|
root
|
 |
« Dátum: 2005. április 18. - 18:17:38 » |
|
Eurogól minden hétfőn!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
oscarsevilla
Vendég
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2005. augusztus 04. - 12:29:35 » |
|
Sziasztok! Egy barátomnak feleslegessé vált 2db jegy az augusztusi Magyaro.-Real Madrid meccsre... darabja 9800 ft, a felső részre szól, a Stefánia úton van a bejárat...ha valakit érdekel, akkor itt érdeklődhet: katy07@freemail.hu ... vagy válaszolhat rá a fórumban is... Ha valaki ismerős érdeklődik, előnyben van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyula34
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2005. augusztus 10. - 23:22:35 » |
|
a jó foci mindig feldob,euro-goolban sok ilyet látni :!: A magyar foci mikor kerül be :?: Mondjuk egzotikumnak... :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
poci
Vendég
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2005. augusztus 10. - 23:27:05 » |
|
a jó foci mindig feldob,euro-goolban sok ilyet látni :!: A magyar foci mikor kerül be :?: Mondjuk egzotikumnak... :lol: Volt egy-két évadon keresztül valamikor régen, amikor még nem is volt magyar kommentár. Istenien lehetett rajta szórakozni, amikor az angolok igyekeztek kiolvasni, hogy ez itt most a Nyíregyháza-Békéscsaba mérkőzés. Aztán valamiért leszoktak a magyar fociról. Vajh miért?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyula34
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2005. augusztus 10. - 23:37:40 » |
|
Hát ez az "egzotikus"-jelzőt csak poén kedvéért irtam...Bár ott tartanánk hogy a magyar foci európai hirnevet szerezne magának...habár sose lehet tudni...amig a labda gömbölyü minden megtörténhet 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
szalai
Vendég
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2005. augusztus 16. - 22:29:37 » |
|
hello mindenki!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2005. augusztus 19. - 16:12:21 » |
|
nem igazán tudom, hogy érdekel-e valakit, de a mai gazzetta dello sportban Zvonimir Boban egy nyílt levelet intézett Silvio Berlusconihoz, aminek lényege kb ennyiben áll: "Azonban rosszul esik, hogy olvasom az egyre gyakoribb gúnyolódásokat arról, hogy ön megszólja az edzőket és a technikai észrevételeiről. És nem azért, mert önnek igaza van, vagy nem, hanem mert mostanában pont ön az, aki lovat tesz alájuk, azok alá, akik megpróbálják kisebbnek láttatni a Milan sikertörténetét, ezzel együtt Berlusconiét is. Csak feltételezni tudom az arcán olvasható keserűség okait. Talán pontosan ott születik meg a mértéktelen vágy, hogy nyilvánosan igazolja hihetőségét a fociban. Őszintén, nekem most úgy tűnik, sőt, biztos vagyok benne, hogy ön kezdi a kellemetlenség érzését bevinni a Milan környezetébe, és ez egy valóban példátlan dolog. Ezek a technikai kijelentések a felállásról egy vagy két csatárral, ez az öltözőbe való bemenetel, hogy csökkentse az edző szerepét a lehető legrosszabb módon, a játékosok előtt olyan kétértelműséget keltenek, ami csak rosszat tesz. " örömmel látom, hogy ez már nem csak szerintem probléma... az eredeti cikk,bővebben itt található, olaszul tudók előnyben :lol: http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_Piano/2005/08_Agosto/19/boban.shtm
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2005. augusztus 21. - 19:35:30 » |
|
INTER BEAT JUVE TO WIN SUPER CUP
TURIN - Inter begin their domestic season as they ended the last one by adding to the Coppa Italia with a 1-0 Italian Super Cup victory over Juventus at the Stadio Delle Alpi.
Juan Sebastian Veron's first-time finish from Adriano's cut-back decided an evenly balanced and hard-fought clash in the sixth minute of extra time to give Inter their second Super Cup triumph after Trapattoni's Nerazzurri won the trophy in 1989.
