|
root
|
 |
« Dátum: 2006. augusztus 29. - 03:24:26 » |
|
Kérnék mindenkit, hogy írja ide a legemlékezetesebb pillanatot amit őriz Andre-ról. Aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle. Semmi off, semmi chat csak 1 emlék...
Köszi
Szabó Gábor
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2006. augusztus 29. - 03:26:23 » |
|
nekem több van de talán a legeslegemlékezetesebb a 99-es RG döntő.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2006. augusztus 29. - 04:39:26 » |
|
és had említsem még meg életem 1.Andre meccsét is a 95-ös vagy talán 96-os Roland Garrosról amikor is kikaott Cris Woodrufftól na azon a meccsen döntöttem el hogy hajviselete miatt is márcsak neki fogok drukkolni, akkor 15 v 16 évesen azt se tuttam jó formán mi az a tenisz de suli vége felé már nem naon tanultam amikor ment a Garros és ő jáccott. 5 szettes meccs volt veszített Andre szomorú is voltam de onnantól kezdve szite minden meccsét követtem és lettem nagy szurkolója.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ádám_
Vendég
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2006. augusztus 29. - 05:17:11 » |
|
Nekem is sok szép emlékem van Andreról, de a legszebb emlékemet idén élhettem át vele kapcsolatban, amikor Wimbledonban volt szerencsém élőben látni őt az első fordulóban. 2:6 6:2 2:1-es Agassi vezetésnél kapcsolódhattam be a mérkőzésbe, az újraértékesített jegyek rendszerének köszönhetően. Még most is borsózik a hátam, ha rá gondolok, láthattam Andre Agassit élőben játszani, a példaképemet, aki még akkor is a kedvencem volt, amikor kiesett a legjobb százból...Aztán szinte varázsütésre megnyerte a Roland Garrost, hogy utána még több és több Slamet nyerjen. Tényleg nem túlzás azt állítani, hogy egy álmom vált valóra 2006. június 27-én... A mérkőzésen természetesen Agassi dominált, és simán nyerte meg a meccset a szerb fiú ellen. Agassi minden egyes győztes pontja után tapsvihar tört ki, érezni lehetett a közönség szeretetét, amit csak a legnagyobb játékosok érdemelnek ki. Andre a győzelme után tényleg úgy örült, mintha megnyerte volna a tornát. Boldogan integetett, mosolygott mindenkire. A Nadal elleni vesztes meccse után kicsit párás szemekkel gondoltam vissza, hogy utoljára láthattam Agassit Wimbledonban játszani, de ő még a vesztes mérkőzés ellenére is tudott mosolyogni, ha kicsit el is érzékenyült közben. Ezután a Us Open után egy nagyszerű játékos búcsúzik el a tenisz világától, aki minden fiatal teniszező számára példakép kell, hogy legyen, Kitartásból, Küzdeni tudásból, Alázatból és nem utolsó sorban Emberségből!
Hiányozni fog!!!!!!!!, de addig is hajrá Andre!!!
Ádám
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Petyus22
Vendég
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2006. augusztus 29. - 05:23:41 » |
|
Sorolni tudnám Agassi -számomra- nagy pillanatait, pedig jóformán csak a Grand Slam-eket nézem, ha teniszt nézek. Mindezek mellett én úgy gondolom, h a legnagyobb meccsét (és talán a tenisztörténelem legnagyobb meccsét) Sampras ellen játszotta a 2001-es us open elődöntőjében, ugye mikor egyikőjük sem vesztette el saját adogatását! Emlékszem, h azt a Eurosport abban az évben karácsonykor teljes egészében megismételte, én meg azóta sajnálom, h nem rögzítettem videóra...a fantasztikus, meg a szenzációs gagyi jelzők ahhoz a meccshez!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Petyus22
Vendég
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2006. augusztus 29. - 05:37:21 » |
|
De persze említhetném még a tavalyi Blake elleni us open negyeddöntőt, a '99-es Garros döntőt, az olimpiai győzelmét, a wimbledoni elsőségét érő nagy meccsét Ivaniseviccsel, vagy a '95-ös ausztrál open diadalát Sampras ellen.....a mai napig előttem van az a kép, miután beütötte a tornagyőzelmet érő ászt (az a bizonyos kalózstílus, nagy-nagy vigyor, karok a magasban)! És még így is csak töredékét említettem nagy pillanatainak, de talán tényleg ezek a legnagyobbak! Nagyon fog hiányozni!!! Legalább akkorát veszít vele a tenisz, mint amekkorát Roby Baggio-val veszített a foci (számomra biztosan)!!!
