Eurosport Fórum
2012. május 20. - 00:36:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Andre Agassi  (Megtekintve 9590 alkalommal)
root
Adminisztrátor
phpBB Kezdő

Profil megtekintése
« Dátum: 2006. augusztus 29. - 03:24:26 »

Kérnék mindenkit, hogy írja ide a legemlékezetesebb pillanatot amit őriz Andre-ról. Aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Semmi off, semmi chat csak 1 emlék...

Köszi

Szabó Gábor
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #1 Dátum: 2006. augusztus 29. - 03:26:23 »

nekem több van de talán a legeslegemlékezetesebb a 99-es RG döntő.
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #2 Dátum: 2006. augusztus 29. - 04:39:26 »

és had említsem még meg életem 1.Andre meccsét is a 95-ös vagy talán 96-os Roland Garrosról amikor is kikaott Cris Woodrufftól na azon a meccsen döntöttem el hogy hajviselete miatt is márcsak neki fogok drukkolni, akkor 15 v 16 évesen azt se tuttam jó formán mi az a tenisz de suli vége felé már nem naon tanultam amikor ment a Garros és ő jáccott. 5 szettes meccs volt veszített Andre szomorú is voltam de onnantól kezdve szite minden meccsét követtem és lettem nagy szurkolója.
Naplózva
Ádám_
Vendég
« Válasz #3 Dátum: 2006. augusztus 29. - 05:17:11 »

Nekem is sok szép emlékem van Andreról, de a legszebb emlékemet idén élhettem át vele kapcsolatban, amikor Wimbledonban volt szerencsém élőben látni őt az első fordulóban. 2:6 6:2 2:1-es Agassi vezetésnél kapcsolódhattam be a mérkőzésbe, az újraértékesített jegyek rendszerének köszönhetően.
   Még most is borsózik a hátam, ha rá gondolok, láthattam Andre Agassit élőben játszani, a példaképemet, aki még akkor is a kedvencem volt, amikor kiesett a legjobb százból...Aztán szinte varázsütésre megnyerte a Roland Garrost, hogy utána még több és több Slamet nyerjen. Tényleg nem túlzás azt állítani, hogy egy álmom vált valóra 2006. június 27-én...
A mérkőzésen természetesen Agassi dominált, és simán nyerte meg a meccset a szerb fiú ellen. Agassi minden egyes győztes pontja után tapsvihar tört ki, érezni lehetett a közönség szeretetét, amit csak a legnagyobb játékosok érdemelnek ki. Andre a győzelme után tényleg úgy örült, mintha megnyerte volna a tornát. Boldogan integetett, mosolygott mindenkire.
 A Nadal elleni vesztes meccse után kicsit párás szemekkel gondoltam vissza, hogy utoljára láthattam Agassit Wimbledonban játszani, de ő még a vesztes mérkőzés ellenére is tudott mosolyogni, ha kicsit el is érzékenyült közben.
    Ezután a Us Open után egy nagyszerű játékos búcsúzik el a tenisz világától, aki minden fiatal teniszező számára példakép kell, hogy legyen, Kitartásból, Küzdeni tudásból, Alázatból és nem utolsó sorban Emberségből!  

Hiányozni fog!!!!!!!!, de addig is hajrá Andre!!!

Ádám
Naplózva
Petyus22
Vendég
« Válasz #4 Dátum: 2006. augusztus 29. - 05:23:41 »

Sorolni tudnám Agassi -számomra- nagy pillanatait, pedig jóformán csak a Grand Slam-eket nézem, ha teniszt nézek. Mindezek mellett én úgy gondolom, h a legnagyobb meccsét (és talán a tenisztörténelem legnagyobb meccsét) Sampras ellen játszotta a 2001-es us open elődöntőjében, ugye mikor egyikőjük sem vesztette el saját adogatását! Emlékszem, h azt a Eurosport abban az évben karácsonykor teljes egészében megismételte, én meg azóta sajnálom, h nem rögzítettem videóra...a fantasztikus, meg a szenzációs gagyi jelzők ahhoz a meccshez!!!
Naplózva
Petyus22
Vendég
« Válasz #5 Dátum: 2006. augusztus 29. - 05:37:21 »

De persze említhetném még a tavalyi Blake elleni us open negyeddöntőt, a '99-es Garros döntőt, az olimpiai győzelmét, a wimbledoni elsőségét érő nagy meccsét Ivaniseviccsel, vagy a '95-ös ausztrál open diadalát Sampras ellen.....a mai napig előttem van az a kép, miután beütötte a tornagyőzelmet érő ászt (az a bizonyos kalózstílus, nagy-nagy vigyor, karok a magasban)!
És még így is csak töredékét említettem nagy pillanatainak, de talán tényleg ezek a legnagyobbak!
Nagyon fog hiányozni!!!
Legalább akkorát veszít vele a tenisz, mint amekkorát Roby Baggio-val veszített a foci (számomra biztosan)!!!

üdv
Petyus
Naplózva
t-mobilefan
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése WWW
« Válasz #6 Dátum: 2006. augusztus 29. - 10:54:29 »

Az 1999-es Roland Garros-menetelése talán kiemelkedik. De a legszebbek mégis a Sampras-szel vívott óriási csatái voltak. Tetszett még a 2003-as Australian Open-en nyújtott produkciója is, talán mert az volt az első olyan GS-torna, melyet az elejétől figyeltem, és nem csak a döntőt.
Egyébiránt ez a mai hajnali derbi is a nagy meccsei közé fog tartozni. Szép lenne, ha egy ilyen tornagyőzelemmel búcsúzhatna.
Bevallom soha nem tartozott a kedvenceim közé, és gyakran ellene drukkoltam, de kíváló tudását nem lehetett nem elismerni.  :wink:
Naplózva

Colorado Avalanche magyar oldal: http://www.coloradoavalanche.gportal.hu
Denveri Sport magyar blog: http://www.denversports.blog.hu
Laci
phpBB Klasszis

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2006. augusztus 29. - 11:01:44 »

Nos a legenda meccsei közűl lehet említeni több generációból. Én először Edberg ellen 1990-ben a világbajnoki döntőben láttam, ahol a csoportmeccsken kikapott de a döntőben megverte. Az felejthetetlen élmény volt.
Aztán fontos meccsei jöttek, mikor Gugu említette Woodruf elleni vereség a Suzan Lenglen pályán a Garros-on...ott mélyponton volt rendesen...
Majd teljesen visszaesett és Sargsian elleni győzelemmel 103 helyen volt ha jól emlékezek, elkezdte a visszatérést. A 98-as Ausi openen beindúlt és utána jött a felemelkedés, amit 99-ben 0:2 ről művelt Anke Huber akkori szerelme ellen Medvegyev ellen, az maga a csoda volt, aztán jött a Todd Martin elleni US open győzelem, majd az Ausi sikerek Clement és Schüttler elleni oktatófilmel. Sampras elleni 7:6 6:7 6:7 6:7 meccs is felejthetetlen, ahol eggyikőjük se vesztette el az adogatását. 2003 Houston Masters döntő Federer elleni első meccs se volt gyenge.

Nagy meccsnek még Ancic elleni 0:2 ről győzelem Gaross is felejthetetlen, de jött Coria, akit lehetetlenség volt levernie.
Múlt évben US open döntő Federer ellen, ha a 3 szettben a tie-breakot hozza övé a serleg és visszavonúlhatott volna méltóképp.

