Eurosport Fórum
2012. május 20. - 00:14:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 78
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Műkorcsolya EB, Zágráb 2008  (Megtekintve 87599 alkalommal)
Anonymous
Vendég
« Válasz #45 Dátum: 2006. január 22. - 02:10:39 »

Minek kell vmit nyolcvanszor beirni, nem veszed észre h választ nem fgosz kapni ? max az ittlevőktők Mosolyog

Gwendal és Marina már csak jégrevükben szoktak fellépni együtt, de akadt már olyan is, hogy külön külön. Most hirtelen nem ugrik be melyikben de talán a Fantasy on Ice vagy a Champions on Ice revükben. Amik hozzánk valszeg nem fognak jönni ( utóbbi biztos, mert csak Amerikában vannak )
Naplózva
melly
Vendég
« Válasz #46 Dátum: 2006. január 22. - 09:57:00 »

Bocsi véletlenül küldtem ennyiszer el! De azért, nagyon köszi, hogy válaszoltál. Még csak nem rég regisztráltam, és még bele kell jönnnöm. Vigyorog
Naplózva
kovzol
phpBB Kezdő
*

kovzol28@citromail.com
Profil megtekintése WWW E-mail
« Válasz #47 Dátum: 2006. január 22. - 12:07:05 »

Idézetet írta: "melly"
!Kérdés:  :?:  
Kedves Mariann!
Az lenne a kérdésem, hogy, Gwendal Peizerat hol lehet látni fellépni mostanában? Úgy értem, korcsolyázik még valahol?
Kérlek, ha tudod írd meg! Kiváncsi lennék rá!
És még azt is megkérdezném, ha lehet, hány nyelven tudsz? Mert bámulatos, milyen rutinnal forítasz!
Nagyon köszönöm. Vigyorog  
 Dúzs Melinda

Bár nem nekem címezted a kérdést, de úgy tudom, hogy profiskodik...
Naplózva

-Zolcsi- --> Sportok mindenek felett!
Anonymous
Vendég
« Válasz #48 Dátum: 2006. január 22. - 16:36:49 »

Vannak olyan párok akik visszavonulás után elmennek revükbe, és vannak profi versenyek is, szoval vannak akik meg azokon is indulnak. De mind a két esetben ugy szokás őket hívni h profik Mosolyog

Gwendal és Marina tudtommal csak revüznek, bár talán már azt is ritkábban, két nagyon különböző egyéniség, már versenyző korukban nehezn jöttek ki egymással állítólag. Valószínűleg ezért nem koriznak már annyit együtt Szomorú(
Naplózva
melly
Vendég
« Válasz #49 Dátum: 2006. január 23. - 21:03:42 »

[color=green[b]]! Kérdés [/b]:!: [/b][/color]
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál. Én ruhatervező vagyok, és bizonyos versenyzők előadói képessége, új kollekció megálmodására késztettek. Terveztem egy korcsolya ruha kollekcót. Azt hiszem, igazán szépek lettek a tervek, amiket szívesen látnék magyar korcsolyázókon. szerinted van lehetőség valahogy eljuttatni a terveim az ez ügyben illetékes személyeknek, és, ha igen kiknek lehetne?
Köszönöm Dúzs Melinda
Naplózva
kovzol
phpBB Kezdő
*

kovzol28@citromail.com
« Válasz #50 Dátum: 2006. január 23. - 22:11:57 »

!Kérdés szia Mariann! Annyit helyesbítenék, hogy a gála minden résztvevőjét Gwendal konferálta be. (onnan tudom,hogy láttam élőben a gálát) jó szórakozást a hátra lévő produkciókhoz. És még egy megjegyzés... Szerintem sokkal érdekesebb lenne a műkorcsolya,ha ilyen programokat futnának a versenyen is a korisok.
Naplózva

flobal
Vendég
« Válasz #51 Dátum: 2006. január 23. - 22:13:14 »

!kérdés
Kedves Mariann!
Egyetlen egy dolog a közvatítéssel kacsolatban, mégpedig az, hogy minden Bulgáriából érkező versenyzőre azt mondod, hogy bulgár, pedig nem bulgár, hanem BOLGÁR!
Nem kötözködés, de aki onnan származik (én nem, de barátnőm igen) azt nagyon zavarja.
Köszi, ha ezen változtatsz
Naplózva
kovzol
phpBB Kezdő
*

kovzol28@citromail.com
« Válasz #52 Dátum: 2006. január 23. - 22:21:47 »

Úgy tűnik az elmúlt egy-másfél év a 7-es rekordok fényében telik... 1.Schumacher hetedik bajnoki címe forma-1-ben. 2.Armstrong hetedik tour de france győzelme. 3. Valentino Rossi hetedik világbajnoki címe moto gp-ben. És végül,de nem utolsó sorban Irina Sluckaja (a tündérke Sokolova mellett) hetedik eb-aranya. :-) :-)
Naplózva

kovzol
phpBB Kezdő
*

kovzol28@citromail.com
« Válasz #53 Dátum: 2006. január 23. - 22:22:03 »

Úgy tűnik az elmúlt egy-másfél év a 7-es rekordok fényében telik... 1.Schumacher hetedik bajnoki címe forma-1-ben. 2.Armstrong hetedik tour de france győzelme. 3. Valentino Rossi hetedik világbajnoki címe moto gp-ben. És végül,de nem utolsó sorban Irina Sluckaja (a tündérke Sokolova mellett) hetedik eb-aranya. :-) :-)
Naplózva

kovzol
phpBB Kezdő
*

kovzol28@citromail.com
« Válasz #54 Dátum: 2006. január 23. - 22:22:18 »

Naplózva

Anonymous
Vendég
« Válasz #55 Dátum: 2006. január 23. - 22:50:55 »

Melly!

Régebben én is tervezgettem de már nem nagyon van időm rá...

Ha budapesti vagy akkor ha gondolod kirakod az üzenőfalra a gyakorló jégcsarnokban, hogy vállalsz ilyet, persze ezt szezon elején érdemes megpróbálni.
Ha nem, akkor pedg elmész a http://moksz.hu honlapra ott találsz elérhetőséget, irsz egy mailt, amire valszeg a titkárnő fog válaszolni, esetleg vele meg tudod beszélni, hogy elküldöd neki a hirdetést ő meg kinyomtatja és kiteszik.... de ez csak tipp.

De arra számíts, hogy Julinak, Nóriéknak.... szóval akik most jelenleg a felnőttek között versenyeznek, azoknak van bevált megszokott tervezőjük akikkel együtt dolgoznak és nem szivesen váltanak szerintem.
De a junioroknál lehet, hogy valakinek szüksége van tervezőre.

Küldhetnél egy-két rajzot, ha be tudod scannelni őket a számítógépre, kiváncsi lennék Mosolyog)
Naplózva
megjottem
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #56 Dátum: 2006. január 24. - 08:54:07 »

Idézetet írta: "Mira"
Vannak olyan párok akik visszavonulás után elmennek revükbe, és vannak profi versenyek is, szoval vannak akik meg azokon is indulnak. De mind a két esetben ugy szokás őket hívni h profik Mosolyog

Gwendal és Marina tudtommal csak revüznek, bár talán már azt is ritkábban, két nagyon különböző egyéniség, már versenyző korukban nehezn jöttek ki egymással állítólag. Valószínűleg ezért nem koriznak már annyit együtt Szomorú(

en meg ugy hallottam, hogy nagyon is jol kijottek egymassal a koripalyan kivul is. pl. egyutt jartak balettre meg ilyenek. az is lehet, hogy rosszul hallottam:)
Naplózva

Hajrá Loki!!!
Az ördög nem alszik. Legalábbis nem akárkivel. Mosolyog
vidor
Vendég

« Válasz #57 Dátum: 2006. január 24. - 11:03:12 »

Idézetet írta: "megjottem"
Idézetet írta: "Mira"

en meg ugy hallottam, hogy nagyon is jol kijottek egymassal a koripalyan kivul is. pl. egyutt jartak balettre meg ilyenek. az is lehet, hogy rosszul hallottam:)
rosszul hallottad Mosolyog
kifejezetten problémás volt a kapcsolatuk (és gyanítom, nem csak volt)
Naplózva
melly
Vendég
« Válasz #58 Dátum: 2006. január 24. - 13:07:06 »

Mira! Irtam neked privát üzenetet, remélem megkaptad!!!!!!!!
Melly
Naplózva
Anonymous
Vendég
« Válasz #59 Dátum: 2006. január 24. - 13:12:19 »

Bizony, Marina személyisége kevesek számára elviselhető ilyen hosszú távon ugynézki.... naponta több órát együtt edzenek, versenyek alatt meg még többet....
De nagyon jól sikerült megoldaniuk, mert jól tudtak együtt korizni, és talán ott el is felejtették, hogy vannak problémáik a másikkal, különben nem hiszem, hogy ennyit tudtak volna nyerni Mosolyog

Most, hogy már nem "kötelező", nem is nagyin erőltetik... a mi sajnálatunkra Szomorú(

Meg persze ez is el van túlozva kicsit... mindig azt mondta a sajtó hogy "utálták" egymást, de sztem ez egy kicsit erős megfogalmazás Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 78
  Nyomtatás  

Ugrás: