|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1140 Dátum: 2010. november 21. - 18:11:40 » |
|
Nyert a Veszprém idegenben a Sävehof ellen 41-31-re.Grat!  Papírforma győzelem, de a lényeg, hogy meg van a csoportelsőség.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #1141 Dátum: 2010. november 21. - 19:28:27 » |
|
Nyert a Veszprém idegenben a Sävehof ellen 41-31-re.Grat!  Papírforma győzelem, de a lényeg, hogy meg van a csoportelsőség. az még elég messze van azért, ahhoz Hamburgban, Montpellierben és Koldingban is jól kell játszani.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1142 Dátum: 2010. november 21. - 19:29:04 » |
|
Nyert a Veszprém idegenben a Sävehof ellen 41-31-re.Grat!  Papírforma győzelem, de a lényeg, hogy meg van a csoportelsőség. az még elég messze van azért, ahhoz Hamburgban, Montpellierben és Koldingban is jól kell játszani. Azért nem hiszem, hogy 4 pont előnyből elveszítenénk a csoportelsőséget.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #1143 Dátum: 2010. november 21. - 19:30:41 » |
|
Nyert a Veszprém idegenben a Sävehof ellen 41-31-re.Grat!  Papírforma győzelem, de a lényeg, hogy meg van a csoportelsőség. az még elég messze van azért, ahhoz Hamburgban, Montpellierben és Koldingban is jól kell játszani. Azért nem hiszem, hogy 4 pont előnyből elveszítenénk a csoportelsőséget. egyik sem lesz könnyű meccs, ha a 3 meccsen szereznek 2 pontot akkor meglesz. De Koldingba meg Hamburgba nem győzni járnak az ellenfelek...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #1144 Dátum: 2010. november 21. - 19:34:51 » |
|
Azért nem hiszem, hogy 4 pont előnyből elveszítenénk a csoportelsőséget.
egyik sem lesz könnyű meccs, ha a 3 meccsen szereznek 2 pontot akkor meglesz. De Koldingba meg Hamburgba nem győzni járnak az ellenfelek... Majd a Veszprém megmutatja hogyan kell ott nyerni.. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #1145 Dátum: 2010. november 21. - 19:38:43 » |
|
végülis a Ciudad Realnak se sikerült pl tavaly majdmost fog a Veszprémnek! Felőlem  de én már óvatos vagyok a ti kijelentéseitekkel 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #1146 Dátum: 2010. november 21. - 19:47:34 » |
|
egyébként a Veszprém az egyetlen 100%os csapat már, Vujin toronymagasan vezeti a góllövőlistát.
a lányoknál pedigkiesett a Viborg, mivel "csak" 7 góllal verte meg a Dinamo Volgogradot, kint pedig 8al kaptak ki.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1147 Dátum: 2010. november 21. - 19:49:11 » |
|
egyébként a Veszprém az egyetlen 100%os csapat már, Vujin toronymagasan vezeti a góllövőlistát.
a lányoknál pedigkiesett a Viborg, mivel "csak" 7 góllal verte meg a Dinamo Volgogradot, kint pedig 8al kaptak ki.
Az nagyon jó! A 4 nagy esélyes közül 1 kiesett. Csodálatos.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #1148 Dátum: 2010. november 21. - 20:06:02 » |
|
de én már óvatos vagyok a ti kijelentéseitekkel  Jól van már..  Nem hittem, hogy így összeáll a Győr egyik meccsről a másikra de szerencsére tévedtem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #1149 Dátum: 2010. november 21. - 20:08:15 » |
|
Igen, maradt 3 ellenfél-Buducnost,Valcea,Larvik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1150 Dátum: 2010. november 21. - 20:08:53 » |
|
Igen, maradt 3 ellenfél-Buducnost,Valcea,Larvik. Én úgy gondoltam, hogy a 4-ből mi vagyunk az egyik. Szerintem a Buducnost nem annyira erős.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #1151 Dátum: 2010. november 21. - 20:13:06 » |
|
a Buducnost erősebb mint a Larvik. Meg eleve oda-visszaverték a Viborgot.
Bulatovic, Bojana Popovic.. bármelyikük beférne a Győrbe.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #1152 Dátum: 2010. november 21. - 20:14:37 » |
|
de én már óvatos vagyok a ti kijelentéseitekkel  Jól van már..  Nem hittem, hogy így összeáll a Győr egyik meccsről a másikra de szerencsére tévedtem. csak érted  egyszer mellé mondjuk most találjatok bele 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #1153 Dátum: 2010. november 21. - 20:15:11 » |
|
szerk.Gugu megelőzött.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #1154 Dátum: 2010. november 22. - 20:50:51 » |
|
Most láttam az eb-re készülő 18 fős női keretet.Volt már erősebb a válogatott.. De azért remélem kisül majd ebből egy jó szereplés.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|