|
rafanadal
|
 |
« Válasz #7110 Dátum: 2010. augusztus 19. - 09:42:49 » |
|
Bode Miller,alpesi sí Hermann Maier rekordjára tör Bode Miller
Mikor ezt olvastam, azt hittem a 2000 pontra gondol, mert az meleg lenne. A 13 győzelem is necces, főleg ha Ivica és Grange is egészséges lesz, valamint Janka hozza a tavalyi Svindal meg a tavalyelőtti formáját. (a fiatalokról nem is beszélve). Raichról nem is szólsz?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #7111 Dátum: 2010. augusztus 19. - 09:45:29 » |
|
Mikor ezt olvastam, azt hittem a 2000 pontra gondol, mert az meleg lenne. A 13 győzelem is necces, főleg ha Ivica és Grange is egészséges lesz, valamint Janka hozza a tavalyi Svindal meg a tavalyelőtti formáját. (a fiatalokról nem is beszélve). És ha Cuche, Zurbriggen, Ligety is formában lesz. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #7112 Dátum: 2010. augusztus 19. - 10:15:41 » |
|
Mikor ezt olvastam, azt hittem a 2000 pontra gondol, mert az meleg lenne. A 13 győzelem is necces, főleg ha Ivica és Grange is egészséges lesz, valamint Janka hozza a tavalyi Svindal meg a tavalyelőtti formáját. (a fiatalokról nem is beszélve). Raichról nem is szólsz? Nem tudom, Bennit szeretem, de szerintem nem lesz jó az idén. Az osztrákok közül inkább Hirschertől várok nagy dobást az idén.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #7113 Dátum: 2010. augusztus 19. - 10:17:24 » |
|
Mikor ezt olvastam, azt hittem a 2000 pontra gondol, mert az meleg lenne. A 13 győzelem is necces, főleg ha Ivica és Grange is egészséges lesz, valamint Janka hozza a tavalyi Svindal meg a tavalyelőtti formáját. (a fiatalokról nem is beszélve). És ha Cuche, Zurbriggen, Ligety is formában lesz.  Sztem az Öreg Didier a vb-re fogja hegyezni a formáját. Zurbriggen sose volt nagy durranás. Ligety meg a 2000-es évek végei Bode-t idézi. (bár lehet ő nagyot fog durrantani idén)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #7114 Dátum: 2010. augusztus 19. - 10:20:58 » |
|
Meglátjuk.  Minden esetre, ahogy elkezdtünk beszélni róluk, egyre jobban várom a versenyeket. Bár a telet, meg nagyon nem. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #7115 Dátum: 2010. augusztus 19. - 11:25:48 » |
|
ezek szerint a vb nem fogja érdekelni Bodet. 13 győzelem egy szezonban rengeteg. Főleg az óriás és szallaom formáját látva az elmúlt években. De azért mellette leszünk a szezonban 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norina
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #7116 Dátum: 2010. augusztus 19. - 21:59:52 » |
|
Szerintem még Janka-val is komoly esélyesként kell számolni. Mindenesetre Bode-nak nehéz dolga lesz. És már nagyon várom a telet, a szezont !
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batus

|
 |
« Válasz #7117 Dátum: 2010. augusztus 30. - 11:41:47 » |
|
Jankát megint megtámadta a rejtélyes betegsége, bár most állítólag könnyebben viseli. A moldávok az idén megint "leigazoltak" valakit, az olasz Mirko Deflorian-t, aki nem fér be saját országa válogatottjába.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batus

|
 |
« Válasz #7118 Dátum: 2010. szeptember 08. - 17:01:27 » |
|
Na egy jó hír, a franciák bejelentették, hogy az Eurosport teljes egészében közvetíti a söldeni nyitófutamokat. + a 2011-es VB-t is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #7119 Dátum: 2010. szeptember 08. - 18:44:17 » |
|
Na egy jó hír, a franciák bejelentették, hogy az Eurosport teljes egészében közvetíti a söldeni nyitófutamokat. + a 2011-es VB-t is  Ez tényleg jó hír! Bár a VB-t lehet élőben kéne nézni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #7120 Dátum: 2010. szeptember 09. - 18:48:31 » |
|
Na egy jó hír, a franciák bejelentették, hogy az Eurosport teljes egészében közvetíti a söldeni nyitófutamokat. + a 2011-es VB-t is  Ez tényleg jó hír! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norina
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #7121 Dátum: 2010. szeptember 09. - 19:44:55 » |
|
Na egy jó hír, a franciák bejelentették, hogy az Eurosport teljes egészében közvetíti a söldeni nyitófutamokat. + a 2011-es VB-t is  Ez tényleg jó hír!  Végre rájöttek, hogy a téli sportok közül mégiscsak az alpesi sít űzik a legtöbben. És talán a nézettség is egyre nagyobb. (nálunk Mo-n is)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #7122 Dátum: 2010. szeptember 10. - 09:43:51 » |
|
Na egy jó hír, a franciák bejelentették, hogy az Eurosport teljes egészében közvetíti a söldeni nyitófutamokat. + a 2011-es VB-t is  Ez tényleg jó hír!  Végre rájöttek, hogy a téli sportok közül mégiscsak az alpesi sít űzik a legtöbben. És talán a nézettség is egyre nagyobb. (nálunk Mo-n is) Köszönhetően a szuper Kommentátoroknak is. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #7124 Dátum: 2010. szeptember 13. - 12:08:05 » |
|
Igen,már csak a magyar versenyzők hiányoznak az élmezőnyből.  Azok sajna még sokáig fognak hiányozni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|