Eurosport Fórum
2012. február 06. - 10:41:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3 ... 1892
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Jégkorong  (Megtekintve 557181 alkalommal)
Admin
Adminisztrátor
phpBB Kezdő

Profil megtekintése WWW
« Dátum: 2006. február 09. - 18:18:58 »

Jégkorong
Naplózva

Van Maka
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2006. február 10. - 12:08:12 »

Ez elég szors meccsnek fog bizonyulni. Mind a kér csapat tele van starokkal és kíváló játékosokkal, de én Oroszországot valahogy erősebbnek találom és szerintem biztos, hogy a dobogón rajta lesznek.
Naplózva

A képen Sanyi, a Király...
gugu
Vendég

« Válasz #2 Dátum: 2006. február 10. - 15:07:40 »

Idézetet írta: "Van Maka"
Ez elég szors meccsnek fog bizonyulni. Mind a kér csapat tele van starokkal és kíváló játékosokkal, de én Oroszországot valahogy erősebbnek találom és szerintem biztos, hogy a dobogón rajta lesznek.

Oroszoknál nincsenek a Buréék, elég nehéz lesz Forsbergéket legyőzni. De látom anaheimes vagy, akkor Fedorovnak örülhetsz.Bibííí
Naplózva
jopofa
Vendég
« Válasz #3 Dátum: 2006. február 10. - 17:58:30 »

Ahogy a tv-s jégkorong-közvetítéseket kerestem,már elve nem sokat találtam :cry: ,ráadásul azt írják,hogy élő adás lesz 70 percben.nem igazán értem,most akkor egy fél meccseket fognak adni??!!vááá!
Vagy megkérik a játékosokat,hogy az egész meccsen ne legyen játékmegszakítás,és a szünetek is csak 5-5 percig tartsanak?
így pont beleférne a 70 percbe
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #4 Dátum: 2006. február 10. - 18:01:26 »

Idézetet írta: "jopofa"
Ahogy a tv-s jégkorong-közvetítéseket kerestem,már elve nem sokat találtam :cry: ,ráadásul azt írják,hogy élő adás lesz 70 percben.nem igazán értem,most akkor egy fél meccseket fognak adni??!!vááá!
Vagy megkérik a játékosokat,hogy az egész meccsen ne legyen játékmegszakítás,és a szünetek is csak 5-5 percig tartsanak?

Lesznek a tv számára fdontosabb események mint egy csoportmeccs.
Naplózva
jopofa
Vendég
« Válasz #5 Dátum: 2006. február 10. - 18:04:47 »

Idézetet írta: "gugu"

Ez oké,de mi értelme van egy 50 -70 perces élő közvetítésnek?Vagy ezek összefoglalók lesznek és azt hogy élő csak úgy odabiggyesztették mellé?
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #6 Dátum: 2006. február 10. - 18:13:52 »

Ez oké,de mi értelme van egy 50 -70 perces élő közvetítésnek?Vagy ezek összefoglalók lesznek és azt hogy élő csak úgy odabiggyesztették mellé?

Sztem az uccsó harmadot láthatjuk majd élőben.
Naplózva
Samuray51
Vendég

« Válasz #7 Dátum: 2006. február 10. - 20:49:06 »

Sztem az uccsó harmadot láthatjuk majd élőben.

Szeritnem meg akkor királyi tévé... Szomorú
de legalább ott élőben megyen majd a meccs elnézegtve a jövőheti közvetítési terveket!

"Let's play hockey!"
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #8 Dátum: 2006. február 10. - 20:58:00 »

Idézetet írta: "Samuray51"

Szeritnem meg akkor királyi tévé... Szomorú
de legalább ott élőben megyen majd a meccs elnézegtve a jövőheti közvetítési terveket!

"Let's play hockey!"

Ők meg elég keveset adnak majd élőben.
Naplózva
TT#7
Vendég
« Válasz #9 Dátum: 2006. február 11. - 12:34:42 »

Hello, szerintem két harmadot adnak élőben.
Ma annyira nem fog számítani,hogy hiányzik egy vagy akár több Bure a pályáról, bár nyilván sokat segítenének... a lányokon :lol:
Azért így is akad a pályán majd nagy név (Rooth,Holst a svédeknél)
Szóval függetlenül attól,hogy ez női meccs lesz,szerintem érdemes lesz nézni.
Naplózva
wilsonka
*

Profil megtekintése WWW
« Válasz #10 Dátum: 2006. február 11. - 13:06:26 »

Na ezt már én is meg akartam írni.... elég necces lenne mondjuk a Kanadaik részére is, ha ma már kezdenének, hiszen holnap még meccsük van velünk Mosolyog))))
Naplózva

női hokifan
Vendég
« Válasz #11 Dátum: 2006. február 11. - 14:43:49 »

látom ott vagytok a topon! csak TT#7 ért valamit a hokihoz...
ma még van NHL és finn bajnoki meccs is:) Bár nem tudom, hogy az NHL-esek hogyan fognak akklimatizálódni, de ez az ő bajuk...
Női hokiban szerintem ma döntetlen lesz, de én az olaszoknak szurkolok, bár kevés esélyük van a pontszerzésre is...
Naplózva
TT#7
Vendég
« Válasz #12 Dátum: 2006. február 11. - 15:13:07 »

Szia Wilsonka!

Sajnos a két kanadai válogatott nem azonos, már amelyikkel mi meccselünk holnap és az amelyik itt szerepel :cry:
A mi ellenfelünk, a Team Canada- amatör bajnok, az olimpián pedig a Dream Team (NHL-sztárok szóval a legjobbak)
De ennek ellenére holnap jó meccs ígérkezik, már a magyar-kanada, náluk még az amatrörök is biztos nagyon- nagyon jók.
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #13 Dátum: 2006. február 11. - 16:01:50 »

Idézetet írta: "TT#7"
Szia Wilsonka!

Sajnos a két kanadai válogatott nem azonos, már amelyikkel mi meccselünk holnap és az amelyik itt szerepel :cry:
A mi ellenfelünk, a Team Canada- amatör bajnok, az olimpián pedig a Dream Team (NHL-sztárok szóval a legjobbak)
De ennek ellenére holnap jó meccs ígérkezik, már a magyar-kanada, náluk még az amatrörök is biztos nagyon- nagyon jók.

pontosan. az amatőr bajnok csapattal a komplett Thunder Bay-jel fogunk játszani.
Naplózva
Peti93
Vendég
« Válasz #14 Dátum: 2006. február 11. - 16:30:50 »

2-0 a Svédeknek Kacsint
Naplózva
Oldalak: [1] 2 3 ... 1892
  Nyomtatás  

Ugrás: