gabesz19
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #31290 Dátum: 2010. szeptember 02. - 12:03:28 » |
|
5. szakasz
1. T. Farrar 2. M. Cavendish 3. A. Petacchi 4. J. Hutarovich 5. A. Davis
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Bajnkok veszítenek és bajnokok győznek... és sohasem adják fel." /Fabian Cancellara/ Go Andy & Fränk Schleck & Fabian! Forza Scarponi! Forza Trulli & Vettel!
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #31291 Dátum: 2010. szeptember 02. - 14:02:53 » |
|
5. szakasz
ma 6. szakasz van és off-topic..  amúgy biztos jó 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #31292 Dátum: 2010. szeptember 02. - 14:24:28 » |
|
Miért bántana titeket ennyire, ha menne? A jövő évi Saxo már ígyse-úgyse marad az a klasszikus csapat, ami az emberek (és szinte minden interjúból az jön le, hogy főleg a volt csapattagok) szívéhez nőtt
Nem az bántana, vagy fogalmazzunk inkább úgy, nem tetszene, ha menne. De ha már megy, akkor menjen a luxemburgiakhoz. A régi Saxo nagy rész oda szerződött és ha ő is Schleckék mellett döntene, akkor újra egy csapatban láthatnánk a "régi" kedvenceinket!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stuey-csp
phpBB Amatőr

velominatus
|
 |
« Válasz #31293 Dátum: 2010. szeptember 02. - 14:29:36 » |
|
Miért bántana titeket ennyire, ha menne? A jövő évi Saxo már ígyse-úgyse marad az a klasszikus csapat, ami az emberek (és szinte minden interjúból az jön le, hogy főleg a volt csapattagok) szívéhez nőtt
Nem az bántana, vagy fogalmazzunk inkább úgy, nem tetszene, ha menne. De ha már megy, akkor menjen a luxemburgiakhoz. A régi Saxo nagy rész oda szerződött és ha ő is Schleckék mellett döntene, akkor újra egy csapatban láthatnánk a "régi" kedvenceinket! Szerintem Cancellara azért nem ment oda, mert az egy főleg Schleck és Tour orientált csapat lesz. Én továbbra is azt mondom, hogy a BMC-vel járna a legjobban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabesz19
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #31294 Dátum: 2010. szeptember 02. - 15:19:15 » |
|
5. szakasz
ma 6. szakasz van és off-topic..  amúgy biztos jó  Ja véletlen volt. Mindjárt átírom. Csak nem a saját gépemen küldtem el, és aza a gép nagyon lassú volt, így örültem hogy elküldhettem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Bajnkok veszítenek és bajnokok győznek... és sohasem adják fel." /Fabian Cancellara/ Go Andy & Fränk Schleck & Fabian! Forza Scarponi! Forza Trulli & Vettel!
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #31295 Dátum: 2010. szeptember 02. - 15:33:31 » |
|
Nem az bántana, vagy fogalmazzunk inkább úgy, nem tetszene, ha menne. De ha már megy, akkor menjen a luxemburgiakhoz. A régi Saxo nagy rész oda szerződött és ha ő is Schleckék mellett döntene, akkor újra egy csapatban láthatnánk a "régi" kedvenceinket! Szerintem Cancellara azért nem ment oda, mert az egy főleg Schleck és Tour orientált csapat lesz. Én továbbra is azt mondom, hogy a BMC-vel járna a legjobban. Meglátjuk, minden esetre egyre kíváncsiabban várom a döntését! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
treka
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #31296 Dátum: 2010. szeptember 02. - 20:44:40 » |
|
Nem az bántana, vagy fogalmazzunk inkább úgy, nem tetszene, ha menne. De ha már megy, akkor menjen a luxemburgiakhoz. A régi Saxo nagy rész oda szerződött és ha ő is Schleckék mellett döntene, akkor újra egy csapatban láthatnánk a "régi" kedvenceinket! Szerintem Cancellara azért nem ment oda, mert az egy főleg Schleck és Tour orientált csapat lesz. Én továbbra is azt mondom, hogy a BMC-vel járna a legjobban. Tény és való, hogy Schleckkék mellett egy luxemburgi csapatban nem valószínű, hogy ő lenne az első számú ember, de akkor is... rossz látni, hogy egy ilyen csapat darabjaira hullik. Valahogy mindig hiányérzetem lesz, hogy nem egymás mellett, egymásért látom őket küzdeni. (Belőlem most teljes mértékben a szurkoló beszél.) Mondjuk már eleve furcsa lesz, hogy Breschellel ellenfelek lesznek tavasszal...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stuey-csp
phpBB Amatőr

