|
Parteigenosse
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 2006. július 18. - 19:43:38 » |
|
Anni Friesingert kedvelem  nem ismi. Cindy Klassenről már hallottam.  Én viszont ismerem a Magyar Babát meg az Ivánkait, sőt még együtt is versenyeztem velök.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Cottleston, Cottleston, Cottleston Pie, A fly can't bird but a bird can fly 
|
|
|
Micimajom
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #61 Dátum: 2006. november 22. - 19:14:20 » |
|
!kérdés
Mi a f**nak zároltátok a műkorcsolyás topikokat :?: :?: :?: :?: :?: :?: Bocs a tudatlanságomért, muszály volt...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micimajom
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #62 Dátum: 2006. november 22. - 19:16:14 » |
|
!kérdés
Mi a f**nak zároltátok a műkorcsolyás topikokat :?: :?: :?: :?: :?: :?: Bocs a tudatlanságomért, muszály volt... Még vmi: muszáj J-vel... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micimajom
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #63 Dátum: 2006. november 22. - 19:20:15 » |
|
Akit esetleg érdekelne: Szerintetek most, hogy egy csomó jégtáncospár abbahagyta az amatőr versenyzést, mennyi esélye lesz Hoffmann Nórának és Elek Attilának dobogóközelbe érnie :?: ( Junior Vb-ken ugye már voltak ezüstérmesek 2x is. )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Parteigenosse
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 2006. november 22. - 19:46:09 » |
|
Akit esetleg érdekelne: Szerintetek most, hogy egy csomó jégtáncospár abbahagyta az amatőr versenyzést, mennyi esélye lesz Hoffmann Nórának és Elek Attilának dobogóközelbe érnie :?: ( Junior Vb-ken ugye már voltak ezüstérmesek 2x is. ) hmmm... amíg emberbírákból állnak az ítészek, addig minden elképzelhető, dehogy bejön-é, az erősen kétes. főleg, ha nincs is magyar bíráló! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
koki_niki
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 2007. március 11. - 10:16:15 » |
|
Akit esetleg érdekelne: Szerintetek most, hogy egy csomó jégtáncospár abbahagyta az amatőr versenyzést, mennyi esélye lesz Hoffmann Nórának és Elek Attilának dobogóközelbe érnie :?: ( Junior Vb-ken ugye már voltak ezüstérmesek 2x is. ) hmmm... amíg emberbírákból állnak az ítészek, addig minden elképzelhető, dehogy bejön-é, az erősen kétes. főleg, ha nincs is magyar bíráló!  ez a legnagyobb baj....de, persze rajtuk is sok múlik
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Parteigenosse
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 2007. március 11. - 10:18:30 » |
|
Akit esetleg érdekelne: Szerintetek most, hogy egy csomó jégtáncospár abbahagyta az amatőr versenyzést, mennyi esélye lesz Hoffmann Nórának és Elek Attilának dobogóközelbe érnie :?: ( Junior Vb-ken ugye már voltak ezüstérmesek 2x is. ) hmmm... amíg emberbírákból állnak az ítészek, addig minden elképzelhető, dehogy bejön-é, az erősen kétes. főleg, ha nincs is magyar bíráló!  ez a legnagyobb baj....de, persze rajtuk is sok múlik hmm. mekkora hívőtábora van errefelé a gyorskorinak...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
koki_niki
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 2007. március 11. - 10:20:15 » |
|
Akit esetleg érdekelne: Szerintetek most, hogy egy csomó jégtáncospár abbahagyta az amatőr versenyzést, mennyi esélye lesz Hoffmann Nórának és Elek Attilának dobogóközelbe érnie :?: ( Junior Vb-ken ugye már voltak ezüstérmesek 2x is. ) hmmm... amíg emberbírákból állnak az ítészek, addig minden elképzelhető, dehogy bejön-é, az erősen kétes. főleg, ha nincs is magyar bíráló!  ez a legnagyobb baj....de, persze rajtuk is sok múlik hmm. mekkora hívőtábora van errefelé a gyorskorinak... főleg ha műkori van benne :wink:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Parteigenosse
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 2007. március 11. - 10:23:55 » |
|
főleg ha műkori van benne :wink: sajnos, az se javít az érdeklődésen... :shock:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
koki_niki
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 2007. március 11. - 10:36:09 » |
|
főleg ha műkori van benne :wink: sajnos, az se javít az érdeklődésen... :shock: hát nem nagyon....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Parteigenosse
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 2007. március 11. - 10:37:19 » |
|
főleg ha műkori van benne :wink: sajnos, az se javít az érdeklődésen... :shock: hát nem nagyon.... talán ha vámpírokat léptetnénk fel? :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
koki_niki
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 2007. március 11. - 10:41:06 » |
|
főleg ha műkori van benne :wink: sajnos, az se javít az érdeklődésen... :shock: hát nem nagyon.... talán ha vámpírokat léptetnénk fel? :lol: huhú..akkor lenne És még én is élvezném....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MonaLi
Vendég
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 2008. február 04. - 13:07:49 » |
|
Rövidpályás gyorskorcsolya: kínai világcsúcs
A kínai olimpiai bajnok Vang Meng (Wang Meng) 43.286 másodperccel világcsúcsot állított fel női 500 méteren a québeci rövidpályás gyorskorcsolya Világkupa-viadalon.
A régi, 43.671-es rekordot a bolgár Jevgenyija Radanovafutotta még 2001. október 19-én Calgaryban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
speedskater
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 2008. május 29. - 19:36:51 » |
|
Én nagyon szeretném ujra látni a Magyar NAGYpályás gyorskorcsolyázokat is a következö téli Olimpián!!És sok szerencsét minden sportolonak aki résztvesz a nyári vagy téli olimpián!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
madar7
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 2009. február 08. - 15:28:52 » |
|
Nagyon örülök, mint volt gyorskorcsolyázó, hogy láthattam Hamar (amit Hámmár-nak kell kiejteni), ezt persze csak érdekesség képen írom, pályáján megszervezett versenyeket, igaz sokkal kevesebb az ilyen sport ágról való közvetítés. Köszönöm a tisztelt bemondónőnek és bemondó úrnak, hogy érthetően és egyhangvitelben kommentálják a versenyt. Ez nekem sokat jelent! Sajnos Szabó Gábor úr közvetítését egyáltalán nem tudom élvezni. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|