Valamínt idei utolsó meccse lesz különleges.
Röviden ennyi.
Naplózva

lord
Vendég
« Válasz #8 Dátum: 2006. augusztus 29. - 12:54:42 »

Andre sose fog kihalni! Vigyorog
Naplózva
Luxemburgo
Vendég
« Válasz #9 Dátum: 2006. augusztus 29. - 13:36:27 »

Sziasztok! Nekem a következők maradtak meg LEGINKÁBB:

- Blake ellen tavaly a US Openen... hihetetlen egy meccs volt, pont akkor kellett suliba mennem, de nem tudtam nem végignézni Mosolyog)

- Sampras elleni US döntő, amikor egyikük sem vesztette el szerváit

- Federer ellen a tavalyi US Open döntő... ha a harmadik szettet nyeri tie-breakben, övé a meccs is...

- Philippoussis ellen Wimbledonban, ahol sajnos kikapott

nos, nekem ezek.
Naplózva
hmm
Vendég
« Válasz #10 Dátum: 2006. augusztus 29. - 14:58:05 »

Agassira leginkább a hős szó illik!Ezt megcsodálhattuk a tegnapi meccsén is Pavel ellen és nem csak a tenisz tudásáról beszélek,hanem arról ahogyan küzdeni tud(talán ezért is vált a példaképemmé)!Mint valami akcióhős Mosolyog   Én 13 éve vagyok Andre "fan", minden jelentős meccsét láttam és nagyon fog hiányozni!!!
Naplózva
katata
phpBB Klasszis

törpeavataros

kata107@vipmail.hu katalinho@yahoo.com
Profil megtekintése WWW
« Válasz #11 Dátum: 2006. augusztus 29. - 18:12:41 »

Hát igazából Agassi volt az első, aki miatt elkezdtem nézni a teniszt...Ő lett a kedvenc(adott körülmények között, mert sokkal kevesebb teniszt néztem, mint manapság), a Sampras elleni meccsekre pedig kiemelten emlékszem!
Így számomra a legemlékezetesebb a 2001es meccsük a US Openen(asszem minden szett TB volt) és a 2002es US Open döntő!
Egyiken sem nyert, de vhol ott kezdtem el rajongani ezért a sportért!
A sportért, amiből azt hiszem nagyon fog ő hiányozni...Mindenkinek, akár Samprases volt akár Agassis, de említhetném jelenlegi játékosok szurkolóit is!Fura lesz, az biztos!
Naplózva
Marcsus
Vendég
« Válasz #12 Dátum: 2006. augusztus 29. - 22:23:24 »

Sziasztok!
Nekem is csak pozitív élményeim vannak vele szemben!!!
Ő volt akiért érdemes leülni mé éjszaka is a tv elé és bámulni amilyen technikai tudással játszik.
Nagyon fog hiányozni ebből a " cirkuszból"!
Bízzunk benne, hogy utána is jön olyan teniszező akiért érdemes akár a szülökkel is harcba szállni, hogy nézhessük!
Jó civil életet kívánok Neki!
Naplózva
Luxemburgo
Vendég
« Válasz #13 Dátum: 2006. augusztus 30. - 01:00:28 »

nekem nem csak a játéka miatt fog hiányozni, hanem maga az ember. egy igazi egyéniség, nem lehet kifejezni milyen.... nagyon nagy kár, h befejezi, nélküle már nem lesz az igazi  Szomorú  Szomorú  :cry:

Régóta nézem a teniszt, de igazából mindig Agassi érdekelt, nélküle már nekem nagyon nem lesz az igazi...
Naplózva
kornelito
Vendég
« Válasz #14 Dátum: 2006. augusztus 30. - 01:03:18 »

!kérdés
Ő az, aki egy tönkrevert ellenféllel is úgy fogott kezet a meccs végén, hogy azt éreztette vele: nem baj öreg, lesz ez még jobb is.
Igazi sportember!
Egyébként nagyobb hangsúlyt is kaphatna, hogy 4 különböző borításon nyert Grand Slamet. Sikerült ez valaki másnak egyáltalán?
Naplózva
Oldalak: [1] 2 3
  Nyomtatás  

Ugrás: