|
hasszan
Vendég
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2005. július 08. - 15:01:19 » |
|
Gondoltam átnézek ide, mer a Tour-os fórum már megint kezd korcsosodni! :wink: Ma én Boonenre tippelek!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zeli°
phpBB Kezdő

inaktív kerekes
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2005. július 08. - 15:02:17 » |
|
Gondoltam átnézek ide, mer a Tour-os fórum már megint kezd korcsosodni! :wink: Ma én Boonenre tippelek! jaj, de szép avatar egy időben vhsre felvettem a touros reklámfilmeket. de a mai napig sajnálom, hogy nincs meg az, amikor már a Tourmalleről jönnek le. Kihalt atáj, de egymás mögött mennek gurulnak lefelé.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
oscarsevilla
Vendég
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2005. július 08. - 15:03:46 » |
|
Gondoltam átnézek ide, mer a Tour-os fórum már megint kezd korcsosodni! :wink: Ma én Boonenre tippelek! szerintem még egész rendbe van...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hasszan
Vendég
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2005. július 08. - 15:05:33 » |
|
Nem! Inkább ROBBIE MC EWEN-re tippelek mert a vége egy kicsit lejt! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
oscarsevilla
Vendég
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2005. július 08. - 15:05:50 » |
|
Csak az a baj, hogyha nagyon sokan vannak, akkor az egész masterfilm lefagyhat, mint nekem tegnap. Ha ma nem működik, akkor csak a drukkerkocsma marad, de az nekem félóránként meghal (ezt mástól is hallottam már...)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ruma
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2005. július 08. - 15:06:05 » |
|
Hasszan! Ez a kép a mont ventouxi befutó amikor Armstrong átengedte a győzelmet Pantaninak?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Forza Lance, HOK!!!
|
|
|
|
hasszan
Vendég
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2005. július 08. - 15:06:19 » |
|
Gondoltam átnézek ide, mer a Tour-os fórum már megint kezd korcsosodni! :wink: Ma én Boonenre tippelek! jaj, de szép avatar egy időben vhsre felvettem a touros reklámfilmeket. de a mai napig sajnálom, hogy nincs meg az, amikor már a Tourmalleről jönnek le. Kihalt atáj, de egymás mögött mennek gurulnak lefelé. Tegnap találtam!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ruma
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2005. július 08. - 15:07:36 » |
|
Hja köszi az e-mailt!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Forza Lance, HOK!!!
|
|
|
Zeli°
phpBB Kezdő

inaktív kerekes
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2005. július 08. - 15:09:45 » |
|
Gondoltam átnézek ide, mer a Tour-os fórum már megint kezd korcsosodni! :wink: Ma én Boonenre tippelek! jaj, de szép avatar egy időben vhsre felvettem a touros reklámfilmeket. de a mai napig sajnálom, hogy nincs meg az, amikor már a Tourmalleről jönnek le. Kihalt atáj, de egymás mögött mennek gurulnak lefelé. Tegnap találtam! miért nem kérdeztél!? még videon is meg van, ahoyg meccselnek egymással
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
d
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2005. július 08. - 15:10:08 » |
|
Hello mindenkinek, én is köszönöm az üzenetet
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hasszan
Vendég
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2005. július 08. - 15:10:39 » |
|
Hasszan! Ez a kép a mont ventouxi befutó amikor Armstrong átengedte a győzelmet Pantaninak? Szerintem igen! Van egy könyvem aminek címe:A tour 100 éves története, és abba is van egy kép a ventouxi befutóról és nagyon hasonlít erre!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zeli°
phpBB Kezdő

inaktív kerekes
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2005. július 08. - 15:11:00 » |
|
Hello mindenkinek, én is köszönöm az üzenetet Üdvözletem!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
oscarsevilla
Vendég
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2005. július 08. - 15:11:15 » |
|
Hasszan! Ez a kép a mont ventouxi befutó amikor Armstrong átengedte a győzelmet Pantaninak? Az hát, de nem ám átengedte... A Kalóz jobb volt
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hasszan
Vendég
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2005. július 08. - 15:11:35 » |
|
Gondoltam átnézek ide, mer a Tour-os fórum már megint kezd korcsosodni! :wink: Ma én Boonenre tippelek! jaj, de szép avatar egy időben vhsre felvettem a touros reklámfilmeket. de a mai napig sajnálom, hogy nincs meg az, amikor már a Tourmalleről jönnek le. Kihalt atáj, de egymás mögött mennek gurulnak lefelé. Tegnap találtam! miért nem kérdeztél!? még videon is meg van, ahoyg meccselnek egymással Azt fölvetted még akkor, vagy vetted?!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
oscarsevilla
Vendég
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2005. július 08. - 15:11:58 » |
|
Gondoltam átnézek ide, mer a Tour-os fórum már megint kezd korcsosodni! :wink: Ma én Boonenre tippelek! jaj, de szép avatar egy időben vhsre felvettem a touros reklámfilmeket. de a mai napig sajnálom, hogy nincs meg az, amikor már a Tourmalleről jönnek le. Kihalt atáj, de egymás mögött mennek gurulnak lefelé. Tegnap találtam! miért nem kérdeztél!? még videon is meg van, ahoyg meccselnek egymással Nem tudnád valahogy eljuttatni? egyik legkedvesebb szakaszom...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|