|
sztich
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2007. július 04. - 18:55:22 » |
|
Hát nagyon szomorú vagyok.és leginkább mert nem magyar szinekben folytatja tovább a versenyzést Nóra :cry: Nóra??Attila! Vagy már Nóra sem?Erről nem hallottam :roll: hát ha Kanadában talált partnert...  De azt nem mondta,hogy állampolgárságot vált. :roll: Remélem nem.Mondjuk ha a kanadai lesz magyar,az olyan...értitek! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
snoop_dogg
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2007. július 04. - 20:11:12 » |
|
visszaemlékezés torinora:http://ingyenfilmek.hu/file.php?id=162
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micimajom
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2007. július 25. - 19:46:07 » |
|
Valaki nem ismer olyan oldalakat, ahonnét le lehet tölteni idei műkorcsolya videókat??? :lol: Köszi előre is:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
koki_niki
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2007. július 29. - 22:58:27 » |
|
Van vmi hír ezzel a ki lesz meg nem lesz magyar állampolgár? bár sztem egyértelmű... :cry:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tschilla
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2007. október 15. - 11:39:54 » |
|
Hát nagyon szomorú vagyok.és leginkább mert nem magyar szinekben folytatja tovább a versenyzést Nóra :cry: Nóra??Attila! Vagy már Nóra sem?Erről nem hallottam :roll: hát ha Kanadában talált partnert... :( Na van valami fejlemény Nóra ügyben?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tschilla
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2007. október 15. - 11:40:09 » |
|
Hát nagyon szomorú vagyok.és leginkább mert nem magyar szinekben folytatja tovább a versenyzést Nóra :cry: Nóra??Attila! Vagy már Nóra sem?Erről nem hallottam :roll: hát ha Kanadában talált partnert... :( Na van valami fejlemény Nóra ügyben?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dove1991
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2007. október 21. - 21:44:03 » |
|
hello mikor lesznek már versenyek?? láttam vmit november 1-jén vmi olasz verseny!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dove1991
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2007. október 22. - 11:25:16 » |
|
hello azt kérdezném hogy plushenko akkor visszatér vagy nem?? mert jó lenne egy plushi joubert verner lambiel 4es
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micimajom
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2007. november 03. - 20:28:23 » |
|
!Kérdés
Kérdezném a kommentátortól vagy azoktól, akik esetleg tudják, hogy akkor most mi is van Hoffmann Nóráékkal??? Szétváltak és külföldön folytatják tovább?? Ugye nem!?!? :shock:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dove1991
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2007. november 05. - 16:57:45 » |
|
!Kérdés
Kérdezném a kommentátortól vagy azoktól, akik esetleg tudják, hogy akkor most mi is van Hoffmann Nóráékkal??? Szétváltak és külföldön folytatják tovább?? Ugye nem!?!? :shock: hello én úgy tudom h tényleg szétváltak és attila egy kanadai lánnyal kanadai színekben fog versenyezni de nem tuti h kanadai de nem magyar
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elena

|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2007. november 08. - 21:00:58 » |
|
Üdvözlet Mindenkinek!! Ez engem is érdekelne, hogy Pljushi visszatér-e. Hol lehetne erről többet megtudni?? Aki tud vmit az írna? Köszi: Ilona
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Elena
|
|
|
|
Cristal
Vendég
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2007. november 11. - 20:29:21 » |
|
Sziasztok! Én úgy hallottam, hogy Attila Izraelben fog korcsolyázni, Nóri pedig nemrég talált egy orosz párt, akivel magyar színekben fognak versenyezni. Plushi meg állítólag a következő szezonban tér vissza (vagy majd csak az olimpiai szezonban, nem tudom pontosan), de Yagudinról is hasonló híreket hallottam. Hát lesz itt verseny!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micimajom
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2007. november 11. - 21:13:36 » |
|
Sziasztok! Én úgy hallottam, hogy Attila Izraelben fog korcsolyázni, Nóri pedig nemrég talált egy orosz párt, akivel magyar színekben fognak versenyezni. Plushi meg állítólag a következő szezonban tér vissza (vagy majd csak az olimpiai szezonban, nem tudom pontosan), de Yagudinról is hasonló híreket hallottam. Hát lesz itt verseny! Jupijupijé!!!!! Annak nagyon örülnék, ha legalább Nóra magyar színekben folytatná tovább, bár én úgy hallottam, hogy kanadai párral kanadai színekben fog indulni... De neked legyen igazad!!!!!!!!! Jujj, és Plushnek meg Yagudinnak is nagyon örülnék :shock:  :shock: ! Jót tenne a férfi szakágnak, az biztos!!! :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micimajom
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2007. november 11. - 21:14:02 » |
|
Sziasztok! Én úgy hallottam, hogy Attila Izraelben fog korcsolyázni, Nóri pedig nemrég talált egy orosz párt, akivel magyar színekben fognak versenyezni. Plushi meg állítólag a következő szezonban tér vissza (vagy majd csak az olimpiai szezonban, nem tudom pontosan), de Yagudinról is hasonló híreket hallottam. Hát lesz itt verseny! Jupijupijé!!!!! Annak nagyon örülnék, ha legalább Nóra magyar színekben folytatná tovább, bár én úgy hallottam, hogy kanadai párral kanadai színekben fog indulni... De neked legyen igazad!!!!!!!!! Jujj, és Plushnek meg Yagudinnak is nagyon örülnék :shock:  :shock: ! Jót tenne a férfi szakágnak, az biztos!!! :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
koki_niki
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2007. november 12. - 21:30:37 » |
|
Sziasztok! Én úgy hallottam, hogy Attila Izraelben fog korcsolyázni, Nóri pedig nemrég talált egy orosz párt, akivel magyar színekben fognak versenyezni. Plushi meg állítólag a következő szezonban tér vissza (vagy majd csak az olimpiai szezonban, nem tudom pontosan), de Yagudinról is hasonló híreket hallottam. Hát lesz itt verseny! Jupijupijé!!!!! Annak nagyon örülnék, ha legalább Nóra magyar színekben folytatná tovább, bár én úgy hallottam, hogy kanadai párral kanadai színekben fog indulni... De neked legyen igazad!!!!!!!!! Jujj, és Plushnek meg Yagudinnak is nagyon örülnék :shock:  :shock: ! Jót tenne a férfi szakágnak, az biztos!!! :lol: Azért Yagudin-ban még annyira se vok biztos mint Plushiban...vagy a fen se tudja...én már semmit se merek mondani.Azért az jó,h a páros egyik fele magyar marad,ha marad!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|