Eurosport Fórum
2012. február 06. - 11:00:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 78
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Műkorcsolya EB, Zágráb 2008  (Megtekintve 85399 alkalommal)
dia1983
Vendég
« Válasz #15 Dátum: 2006. január 18. - 21:32:08 »

! kérdés

Szia Mariann!

Megismétlik valamikor a női rövid programot?
Naplózva
Zinaida
Vendég
« Válasz #16 Dátum: 2006. január 19. - 11:56:54 »

Kedves Mariann !

A finneknél az y nem i hanem ü, tehát Pöükiö, nem Pöjkiő.
Illetve néhányszor rengeteg helytelen információt kapunk illetve oltári nagy baromságot.
Pl. szegény párosoknál : a cél a 15-be kerülés (14 indulonál..)
Ajánlom az index forumát (műkorcsolya rajongók klubja)rengeteg hasznos információ van ott.
Nem akarok okoskodni baromi nehéz lehet közvetíteni, csak néhány segítség illetve tanács.
Az ugrásokhoz pedig csak azt tenném, hozzá, hogy a láb nem mindig helyes aki fordítva ugrik annak minden pont az ellentkezője.
Alapjában nem is azt érdemes, nézni melyik lábról indul érkezik, mert igen hamar belelehet hülyülni, inkább érdemesebb azt nézni, hogyan megy bele az ugrásba..
A Lutz előtt álltalában kivárnak hátsó külső iven, a flip előtt hármast csinálnak, stb..
Naplózva
Anonymous
Vendég
« Válasz #17 Dátum: 2006. január 19. - 14:22:37 »

Csak azért írtam le így, mert kérdezték a különbségeket az ugrások között Mosolyog
Az meg persze egyértelmű, hogy ha valaki másik irányba ugrik akkor a fordítottja..

És egyébként szerintem Mariann nem olvassa ezt a fórumot, hiába kérdeztek tőle Szomorú
Naplózva
drake
Vendég
« Válasz #18 Dátum: 2006. január 19. - 23:34:50 »

Sziasztok!

Egyetlen kérdésem lenne: nem tudja valaki, hogy milyen címre lehet emailt küldeni Horváth Mariannak, vagy neadjisten annak az embernek, aki őt műkorcsolya kommentátornak kijelölte?
SZVSZ egyszerűen felháborító, amit kommentálás címén művel, eszméletlen sok hulyeséget mond, érdemi szakmai hozzászólás 0.
(ezen kívül szemrebbenés nélkül blöfföl valami szöveget az interjúk lefordítása helyett, mondjuk pl. ma Navkáék interjúját, ahol végig arról beszéltek, hogy verseny előtt/alatt/után imádkozni szokott, sikerült úgy "lefordítani", hogy "nagyon várjuk az olimpiát, mert ez a legfontosabb verseny...blablabla"  - beszél ez a nő egyáltalán egy szót is valamilyen nyelven?)
Ti meg mernétek ezt csinálni a munkahelyeteken?He

Na mindegy, inkább jó EB nézést mindenkinek - bár én nem tudom, hogy fogom nézni, mert teljesen megőrülök ettől a nőtől...
Azért ha tud valaki email címet, írjátok be légyszi!
Naplózva
Laire
Vendég
« Válasz #19 Dátum: 2006. január 20. - 11:07:56 »

!Kérdés

Kedves Mariann!

Én csak annyit kérnék, hogyha úgy is tudod, hogy milyen zenére
futnak a versenyzők, azt még az elején elmondhatnád... mert kb. 30 másodpercet vesz el az életemből, hogy kitalálom, hogy ki mire fut /holott a végén általában elmondod --- ebből gondolom, hogy neked valahova le van írva...
Naplózva
Anonymous
Vendég
« Válasz #20 Dátum: 2006. január 20. - 13:15:07 »

Jobban jársz ha itt nézed meg:)

http://www.isufs.org/results/ec2006/SEG001.HTM

a versenyzők nevére kattintva a biogfáriájukban bennevan. ( +a legjobb eredményeik stb )
Naplózva
Micimajom
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: 2006. január 20. - 15:51:08 »

Sziasztok! Vigyorog

Tegnap láttam Pavuk Viki kűrjét, és nem értem, hogy mi történt vele, szinte lendület nélkül korizott, ami eddig egyáltalán nem volt rá jellemző, hanem pont az ellenkezője szerintem. Az Eb előtt hallottam tőle egy interjút, amiben azt mondta, hogy nagyon oda kell majd figyelnie az előadásmódjára, és hogy megtanult elegánsabban, nőiesebben korcsolyázni. Lehet, hogy emiatt voltak olyan lendületlenek a programjai ( úgy hallottam, hogy a rövidprogramjában sem voltak elég gyorsak a forgásai pl...) :?:
Naplózva
Micimajom
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: 2006. január 20. - 16:15:32 »

:lol: Ja, és még valami! :lol:

Bizonyára azért vagytok olyan elégedetlenek Horváth Mariannal, mert nem láttátok 2004-ben a szarajevói műkorcsolya gálát, és nem hallottátok közben Kovács Géza László "észrevételeit", akkor ugyanis ő helyettesítette Mariannt. Higgyétek el, az sokkal brutálisabb volt :roll: .
Jelena Liashenko programját például szexisnek nevezte (ha jól emlékszem), a Petrova-Tikhonov párosnál pedig azt ecsetelte, hogy szerinte "nem nagy kunszt" olyan emeléseket és dobott ugrásokat megcsinálni, mint amilyeneket ők csináltak, ha a lány olyan kis termetű a fiúhoz képest, mint Maria, aki akár Alexei gyermeke is lehetne...
Szerintem H. Mariann jó kommentátor, tud ő nagyon is élvezetesen közvetíteni. Bibííí
Naplózva
arituska
Vendég
« Válasz #23 Dátum: 2006. január 20. - 16:30:27 »

!Kérdés!
Miért Brian Joubert miatt van a férfi mükorcsoly az utolsó napon? Csak azért mert ő is francia?
Naplózva
Anonymous
Vendég
« Válasz #24 Dátum: 2006. január 20. - 18:40:18 »

Idézetet írta: "Micimajom"
:lol: Ja, és még valami! :lol:

Bizonyára azért vagytok olyan elégedetlenek Horváth Mariannal, mert nem láttátok 2004-ben a szarajevói műkorcsolya gálát, és nem hallottátok közben Kovács Géza László "észrevételeit", akkor ugyanis ő helyettesítette Mariannt. Higgyétek el, az sokkal brutálisabb volt :roll: .
Jelena Liashenko programját például szexisnek nevezte (ha jól emlékszem), a Petrova-Tikhonov párosnál pedig azt ecsetelte, hogy szerinte "nem nagy kunszt" olyan emeléseket és dobott ugrásokat megcsinálni, mint amilyeneket ők csináltak, ha a lány olyan kis termetű a fiúhoz képest, mint Maria, aki akár Alexei gyermeke is lehetne...
Szerintem H. Mariann jó kommentátor, tud ő nagyon is élvezetesen közvetíteni. Bibííí

Najó, de azért van egy kis külöbség egy férfi kommentátor - aki életében pár kori közvetítést ha látott- és egy nő között, aki már ÉVEK ÓTA közvetít... nem arról van szó, hogy ne lenne jó kommentárot, mert pl a tenisz közvetítéseit szeretem... csak éppen erre ugy látom nem készült fel rendesen... jó másfél éves lemaradásban van néhol, ami az információit illeti... pedig nagyon egyszerű lenne utána nézni.... gondolom nem egy nappal az EB előtt tudta meg, hogy ismét ő közvetít Kacsint)

Kovács Géza László meg sztem akkor az utolsó pillanatban lehetett beugró Mariann helyett.
Naplózva
Anonymous
Vendég
« Válasz #25 Dátum: 2006. január 20. - 18:42:20 »

Idézetet írta: "arituska"
!Kérdés!
Miért Brian Joubert miatt van a férfi mükorcsoly az utolsó napon? Csak azért mert ő is francia?

Szerintem ennek igen egyszerű oka van... mivel a lányoknál nincs, vagyis nem volt esélyesük, viszont a fiúknál van... szombaton kevesebben dolgoznak, több jegy fogy el... nagyobb pénz jön be, stb Mosolyog
Naplózva
Anonymous
Vendég
« Válasz #26 Dátum: 2006. január 20. - 18:43:12 »

Idézetet írta: "Micimajom"
Sziasztok! Vigyorog

Tegnap láttam Pavuk Viki kűrjét, és nem értem, hogy mi történt vele, szinte lendület nélkül korizott, ami eddig egyáltalán nem volt rá jellemző, hanem pont az ellenkezője szerintem. Az Eb előtt hallottam tőle egy interjút, amiben azt mondta, hogy nagyon oda kell majd figyelnie az előadásmódjára, és hogy megtanult elegánsabban, nőiesebben korcsolyázni. Lehet, hogy emiatt voltak olyan lendületlenek a programjai ( úgy hallottam, hogy a rövidprogramjában sem voltak elég gyorsak a forgásai pl...) :?:

Nem tudom mi lehet vele, de talán köze van a bokájához is... sőt..  Szomorú
Naplózva
dia1983
Vendég
« Válasz #27 Dátum: 2006. január 20. - 20:04:06 »

! kérdés

Szia!

Nóráék hányadik helyen állnak?
Naplózva
mamusz2
Vendég
« Válasz #28 Dátum: 2006. január 20. - 20:18:41 »

!kérdés

Szia! Meg tudod mondani, hogy mikor lesz a Tatiana Totmianina - Maxim Marinin orosz páros? Nagyon szeretem őket.
Köszi
Naplózva
vidor
Vendég

« Válasz #29 Dátum: 2006. január 20. - 20:34:23 »

Idézetet írta: "mamusz2"
!kérdés

Szia! Meg tudod mondani, hogy mikor lesz a Tatiana Totmianina - Maxim Marinin orosz páros? Nagyon szeretem őket.
Köszi
ők már csak a gálán, mert a párosverseny már lezajlott
Naplózva
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 78
  Nyomtatás  

Ugrás: