|
Parteigenosse
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2006. december 12. - 15:09:30 » |
|
Fotex-Kiel. Megkapták a második legnehezebb csapatot :lol: Aus lesz. Múltkor 53 at dobtak egy meccsen a Magdeburgnak. :lol: és mennyit dobott ebből vissza a Mburg? :wink:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Cottleston, Cottleston, Cottleston Pie, A fly can't bird but a bird can fly 
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2006. december 13. - 16:56:22 » |
|
30 körűl, de a női csapat elszált, hiába menetelnek ma, tegnap eldölt...irány az 5-ik hely...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2006. december 13. - 20:44:52 » |
|
30 körűl, de a női csapat elszált, hiába menetelnek ma, tegnap eldölt...irány az 5-ik hely... Inkább holnap dől el. Macedónok ellen. És ha jól tom a gólkülönbség dönt ha nyerünk a norvégok ellen azt meg még ígyis messze vezetjük.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2006. december 13. - 20:45:35 » |
|
Fotex-Kiel. Megkapták a második legnehezebb csapatot :lol: Aus lesz. Múltkor 53 at dobtak egy meccsen a Magdeburgnak. :lol: Ha itthopn sikerülne 6-7 gólos előnyt szerezni az elég lenne. Persze a Valladolidnak v a Gummersbachnak jobban örültem volna.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2006. december 14. - 13:28:29 » |
|
Nem, a három csapattal csinálnak egy mini táblázatot és a gólarány dönt. A németek 5-tel kikaptak a norvégoktól, 7-tel vertek minket, tehát +2 a gólarányuk. Ha mi 6-tal nyerünk és a német vereség, az -1, a norvégoknak +5 a németek ellen, -6 ellenünk, tehát szintén -1. Ha netán 10 nyernénk, akkor még 1. is lehetünk!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micimajom
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2006. december 14. - 18:47:01 » |
|
Vazz, nem fogjuk tudni megcsinálni!!! :cry: :cry: :cry: A norvégokat megverni 6-tal v. többel sztem egyenlő lenne a csodával, tekintve h most teljes csapattal jöttek, értsd: Hammerseng, Nyberg... :shock: , na meg ők valamelyik csoportmeccsükön a 10. percben már 15 gólnál jártak, ami mutatja, hogy mennyire gyorsak (indítások) és pontosak, ezzel viszont mi most valszeg nem fogjuk tudni felvenni a versenyt. Főleg úgy, hogy Görbe sincs jó formában (a veseköve is akadályozza), meg Tóth Timinek sem jönnek be annyira a lövések, ezenkívül úgy hallottam, hogy nem tudtak eleget együtt készülni a lányok a sok sérülés miatt... De az 5. hely azért elérhető :?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Snec
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2006. december 15. - 19:15:47 » |
|
nem jőtt össze, jobbak voltak, nem kicsit, nagyon. 5. helyet akkor meg kell szerezni
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2006. december 15. - 21:15:03 » |
|
nem jőtt össze, jobbak voltak, nem kicsit, nagyon. 5. helyet akkor meg kell szerezni házigazda svédek ellen.  nem lesz könnyú de ezzel kvalifikálnák magukankkat a köv eb-re és vb-re.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micimajom
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2006. december 15. - 21:28:16 » |
|
Akkor a másik ágról most kik is jutottak tovább :?: Az oroszok 1. helyen + dánok v. franciák :?: :?:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2006. december 15. - 22:54:36 » |
|
Akkor a másik ágról most kik is jutottak tovább :?: Az oroszok 1. helyen + dánok v. franciák :?: :?: franciák Dánok csak 5.kek lettek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micimajom
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2006. december 16. - 13:19:30 » |
|
nem jőtt össze, jobbak voltak, nem kicsit, nagyon. 5. helyet akkor meg kell szerezni házigazda svédek ellen.  nem lesz könnyú de ezzel kvalifikálnák magukankkat a köv eb-re és vb-re. Jajjám, de ugyanúgy a svédeknek is a biztos vb- szereplést jelentené, és ha jól sejtem, nekik ez eddig jóval kevesebbszer adatott meg, mint nekünk, úgyhogy sztem könnyen előfordulhat, h ők motiváltabbak lesznek, na meg persze hazai közönség előtt játszanak. Ezenkívül elég gyors játékot játszó csapat, most a dánokat is megverték, szóval jó lesz vigyázni velük... :roll: :shock: :roll:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2006. december 16. - 17:09:36 » |
|
meglett az 5.hely 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micimajom
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2006. december 16. - 17:29:49 » |
|
És adta vmelyik csatorna :?: :oops: :?: Mee ha igen, akkor asszem lemaradtam, a neten ugyanis 16.00-ra volt kiírva az M1-en, ahol viszont műsorváltozás volt... Sport1-en felvételről esetleg még megmutathatják, vagy nem :? :?:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2006. december 16. - 23:42:50 » |
|
És adta vmelyik csatorna :?: :oops: :?: Mee ha igen, akkor asszem lemaradtam, a neten ugyanis 16.00-ra volt kiírva az M1-en, ahol viszont műsorváltozás volt... Sport1-en felvételről esetleg még megmutathatják, vagy nem :? :?: nem fogják. Délbe atta élőben az M1. Az a 16:00 az hnapra vonatkozik a döntőre amit a norvégok jáccanak majd az oroszokkal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Snec
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2006. december 17. - 22:48:47 » |
|
meglett az 5.hely  de a jövő évi vb szereplés, és a '08 eb kvalifikáció sikerüét
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|