JUVENTUS 0-1 INTER aet (full-time result 0-0)
Scorer: Veron 96
JUVENTUS: 12 Chimenti, 4 Vieira (18 Mutu 111), 6 Kovac, 8 Emerson, 9 Ibrahimovic, 11 Nedved, 16 Camoranesi (10 Del Piero 70), 17 Trezeguet (25 Zalayeta 103), 19 Zambrotta, 27 Zebina, 28 Cannavaro Subs not used: 32 Abbiati, 7 Pessotto, 20 Blasi, 23 Giannichedda Coach: Fabio Capello
INTER: 1 Toldo, 2 Cordoba, 4 J.Zanetti, 5 Stankovic, 10 Adriano, 13 Zè Maria (8 Pizarro 59), 14 Veron, 16 Favalli, 19 Cambiasso, 23 Materazzi (25 Samuel 63), 30 Martins (20 Recoba 100) Subs not used: 12 Julio Cesar, 6 C.Zanetti, 9 Cruz, 21 Solari Coach: Roberto Mancini
Referee: Massimo De Santis (Tivoli)
Bookings: Stankovic 17, Veron 20, Vieira 30, Materazzi 61, Cannavaro 62, J.Zanetti 90, Cambiasso 98, Zambrotta 113, Pizarro 117
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2005. augusztus 21. - 19:43:02 » |
|
Tegnap este izgalmas, jó iramú mérkőzésen az Inter 1:0 arányban legyőzte a Juventust, így az 1988 óta minden évben megrendezett kupát idén mi nyertük. Legutóbb 1989-ben a Sampdoria ellen tudtuk elhódítani ezt a címet, akkor Mancini a vesztes csapat tagja volt, míg 2000-ben a Lazio ellen (sok jelenlegi Inter játékosnak biztos emlékezetes volt szintén) 4:3-ra elveszettük a trófeát. Visszatérve a mérkőzésre, a meccs elején a Juventus volt kezdeményezőbb, ám az első félidő közepére már az Inter fölény lett a dominánsabb. A ½rettegett½ Vieira-Emerson tengellyel sikeresen felvette a kesztyűt a Veron-Cambiasso tengely, sőt Pizzaro beállásával ez még jobb is lett. A chílei nagyon jól játszott, szinte kifogástalan produkciót nyújtott. A szerence is mellénk szegődött ezen az estén (kivételesen), hiszen volt néhány olyan helyzet Toldo kapuja előtt, amikor az Inter szurkolók teljes joggal lélegeztek fel a szerencsés kimenetel után. Itt jön a képbe a bíráskodás. De Santic bíró (múltját meg nem hazudtolva) végig a hazai csaat mellett állt. A kék fekete játékosok előbb heves reklamálással (aminek sárgalap lett a jutalma) majd később már csak nevetéssel és legyintéssel válaszoltak a "spori" egyhangú itéleteire. Adrianonak például egyszer sem volt lehetősége szabadrúgásra, pedig a tegnapi estén a Juventus játékosai sem a sportszerűség bemutatóját játszották a Delle Alpiban... Mindenesetre a mi szerencsénket növelte az is, hogy a partjelző (és nem De Santic!) elvett a Juventustól egy szabályos gólt les címén még az első félidőben. De Santic a meccs vége felé egyébként Recobától vett el egy kb. 70 méterről lőtt gólt, igaz az már a sípszó után született tehát érvénytelen, de szép volt. A rendes játékidőben elért 0:0 után a hosszabbításban a Juventus keményen rátört az Interre és ez lett végül a vesztük a zebráknak. Egy kontra után Adriano szaladt el a jobb szélen. Cannavaro nem tudta elveni tőle a labdát, így az érkező Veronnak passzolva, az argentín a kapussal szemben állva negyon okosan megpörgetve lőtte a labdát. Chimenti kicsit középre számította annak érkezését, de a labda egy ½kiflit½ leírva a kapufa mellett, erősen érkezett a hálóba. Szerintem nem sok kapus védte volna, bár erről megoszlanak a vélemények. Innentől kezdve szépen öriztük az előnyt és a végén mi örülhettünk. Összeségében mindkét csapaton látszódott azért hogy még nincsenek top-formában. Ezt mutatja a rengeteg eladott labda mindkét oldalon. Ami a lényeg, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet, valamint kezd meglenni az öszhang a játékosaink között, és győzni tudtunk úgy hogy sem Adriano, sem Martins nem fogott ki valami jó napot, Sztankóról nem is beszélve. Ami pedig a legfontosabb, két szezon során a lejátszott legutóbbi hét Juventus elleni tétmeccsből 4 győzelem, 3 döntetlen, 0 vereség a mérlegünk! Csak így tovább és persze nagy nagy gratuláció a SZUPERKUPA miatt a csapatnak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tuti
