|
oscarsevilla
Vendég
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2005. július 08. - 12:11:45 » |
|
Üdv mindenkinek! Elolvasgattam a tegnap éjszakátokat, hát ti se éreztétek magatokat rosszul...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jóqtya
Vendég
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2005. július 08. - 12:12:51 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
oscarsevilla
Vendég
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2005. július 08. - 12:13:40 » |
|
A moderátorral kellene beszélni, hogy a "destruktív elemeket" zárja ki ebből a szobából... A TDF-ben felőlem maradhatnak, én már inkább nem bosszantom ott magam többet.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2005. július 08. - 12:15:09 » |
|
Üdv mindenkinek! Elolvasgattam a tegnap éjszakátokat, hát ti se éreztétek magatokat rosszul... az ismerkedési estet? az jó volt! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2005. július 08. - 12:16:33 » |
|
és azt a három kilométernyit hova rakták? hülye csürhe... :cry:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
oscarsevilla
Vendég
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2005. július 08. - 12:26:26 » |
|
Üdv mindenkinek! Elolvasgattam a tegnap éjszakátokat, hát ti se éreztétek magatokat rosszul... az ismerkedési estet? az jó volt!  Aha. Majd este én is írok egy rövid szösszenetet, ha megjavul végre a gép a szobámban és nem apám gépét kell ellopkodni most úgy néz ki, jön a szerelő kora délután...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2005. július 08. - 12:27:13 » |
|
Üdv mindenkinek! Elolvasgattam a tegnap éjszakátokat, hát ti se éreztétek magatokat rosszul... az ismerkedési estet? az jó volt!  Aha. Majd este én is írok egy rövid szösszenetet, ha megjavul végre a gép a szobámban és nem apám gépét kell ellopkodni most úgy néz ki, jön a szerelő kora délután... okés!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
oscarsevilla
Vendég
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2005. július 08. - 12:29:22 » |
|
Üdv mindenkinek! Elolvasgattam a tegnap éjszakátokat, hát ti se éreztétek magatokat rosszul... az ismerkedési estet? az jó volt!  Aha. Majd este én is írok egy rövid szösszenetet, ha megjavul végre a gép a szobámban és nem apám gépét kell ellopkodni most úgy néz ki, jön a szerelő kora délután... okés! Ja, apám is Milan szurkoló...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2005. július 08. - 12:32:11 » |
|
Üdv mindenkinek! Elolvasgattam a tegnap éjszakátokat, hát ti se éreztétek magatokat rosszul... az ismerkedési estet? az jó volt!  Aha. Majd este én is írok egy rövid szösszenetet, ha megjavul végre a gép a szobámban és nem apám gépét kell ellopkodni most úgy néz ki, jön a szerelő kora délután... okés! Ja, apám is Milan szurkoló... na, akkor jó családból származol :lol: !
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
oscarsevilla
Vendég
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2005. július 08. - 12:33:13 » |
|
Üdv mindenkinek! Elolvasgattam a tegnap éjszakátokat, hát ti se éreztétek magatokat rosszul... az ismerkedési estet? az jó volt!  Aha. Majd este én is írok egy rövid szösszenetet, ha megjavul végre a gép a szobámban és nem apám gépét kell ellopkodni most úgy néz ki, jön a szerelő kora délután... okés! Ja, apám is Milan szurkoló... na, akkor jó családból származol :lol: ! mondjuk én Bayern München fan vagyok. De a BL döntőn fogadtam egy sörben a Milanra, szóval a végén azért haragudtam rájuk... :twisted:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
HattoriHanzo
Vendég
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2005. július 08. - 12:36:14 » |
|
Na, nekem ennyi volt mára és a hétre rendelt fórum, éljen a hosszú hétvége, végre tv közvetítést is láthatok  kultúrált fórumozást, és kellemes hétvégét mindenkinek!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2005. július 08. - 12:38:59 » |
|
Üdv mindenkinek! Elolvasgattam a tegnap éjszakátokat, hát ti se éreztétek magatokat rosszul... az ismerkedési estet? az jó volt!  Aha. Majd este én is írok egy rövid szösszenetet, ha megjavul végre a gép a szobámban és nem apám gépét kell ellopkodni most úgy néz ki, jön a szerelő kora délután... okés! Ja, apám is Milan szurkoló... na, akkor jó családból származol :lol: ! mondjuk én Bayern München fan vagyok. De a BL döntőn fogadtam egy sörben a Milanra, szóval a végén azért haragudtam rájuk... :twisted: nahát te egy sört buktál... mi meg egy döntőt... :cry:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2005. július 08. - 12:39:29 » |
|
Na, nekem ennyi volt mára és a hétre rendelt fórum, éljen a hosszú hétvége, végre tv közvetítést is láthatok  kultúrált fórumozást, és kellemes hétvégét mindenkinek! viszont, neked is!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Milo
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2005. július 08. - 12:41:05 » |
|
Én ma este viszont nem tudok tovább ismerkedni...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor látok egy felnőtt embert kerékpározni, nem aggódom tovább az emberiség jövőjéért." (H.G. Wells)
|
|
|
Zeli°
phpBB Kezdő

inaktív kerekes
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2005. július 08. - 14:58:11 » |
|
Szépjónapot! Köszi a mélt 
|