|
durkop
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2005. május 18. - 22:24:01 » |
|
Remélem a Sporting nyer ma, az oroszokat nagyon nem csípem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
durkop
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2005. május 19. - 02:29:26 » |
|
Nyert a CSZKA. :shock: :?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Belme Joci
Vendég
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2005. május 19. - 19:57:36 » |
|
Nyert a CSZKA. :shock: :? Végre már egy kis siker az orosz focinak(bár inkább Abramovicnak). :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2005. május 20. - 00:24:53 » |
|
Nyert a CSZKA. :shock: :? Végre már egy kis siker az orosz focinak(bár inkább Abramovicnak). :lol: Abramovics elmegy abba a szibériai vacak olajmágnásba.. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2005. május 20. - 00:26:15 » |
|
!kérdés
Kovács Géza László Úr! Öntől kérdezném, hogy a mostani 95-ös BL visszapillantóban látoot Marco Simone, aki azóta megjárta a Monacot is, most hol játszik?Esetleg visszavonult?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
durkop
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2005. május 23. - 20:31:10 » |
|
Szerdán Isztambulban BL-döntő. Én Manchester United szurkoló vagyok, de azért remélem megnyeri a Liverpool.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shenki
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2005. május 25. - 16:34:57 » |
|
tippelek. szerintem 2-1 a milánnak, talán hosszabbítás. gólok: seedorf, crespo illetve cissé
|
|
|
|
|
Naplózva
|
nekem kellemetlen
|
|
|
irisbus

|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2005. május 25. - 20:08:00 » |
|
Ma este BL döntő???
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2005. május 25. - 22:04:01 » |
|
Ma este BL döntő??? Ja, és piros győztes lesz 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
durkop
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2005. május 25. - 23:17:24 » |
|
Szerintem (és remélem) a Pool nyer, mégpedig 1-0-ra. Nem számítok sok gólra, sajnos. :oops:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Al Bundy
Vendég
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2005. május 26. - 14:38:57 » |
|
A szigetre került a kupa...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
durkop
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2005. május 26. - 17:28:12 » |
|
Fantasztikus döntő volt, megérdemelten nyert a Pool, de hozzáteszem, a Milan-nál is jó helyen lenne a kupa.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Belme Joci
Vendég
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2005. május 26. - 18:07:39 » |
|
Szerintem ezt a mecset Seva révén bukta el( nagy részben) a Milan. Nos hogy miért is: Rendes játékidő:igazábol alig ért labdába(kicsit túlzás) semmit nem csinált. 2X15 perc:Ziccere volt errefel 3(!) méterről a FEKVŐ kapusba rúgta. :lol: Büntik: 5. rugó szinte középre lövi (nem túl erősen) :arrow: hát persze hogy kivédte Dudek. Persze attól még Ő ugyanojan jó játékos mint volt csak Szerdán nem ment neki a foci(annyira).
GO Chelsea and Teknikai sportok!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ultras
Vendég
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2005. december 26. - 10:39:38 » |
|
Az idei BL NYOLCADDÖNTŐ sorsolás:
Real Madrid vs. Arsenal Bayern München vs. AC Milan PSV Eindhoven vs. Olympique Lyon Benfica vs. FC Liverpool Chelsea vs. FC Barcelona Werder Bremen vs. Juventus Ajax Amsterdam vs. Internazionale Glasgow Rangers vs. Villarreal
Érdekes párosok alakultak ki, csak emlékezzetek a tavalyi chelsea-barca meccsre, szerintem hasonlóan két jó meccset játszanak ebben a szezonban is.
Real-Arsenal: Két nem igazán jó formában lévő csapat találkozóján bármi lehet
FC Bayern-Milan: Ez sem egyértelmü, hiába kitűnő csapat a Milan, az idei szezonban elég sok gólt kapnak, ez is 2 esélyes
Benfica-Liverpool: Egyértelműen mindenki 'pool továbbjutást vár, viszont ne feledjük a Benfica olyan játékkal verte ki a Manchester United-et a csoportkörből, hogy egész európa csodálta, és ha képes megismételni, akkor nagy bajban lehet a Pool!
PSV-Lyon: Az a véleményem, hogy az idei Bajnokok Ligája sorozat nagy esélyese a Olympique Lyon, tehát egyértelműen esélyes a Lyon!
Freedom for Ultras!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|