Vendég
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2005. augusztus 31. - 04:05:40 » |
|
Szeretem a focit  De tényleg! Tisztelt kommentátor hozzáértő megnyilvánulásai azonban elnyomják ezt az érzést  Szándékosan nem irok neveket, egyrészt mert ne  másrészt kivétel nélkül mindegyikük mestere ennek..... Az a jobbik eset, ha csak bakizik (rosszul mondja ki egy-egy játékos nevét stb), előfordul, de mikor már mást lát, mint ami történik, amikor a teljes érdektelenség szűrődik ki a hangjából, megspékelve nagyfokú hozzánemértéssel, ott igen komoly bajok vannak. Költői kérdésem lenne: Kritérium a futballanalfabetizmus a kommentátorok kiválasztásánál?  Ui: próbáltam viccesre venni a figurát, pedig igenis komoly dolog ez.. Valamit változtatni kéne (tudomtudom, csináljam én, ha szerintem nekem jobban menne, meg örülni kell, hogy magyar közvetités van, nade nem mndegy, milyen... Lépjünk túl azon, hogy előreléptünk már egy ideje, és legtöbbünknek magyarul közvetitik az eseményeket, próbáljunk mostmár a minőség felé tendálni, ergo mégelőrébb lépni... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
HattoriHanzo
Vendég
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2005. szeptember 01. - 15:46:14 » |
|
Szeretem a focit  De tényleg! Tisztelt kommentátor hozzáértő megnyilvánulásai azonban elnyomják ezt az érzést  Szándékosan nem irok neveket, egyrészt mert ne  másrészt kivétel nélkül mindegyikük mestere ennek..... Az a jobbik eset, ha csak bakizik (rosszul mondja ki egy-egy játékos nevét stb), előfordul, de mikor már mást lát, mint ami történik, amikor a teljes érdektelenség szűrődik ki a hangjából, megspékelve nagyfokú hozzánemértéssel, ott igen komoly bajok vannak. Költői kérdésem lenne: Kritérium a futballanalfabetizmus a kommentátorok kiválasztásánál?  Ui: próbáltam viccesre venni a figurát, pedig igenis komoly dolog ez.. Valamit változtatni kéne (tudomtudom, csináljam én, ha szerintem nekem jobban menne, meg örülni kell, hogy magyar közvetités van, nade nem mndegy, milyen... Lépjünk túl azon, hogy előreléptünk már egy ideje, és legtöbbünknek magyarul közvetitik az eseményeket, próbáljunk mostmár a minőség felé tendálni, ergo mégelőrébb lépni...  A véleményeknek terepet adó topicban én is megjegyeztem ezt a dolgot, igaz nevén nevezve az egyik szpíkert, hát, rövid időn belül hűlt helye volt csak a negatív kritikámnak...de szerencsére nem vagyok egyedül, szóval ismételten megjegyezném, hogy ha Kovács Géza László hozzáértése, lelkesedése exponenciálisan elkezdene fejlődni, akkor is nagyon sok időnek kellene eltelnie ahhoz, hogy egy gyenge kettes alát elérjen...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2005. szeptember 04. - 17:43:36 » |
|
Szeretem a focit  De tényleg! Tisztelt kommentátor hozzáértő megnyilvánulásai azonban elnyomják ezt az érzést  Szándékosan nem irok neveket, egyrészt mert ne  másrészt kivétel nélkül mindegyikük mestere ennek..... Az a jobbik eset, ha csak bakizik (rosszul mondja ki egy-egy játékos nevét stb), előfordul, de mikor már mást lát, mint ami történik, amikor a teljes érdektelenség szűrődik ki a hangjából, megspékelve nagyfokú hozzánemértéssel, ott igen komoly bajok vannak. Költői kérdésem lenne: Kritérium a futballanalfabetizmus a kommentátorok kiválasztásánál?  Ui: próbáltam viccesre venni a figurát, pedig igenis komoly dolog ez.. Valamit változtatni kéne (tudomtudom, csináljam én, ha szerintem nekem jobban menne, meg örülni kell, hogy magyar közvetités van, nade nem mndegy, milyen... Lépjünk túl azon, hogy előreléptünk már egy ideje, és legtöbbünknek magyarul közvetitik az eseményeket, próbáljunk mostmár a minőség felé tendálni, ergo mégelőrébb lépni...  A véleményeknek terepet adó topicban én is megjegyeztem ezt a dolgot, igaz nevén nevezve az egyik szpíkert, hát, rövid időn belül hűlt helye volt csak a negatív kritikámnak...de szerencsére nem vagyok egyedül, szóval ismételten megjegyezném, hogy ha Kovács Géza László hozzáértése, lelkesedése exponenciálisan elkezdene fejlődni, akkor is nagyon sok időnek kellene eltelnie ahhoz, hogy egy gyenge kettes alát elérjen... Van der Waart rácsapott , mint gyöngytyúk a takonyra...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Admin
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2005. szeptember 07. - 14:21:07 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jolly Joker
Vendég
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2005. december 18. - 12:17:54 » |
|
Szeretem a focit  De tényleg! Tisztelt kommentátor hozzáértő megnyilvánulásai azonban elnyomják ezt az érzést  Szándékosan nem irok neveket, egyrészt mert ne  másrészt kivétel nélkül mindegyikük mestere ennek..... Az a jobbik eset, ha csak bakizik (rosszul mondja ki egy-egy játékos nevét stb), előfordul, de mikor már mást lát, mint ami történik, amikor a teljes érdektelenség szűrődik ki a hangjából, megspékelve nagyfokú hozzánemértéssel, ott igen komoly bajok vannak. Költői kérdésem lenne: Kritérium a futballanalfabetizmus a kommentátorok kiválasztásánál?  Ui: próbáltam viccesre venni a figurát, pedig igenis komoly dolog ez.. Valamit változtatni kéne (tudomtudom, csináljam én, ha szerintem nekem jobban menne, meg örülni kell, hogy magyar közvetités van, nade nem mndegy, milyen... Lépjünk túl azon, hogy előreléptünk már egy ideje, és legtöbbünknek magyarul közvetitik az eseményeket, próbáljunk mostmár a minőség felé tendálni, ergo mégelőrébb lépni...  A véleményeknek terepet adó topicban én is megjegyeztem ezt a dolgot, igaz nevén nevezve az egyik szpíkert, hát, rövid időn belül hűlt helye volt csak a negatív kritikámnak...de szerencsére nem vagyok egyedül, szóval ismételten megjegyezném, hogy ha Kovács Géza László hozzáértése, lelkesedése exponenciálisan elkezdene fejlődni, akkor is nagyon sok időnek kellene eltelnie ahhoz, hogy egy gyenge kettes alát elérjen... Ezt azonban már nem hagyhatom szó nélkül én sem. Nem igazán értem, hogy milyért vesznek fel olyan embert sportkommentátornak, aki a sporton kívül a televíziózáshoz sem ért!! Egyébirát a jópofizó ripacsokat nem lenne szabad ilyen pozíciókba odaültetni!! Fent említett "kollégával" az a legnagyobb baj, hogy ha közvetít, akkor le kell némítani a TV-t !! Szóval van még olyan néző, akinek a hátán föláll a szőr ezektől az egyénektől !! :roll: :roll:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
C.Ronaldo
Vendég
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2006. január 16. - 23:23:38 » |
|
Tisztelt Szerkesztőség!!! Kéem önöket, amennyiben megoldható hogy az EUROGOAL Című műsorban szíveskedjenek betenni az Angol bajnoki mérkőzések összefoglalóját is!! Előre is köszönöm!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|