|
Admin
|
 |
« Dátum: 2007. január 31. - 14:54:05 » |
|
Alpesi sí VB 2007. február 3-18. Are, Svédország
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2007. január 31. - 16:34:32 » |
|
2005 Bormio:
Lesiklás:
1. Bode Miller USA 2. Daron Rahlves USA 3. Michael Walchhofer AUT
1. Janica Kostelic CRO 2. Elena Fanchini ITA 3. Renate Götschl AUT
Szuper G: 1. Bode Miller USA 2. Michael Walchhofer AUT 3. Benjamin Raich AUT
1. Anja Pärson SWE 2. Lucia Recchia ITA 3. Julia Mancuso USA
Óriásműlesiklás:
1. Hermann Maier AUT 2. Benjamin Raich AUT 3. Daron Rahlves USA
1. Anja Pärson SWE 2. Tanja Poutiainen FIN 3. Julia Mancuso USA
Slalom:
1. Benjamin Raich AUT 2. Rainer Schönfelder AUT 3. Giorgio Rocca ITA
1. Janica Kostelic CRO 2. Tanja Poutiainen FIN 3. Sarka Zahrobska CZE
Kombináció:
1. Benjamin Raich AUT 2. Aksel Lund Svindal NOR 3. Giorgio Rocca ITA
1. Janica Kostelic CRO 2. Anja Pärson SWE 3. Marlies Schild AUT
Csapatverseny:
1. Deutschland Hilde Gerg, Martina Ertl, Monika Bergmann-Schmuderer, Florian Eckert, Andreas Ertl, Felix Neureuther
2. Österreich Renate Götschl, Kathrin Zettel, Nicole Hosp, Michael Walchhofer, Benjamin Raich, Rainer Schönfelder
3. Frankreich Carole Montillet-Carles, Ingrid Jacquemond, Laure Pequegnot, Christel Pascal, Pierrick Bourgeat, Jean-Pierre Vidal
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2007. január 31. - 16:41:24 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USST Freak
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2007. január 31. - 20:16:48 » |
|
Lindsey világbajnok lesz!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
t-mobilefan
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2007. január 31. - 20:53:05 » |
|
Azt olvastam az eurosport.com-on, hogy Bode még gondolkozik azon, hogy elinduljon-e a lesiklásban, mert tart tőle, hogy nem tenne jót a térdének... Hát, ahogy én Bode-t ismerem, el fog indulni. Mert maximalista, mindig győzni akar, ráadásul ő a címvédő, nem teheti meg a hazájával sem, hogy egy Cochran-Jitloff-Ligety-Rothrock csapat képviselje az USA-t lesiklásban, mert ebből a négyesből max Tedből nézem ki azt, hogy beér az első 20 hely valamelyikére. Szóval, szerintem Miller csak egy kicsit szerepelni akar, azért mondta. Vagy nem? :wink:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
t-mobilefan
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2007. január 31. - 20:59:20 » |
|
Lindsey világbajnok lesz!!!!!!!!!!!!!! Ez egyértelmű. A kérdés csak az, hogy hányszoros. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2007. január 31. - 23:29:16 » |
|
Azt olvastam az eurosport.com-on, hogy Bode még gondolkozik azon, hogy elinduljon-e a lesiklásban, mert tart tőle, hogy nem tenne jót a térdének... Hát, ahogy én Bode-t ismerem, el fog indulni. Mert maximalista, mindig győzni akar, ráadásul ő a címvédő, nem teheti meg a hazájával sem, hogy egy Cochran-Jitloff-Ligety-Rothrock csapat képviselje az USA-t lesiklásban, mert ebből a négyesből max Tedből nézem ki azt, hogy beér az első 20 hely valamelyikére. Szóval, szerintem Miller csak egy kicsit szerepelni akar, azért mondta. Vagy nem? :wink: Egy kicsit fura lenne Cochrannel LIgetyvel meg Rothrockkal? És mi van Marco Sullivanne meg Steven Nymannel?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
t-mobilefan
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2007. január 31. - 23:33:38 » |
|