üdv Petyus
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
t-mobilefan
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2006. augusztus 29. - 10:54:29 » |
|
Az 1999-es Roland Garros-menetelése talán kiemelkedik. De a legszebbek mégis a Sampras-szel vívott óriási csatái voltak. Tetszett még a 2003-as Australian Open-en nyújtott produkciója is, talán mert az volt az első olyan GS-torna, melyet az elejétől figyeltem, és nem csak a döntőt. Egyébiránt ez a mai hajnali derbi is a nagy meccsei közé fog tartozni. Szép lenne, ha egy ilyen tornagyőzelemmel búcsúzhatna. Bevallom soha nem tartozott a kedvenceim közé, és gyakran ellene drukkoltam, de kíváló tudását nem lehetett nem elismerni. :wink:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2006. augusztus 29. - 11:01:44 » |
|
Nos a legenda meccsei közűl lehet említeni több generációból. Én először Edberg ellen 1990-ben a világbajnoki döntőben láttam, ahol a csoportmeccsken kikapott de a döntőben megverte. Az felejthetetlen élmény volt. Aztán fontos meccsei jöttek, mikor Gugu említette Woodruf elleni vereség a Suzan Lenglen pályán a Garros-on...ott mélyponton volt rendesen... Majd teljesen visszaesett és Sargsian elleni győzelemmel 103 helyen volt ha jól emlékezek, elkezdte a visszatérést. A 98-as Ausi openen beindúlt és utána jött a felemelkedés, amit 99-ben 0:2 ről művelt Anke Huber akkori szerelme ellen Medvegyev ellen, az maga a csoda volt, aztán jött a Todd Martin elleni US open győzelem, majd az Ausi sikerek Clement és Schüttler elleni oktatófilmel. Sampras elleni 7:6 6:7 6:7 6:7 meccs is felejthetetlen, ahol eggyikőjük se vesztette el az adogatását. 2003 Houston Masters döntő Federer elleni első meccs se volt gyenge.
Nagy meccsnek még Ancic elleni 0:2 ről győzelem Gaross is felejthetetlen, de jött Coria, akit lehetetlenség volt levernie. Múlt évben US open döntő Federer ellen, ha a 3 szettben a tie-breakot hozza övé a serleg és visszavonúlhatott volna méltóképp.
Valamínt idei utolsó meccse lesz különleges. Röviden ennyi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
lord
Vendég
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2006. augusztus 29. - 12:54:42 » |
|
Andre sose fog kihalni! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Luxemburgo
Vendég
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2006. augusztus 29. - 13:36:27 » |
|
Sziasztok! Nekem a következők maradtak meg LEGINKÁBB: - Blake ellen tavaly a US Openen... hihetetlen egy meccs volt, pont akkor kellett suliba mennem, de nem tudtam nem végignézni  ) - Sampras elleni US döntő, amikor egyikük sem vesztette el szerváit - Federer ellen a tavalyi US Open döntő... ha a harmadik szettet nyeri tie-breakben, övé a meccs is... - Philippoussis ellen Wimbledonban, ahol sajnos kikapott nos, nekem ezek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hmm
Vendég
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2006. augusztus 29. - 14:58:05 » |
|
Agassira leginkább a hős szó illik!Ezt megcsodálhattuk a tegnapi meccsén is Pavel ellen és nem csak a tenisz tudásáról beszélek,hanem arról ahogyan küzdeni tud(talán ezért is vált a példaképemmé)!Mint valami akcióhős  Én 13 éve vagyok Andre "fan", minden jelentős meccsét láttam és nagyon fog hiányozni!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
katata
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2006. augusztus 29. - 18:12:41 » |
|
Hát igazából Agassi volt az első, aki miatt elkezdtem nézni a teniszt...Ő lett a kedvenc(adott körülmények között, mert sokkal kevesebb teniszt néztem, mint manapság), a Sampras elleni meccsekre pedig kiemelten emlékszem! Így számomra a legemlékezetesebb a 2001es meccsük a US Openen(asszem minden szett TB volt) és a 2002es US Open döntő! Egyiken sem nyert, de vhol ott kezdtem el rajongani ezért a sportért! A sportért, amiből azt hiszem nagyon fog ő hiányozni...Mindenkinek, akár Samprases volt akár Agassis, de említhetném jelenlegi játékosok szurkolóit is!Fura lesz, az biztos!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Marcsus
Vendég
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2006. augusztus 29. - 22:23:24 » |
|
Sziasztok! Nekem is csak pozitív élményeim vannak vele szemben!!! Ő volt akiért érdemes leülni mé éjszaka is a tv elé és bámulni amilyen technikai tudással játszik. Nagyon fog hiányozni ebből a " cirkuszból"! Bízzunk benne, hogy utána is jön olyan teniszező akiért érdemes akár a szülökkel is harcba szállni, hogy nézhessük! Jó civil életet kívánok Neki!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Luxemburgo
Vendég
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2006. augusztus 30. - 01:00:28 » |
|
nekem nem csak a játéka miatt fog hiányozni, hanem maga az ember. egy igazi egyéniség, nem lehet kifejezni milyen.... nagyon nagy kár, h befejezi, nélküle már nem lesz az igazi  :cry: Régóta nézem a teniszt, de igazából mindig Agassi érdekelt, nélküle már nekem nagyon nem lesz az igazi...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kornelito
Vendég
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2006. augusztus 30. - 01:03:18 » |
|
!kérdés Ő az, aki egy tönkrevert ellenféllel is úgy fogott kezet a meccs végén, hogy azt éreztette vele: nem baj öreg, lesz ez még jobb is. Igazi sportember! Egyébként nagyobb hangsúlyt is kaphatna, hogy 4 különböző borításon nyert Grand Slamet. Sikerült ez valaki másnak egyáltalán?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|