velominatus
|
 |
« Válasz #31297 Dátum: 2010. szeptember 02. - 20:52:36 » |
|
Nem az bántana, vagy fogalmazzunk inkább úgy, nem tetszene, ha menne. De ha már megy, akkor menjen a luxemburgiakhoz. A régi Saxo nagy rész oda szerződött és ha ő is Schleckék mellett döntene, akkor újra egy csapatban láthatnánk a "régi" kedvenceinket! Szerintem Cancellara azért nem ment oda, mert az egy főleg Schleck és Tour orientált csapat lesz. Én továbbra is azt mondom, hogy a BMC-vel járna a legjobban. Tény és való, hogy Schleckkék mellett egy luxemburgi csapatban nem valószínű, hogy ő lenne az első számú ember, de akkor is... rossz látni, hogy egy ilyen csapat darabjaira hullik. Valahogy mindig hiányérzetem lesz, hogy nem egymás mellett, egymásért látom őket küzdeni. (Belőlem most teljes mértékben a szurkoló beszél.) Mondjuk már eleve furcsa lesz, hogy Breschellel ellenfelek lesznek tavasszal... Mind a ketten jobban járnak, ha nem lesznek egy csapatban. Rossz volt nézni, ahogy a már a Milánó-San Remo-n is csúcsformában lévő Cancellara azért nem mehetett, mert Breschel az élcsoportban volt. Breschel meg gyakorlatilag minden más versenyen szívott ugyanezért.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #31298 Dátum: 2010. szeptember 03. - 12:19:50 » |
|
Engem is ez szomorít el, amikor látom, hogyan esik szét a Saxo. Mert nekem ők voltak "A Csapat".  De, azt hiszem, szép lassan meggyőztök és már kezdem én is azt hinni, hogy a BMC-ben jó helye lenne Fabiannak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stuey-csp
phpBB Amatőr

velominatus
|
 |
« Válasz #31299 Dátum: 2010. szeptember 06. - 09:12:27 » |
|
Rabobank 2011-es igazolások: L L Sanchez, Theo Bos, Maarten Wynants, Matti Breschel, Jelte Slagter, Coen Vermeltfoort (utóbbi kettő a fiókcsapatból) Illetve Sean Kelly szerint még Carlos Barredo is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
amatoer3
|
 |
« Válasz #31300 Dátum: 2010. szeptember 06. - 10:44:35 » |
|
Úú, bammeg...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #31301 Dátum: 2010. szeptember 06. - 13:07:38 » |
|
Sinkewitz nyerte a Giro delle Romagnat, azaz visszatérése után az első győzelmét szerezte. Érdekesség h Ricco és Schumacher is indult. Előbbi a 25. lett első versenyén a Vacansoleilben, utóbbi feladta.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #31302 Dátum: 2010. szeptember 06. - 13:30:49 » |
|
Rabobank 2011-es igazolások: L L Sanchez, Theo Bos, Maarten Wynants, Matti Breschel, Jelte Slagter, Coen Vermeltfoort (utóbbi kettő a fiókcsapatból) Illetve Sean Kelly szerint még Carlos Barredo is.
ezek hmm... nem rossz ez... bár van akit nagyon bánok... dee ezzel továbbra sem lesz jövőre összetett menőjük... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stuey-csp
phpBB Amatőr

velominatus
|
 |
« Válasz #31303 Dátum: 2010. szeptember 06. - 14:09:54 » |
|
ezek hmm... nem rossz ez... bár van akit nagyon bánok... dee ezzel továbbra sem lesz jövőre összetett menőjük...  Gesink miért nem?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stuey-csp
phpBB Amatőr