|
root
|
 |
« Dátum: 2005. április 20. - 17:49:12 » |
|
UCI ProTour Fleche Wallon
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
root
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2005. április 20. - 17:54:04 » |
|
:lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Norbi
Vendég
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2005. április 20. - 18:06:23 » |
|
Ez igen ez volt a nem semmi.Gold race van kiírva.és hogy élő.ennek ellenére tök nem azt adták le Gold Race vasárnap volt!! már rég kijavitottam. Ma Fleche Wallon volt. De a kerékpáron amúgy is túlvagyunk! ez már súlyemelés! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nicko
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2005. április 24. - 17:38:33 » |
|
Üdv. Nem kérdezek, hanem véleményezek..hagyjuk a kerpeni dolgot. Thx! a II. VH az jöhet. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
szmo
Vendég
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2005. július 07. - 16:47:58 » |
|
hy mki:D 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
oscarsevilla
Vendég
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2005. július 08. - 11:20:20 » |
|
Mától Tour de France alatt a tényleg érdeklődő kerékpárrajongók ebben a szobában fognak fórumozni, mert az erre szánt szobában iszonyatos káosz van. Nem baj, ha kezdő vagy, mindenki volt az. Nem baj, ha hülyeséget kérdezel, én is szoktam. Az a probléma, ha öncélú módon teszed, csak azért, hogy Sipiék beolvassák, és nem azért mert TÉYNLEG kiváncsi vagy rá. Szóval ez nem "zártkörű", mindenki jöhet, de ha csak szerepelni akarsz, akkor nyugodtan maradj a régi helyen. Ne itt tedd, mert sok ember szórakozását teszed tönkre ezzel.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
HattoriHanzo
Vendég
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2005. július 08. - 11:37:47 » |
|
Mától Tour de France alatt a tényleg érdeklődő kerékpárrajongók ebben a szobában fognak fórumozni, mert az erre szánt szobában iszonyatos káosz van. Nem baj, ha kezdő vagy, mindenki volt az. Nem baj, ha szerencsétlenéget kérdezel, én is szoktam. Az a probléma, ha öncélú módon teszed, csak azért, hogy Sipiék beolvassák, és nem azért mert TÉYNLEG kiváncsi vagy rá. Szóval ez nem "zártkörű", mindenki jöhet, de ha csak szerepelni akarsz, akkor nyugodtan maradj a régi helyen. Ne itt tedd, mert sok ember szórakozását teszed tönkre ezzel. Jómagam üdvözlök minden effajta próbálkozást, sajnos más fórumokról is hasonló dolgok miatt szoktam le, itt talán végre nyugalom lesz, bár aki szándékosan gyökér, az ide is be fog találni...de legyünk pzitívak!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
HattoriHanzo
Vendég
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2005. július 08. - 11:39:03 » |
|
Mától Tour de France alatt a tényleg érdeklődő kerékpárrajongók ebben a szobában fognak fórumozni, mert az erre szánt szobában iszonyatos káosz van. Nem baj, ha kezdő vagy, mindenki volt az. Nem baj, ha szerencsétlenéget kérdezel, én is szoktam. Az a probléma, ha öncélú módon teszed, csak azért, hogy Sipiék beolvassák, és nem azért mert TÉYNLEG kiváncsi vagy rá. Szóval ez nem "zártkörű", mindenki jöhet, de ha csak szerepelni akarsz, akkor nyugodtan maradj a régi helyen. Ne itt tedd, mert sok ember szórakozását teszed tönkre ezzel. Jómagam üdvözlök minden effajta próbálkozást, sajnos más fórumokról is hasonló dolgok miatt szoktam le, itt talán végre nyugalom lesz, bár aki szándékosan tag, az ide is be fog találni...de legyünk pzitívak!!! a 'tag' eredetileg más kifejezés volt, de moderálták, mindegy, tetszőlegesen behelyettesíthető...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
redsas
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2005. július 08. - 11:46:14 » |
|
Mától Tour de France alatt a tényleg érdeklődő kerékpárrajongók ebben a szobában fognak fórumozni, mert az erre szánt szobában iszonyatos káosz van. Nem baj, ha kezdő vagy, mindenki volt az. Nem baj, ha szerencsétlenéget kérdezel, én is szoktam. Az a probléma, ha öncélú módon teszed, csak azért, hogy Sipiék beolvassák, és nem azért mert TÉYNLEG kiváncsi vagy rá. Szóval ez nem "zártkörű", mindenki jöhet, de ha csak szerepelni akarsz, akkor nyugodtan maradj a régi helyen. Ne itt tedd, mert sok ember szórakozását teszed tönkre ezzel. Csá sevilla,remélem a hegyeket "baromságok" nélkül fogjuk élvezni!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2005. július 08. - 12:01:28 » |
|
itt csak egyetlen probléma van, hogy ha behal a fórum, akkor minden behal, a juci is, de majd megoldjuk, remélem
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Milo
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2005. július 08. - 12:03:01 » |
|
hi mindenki
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor látok egy felnőtt embert kerékpározni, nem aggódom tovább az emberiség jövőjéért." (H.G. Wells)
|
|
|
|
Ull-E-te
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2005. július 08. - 12:03:37 » |
|
Szép jó reggelt (napot)!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ah, but I was so much older then, I'm younger than that now."
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2005. július 08. - 12:05:12 » |
|
'reggelt, vagy izé, délelőttöt... :oops:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Milo
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2005. július 08. - 12:06:21 » |
|
Full mindegy, én még mindig kómázok ...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor látok egy felnőtt embert kerékpározni, nem aggódom tovább az emberiség jövőjéért." (H.G. Wells)
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2005. július 08. - 12:09:35 » |
|
Full mindegy, én még mindig kómázok ... hát én három órája ébredeztem,de olyan is vagyok...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|