|
!Andreas!
Vendég
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2006. február 11. - 16:57:00 » |
|
hu, ez nagy mazli volt! De azert az oroszok mar megerdemeltek egy golt! nem lett volna igazsagos 0-2vel szunetre menni!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
női hokifan
Vendég
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2006. február 11. - 17:05:31 » |
|
már 2-1:) döntetlen lesz!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TT#7
Vendég
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2006. február 11. - 17:54:36 » |
|
Ezt már senki sem fogja nekem utólag elhinni, de meccs előtt, én 2gólos svéd sikert tippeltem... :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Van Maka
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2006. február 11. - 18:03:06 » |
|
Ez elég szors meccsnek fog bizonyulni. Mind a kér csapat tele van starokkal és kíváló játékosokkal, de én Oroszországot valahogy erősebbnek találom és szerintem biztos, hogy a dobogón rajta lesznek. Oroszoknál nincsenek a Buréék, elég nehéz lesz Forsbergéket legyőzni. De látom anaheimes vagy, akkor Fedorovnak örülhetsz.  Fedorov áruló. Elhagyta az Anaheimet és elment egy sokkal gyengébb csapatba (Colombus). A svédek jobban játszottak. Taktikusabbak voltak. Az oroszoknak sok volt az egyéni helyzet és ahogy az edzőm is mondja egyedül semmit nem ér az ember.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A képen Sanyi, a Király...
|
|
|
Van Maka
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2006. február 11. - 18:05:24 » |
|
Szia Wilsonka!
Sajnos a két kanadai válogatott nem azonos, már amelyikkel mi meccselünk holnap és az amelyik itt szerepel :cry: A mi ellenfelünk, a Team Canada- amatör bajnok, az olimpián pedig a Dream Team (NHL-sztárok szóval a legjobbak) De ennek ellenére holnap jó meccs ígérkezik, már a magyar-kanada, náluk még az amatrörök is biztos nagyon- nagyon jók. Amatőrök is jobbak, mint mi. 2003-ban, ha jól emlékszem Székesfehérváron drámai küzdelemben elvertek minket 5-4-re. Tehát ők se annyira amatőrök. Nekik is a nagy részük volt NHL-es.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A képen Sanyi, a Király...
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2006. február 11. - 19:14:20 » |
|
Ez elég szors meccsnek fog bizonyulni. Mind a kér csapat tele van starokkal és kíváló játékosokkal, de én Oroszországot valahogy erősebbnek találom és szerintem biztos, hogy a dobogón rajta lesznek. Oroszoknál nincsenek a Buréék, elég nehéz lesz Forsbergéket legyőzni. De látom anaheimes vagy, akkor Fedorovnak örülhetsz.  Fedorov áruló. Elhagyta az Anaheimet és elment egy sokkal gyengébb csapatba (Colombus). A svédek jobban játszottak. Taktikusabbak voltak. Az oroszoknak sok volt az egyéni helyzet és ahogy az edzőm is mondja egyedül semmit nem ér az ember. Igaz, már Nashékkel játszik. Akkor meg örülök, hogy Rob Niedermayer tavaly itt volt a csaptunknál. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Laci
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2006. február 11. - 20:22:23 » |
|
Go Canada!!! A kereteket valaki pörgesse be. :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2006. február 11. - 21:00:48 » |
|
Go Canada!!! A kereteket valaki pörgesse be. :lol: Ma betettem a cseh, svéd, orosz, kanadai és usa csapatokat a téli olimpiásba.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ágicu
Vendég
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2006. február 11. - 21:09:20 » |
|
Mit szóltok a lányokhoz?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Red Devils
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2006. február 11. - 21:28:20 » |
|
Mit szóltok a lányokhoz? remélem nem sértődsz meg de nekem olyan ez a női hoki mintha a ffiakat látnám a mondjuk a 40-es években...de azé meg fogom nézni, a vb-t is néztem, az az előnye, hogy itt legalább mindig látom a korongot... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Red Devils
|
|
|
|
ágicu
Vendég
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2006. február 11. - 21:51:31 » |
|
Mit szóltok a lányokhoz? remélem nem sértődsz meg de nekem olyan ez a női hoki mintha a ffiakat látnám a mondjuk a 40-es években...de azé meg fogom nézni, a vb-t is néztem, az az előnye, hogy itt legalább mindig látom a korongot...  én most láttam őket először. Nem volt olyan rossz bár az oroszok nem játszottak jól. Az olimpián az európai vagy az amerikai szabály szerint játszanak? Vagy az csak a profiknál van?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Red Devils
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2006. február 11. - 22:29:46 » |
|
Mit szóltok a lányokhoz? remélem nem sértődsz meg de nekem olyan ez a női hoki mintha a ffiakat látnám a mondjuk a 40-es években...de azé meg fogom nézni, a vb-t is néztem, az az előnye, hogy itt legalább mindig látom a korongot...  én most láttam őket először. Nem volt olyan rossz bár az oroszok nem játszottak jól. Az olimpián az európai vagy az amerikai szabály szerint játszanak? Vagy az csak a profiknál van? én úgy tudom hogy az európai szabályok szerint játszanak
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Red Devils
|
|
|
|
női hokifan
Vendég
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2006. február 12. - 03:50:27 » |
|
Mit szóltok a lányokhoz? remélem nem sértődsz meg de nekem olyan ez a női hoki mintha a ffiakat látnám a mondjuk a 40-es években...de azé meg fogom nézni, a vb-t is néztem, az az előnye, hogy itt legalább mindig látom a korongot...  hm... egy Győr-Miskolc férficsapatot simán vernének ha nem lenne bodicsek...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ágicu
Vendég
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2006. február 12. - 07:38:36 » |
|
Mit szóltok a lányokhoz? remélem nem sértődsz meg de nekem olyan ez a női hoki mintha a ffiakat látnám a mondjuk a 40-es években...de azé meg fogom nézni, a vb-t is néztem, az az előnye, hogy itt legalább mindig látom a korongot...  hm... egy Győr-Miskolc férficsapatot simán vernének ha nem lenne bodicsek... de lökdösődésben már felveszik a versenyt. Aztán ott vannak az alattomos kis női fortélyok, amire egy ......... férfi nem számít. Szerintem itt is használhatók. :wink:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TT#7
Vendég
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2006. február 12. - 09:21:57 » |
|
Szerintem, jó volt a meccs, bár én többet vártam a csapatoktól. A svédek ennél sokkal- sokkal jobban tudnak, ez a játék kevés lesz nekik a finnek elleni bronzcsatában.
A kanadai és az amerikai csapat lehet verné a magyar junior válogatottat, talán még ütközésekkel is, a fiúk nem tudnák utolérni a lányokat, hogy ütközzenek :wink:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|