Azt olvastam az eurosport.com-on, hogy Bode még gondolkozik azon, hogy elinduljon-e a lesiklásban, mert tart tőle, hogy nem tenne jót a térdének... Hát, ahogy én Bode-t ismerem, el fog indulni. Mert maximalista, mindig győzni akar, ráadásul ő a címvédő, nem teheti meg a hazájával sem, hogy egy Cochran-Jitloff-Ligety-Rothrock csapat képviselje az USA-t lesiklásban, mert ebből a négyesből max Tedből nézem ki azt, hogy beér az első 20 hely valamelyikére. Szóval, szerintem Miller csak egy kicsit szerepelni akar, azért mondta. Vagy nem? :wink: Egy kicsit fura lenne Cochrannel LIgetyvel meg Rothrockkal? És mi van Marco Sullivanne meg Steven Nymannel? Az ő nevüket olvastam. De akkor lehet, hogy közülük az egyik indulhatna Bode helyén... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USST Freak
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2007. február 01. - 10:52:29 » |
|
Az a szlalom, nem a lesikló csapat...
az Scott-Steve-Sully-Bode inkább...meg még van egy hely, talán Ted vagy TJ-é
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
t-mobilefan
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2007. február 01. - 12:22:57 » |
|
az Scott-Steve-Sully-Bode inkább...meg még van egy hely, talán Ted vagy TJ-é Egy kicsit belekavarodtam, hajnalban olvastam ráadásul az angol tudásom sem 100 %-os.  Szerinted elindul Bode a lesiklásban? Szlalomban akkor nem is indítják? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2007. február 01. - 12:26:10 » |
|
Göetsch 2* világbajnok lesz, Hosp elviszi az óriást, Schild meg a slalomot. Kombit meg elviszi Mancuso. Férfiaknál elviszi a lesiklást Walhhofer, Super G-t Miller, óriást Raich, slalomot Byggmark, kombit Matt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USST Freak
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2007. február 01. - 12:36:53 » |
|
az Scott-Steve-Sully-Bode inkább...meg még van egy hely, talán Ted vagy TJ-é Egy kicsit belekavarodtam, hajnalban olvastam ráadásul az angol tudásom sem 100 %-os.  Szerinted elindul Bode a lesiklásban? Szlalomban akkor nem is indítják?  Nemtom elképzelhető h elindul mindkettőben. Szerintem az edzéseken eldönti majd h mit akar. Lindsey azt nyilatkozta, hogy beérné egy arannyal, és kiegyezne, ha a speed versenyeket Götschl meg ő nyerné
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USST Freak
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2007. február 01. - 12:37:50 » |
|
Göetsch 2* világbajnok lesz, Hosp elviszi az óriást, Schild meg a slalomot. Kombit meg elviszi Mancuso. Férfiaknál elviszi a lesiklást Walhhofer, Super G-t Miller, óriást Raich, slalomot Byggmark, kombit Matt. 2szeres, haha, rossz vicc lenne. Hosp tuti nem nyer óriásban
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
t-mobilefan
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2007. február 01. - 13:26:16 » |
|
Göetsch 2* világbajnok lesz, Hosp elviszi az óriást, Schild meg a slalomot. Kombit meg elviszi Mancuso. Férfiaknál elviszi a lesiklást Walhhofer, Super G-t Miller, óriást Raich, slalomot Byggmark, kombit Matt. Nem hinném, hogy ennyi osztrák arany lesz, de majd meglátjuk. :wink: Szerintem az egyik számban Kildow megveri majd Göetsch-t... A srácoknál pedig a kombit szerintem Svindal nyeri, a többi talán így lesz. Jó lenne, ha Bode hozna egy aranyat... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USST Freak
phpBB Kezdő