Eurosport Fórum
2012. február 06. - 12:25:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 100
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Északi Összetett VK  (Megtekintve 60762 alkalommal)
Raabz
Vendég

« Válasz #465 Dátum: 2010. március 06. - 19:40:42 »

Tallus hányadik lett?
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #466 Dátum: 2010. március 06. - 20:50:10 »

én is jobban szeretem ha Európában vannak a világesemények Mosolyog

Gottwald futóformája elképesztő. Azt szoktam mondani  h 2006ban az olimpián volt a legjobb, de gyanítom most a visszatérés után, jelenleg jobban fut mint valaha. Manninen is régi önmagát idézte, bevallom amikor Lamyval együtt voltak arra gondoltam h elmegy vele a francia és a végén meg lehajrázza. De nem így lkett, megérdemelt Hannu siker volt ma.
Naplózva
venimo
Vendég
« Válasz #467 Dátum: 2010. március 06. - 20:54:24 »

Gottwald futóformája elképesztő. Azt szoktam mondani  h 2006ban az olimpián volt a legjobb, de gyanítom most a visszatérés után, jelenleg jobban fut mint valaha. Manninen is régi önmagát idézte, bevallom amikor Lamyval együtt voltak arra gondoltam h elmegy vele a francia és a végén meg lehajrázza. De nem így lkett, megérdemelt Hannu siker volt ma.

Lamy nem jó futó. Egy gyenge terepen, bár képes lehet jó időre, ezért tudott nyerni az olimpián is az elrontott ugrása. Mivel az olimpián sífutópálya, sífutók szerint nagyon könnyű volt, és ezt a nők mondták.
Manninen és Gottwald külön világ, az számomra megdöbbentő, hogy Moan a hétvégén nem volt parival Gottwalddal, de azért ő is szépen feljött.
Naplózva
venimo
Vendég
« Válasz #468 Dátum: 2010. március 06. - 20:55:01 »

Tallus hányadik lett?

32.
http://fisnordiccombined.com/
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #469 Dátum: 2010. március 06. - 21:03:31 »

Lamy nem jó futó. Egy gyenge terepen, bár képes lehet jó időre, ezért tudott nyerni az olimpián is az elrontott ugrása. Mivel az olimpián sífutópálya, sífutók szerint nagyon könnyű volt, és ezt a nők mondták.
Manninen és Gottwald külön világ, az számomra megdöbbentő, hogy Moan a hétvégén nem volt parival Gottwalddal, de azért ő is szépen feljött.

Moan sztem tegnap elfáradt, az elején még ment Gottwalddal.
igen Lamy nem jó futó de ebben az évben határozottan előrelépett futásban, és pl Ramsauban is volt h elment Gottwalddal és a végén lehajrázta. Vagy Moant is hajrázta már így le. Mondjuk szembetünő h Stecher se gyenge futó mégis tegnap és ma is jó helyzetből nem tudott nyerni. Az olimpián illetve Seefeldben nagyon jó idejei voltak.
Naplózva
venimo
Vendég
« Válasz #470 Dátum: 2010. március 06. - 21:13:34 »

Moan sztem tegnap elfáradt, az elején még ment Gottwalddal.
igen Lamy nem jó futó de ebben az évben határozottan előrelépett futásban, és pl Ramsauban is volt h elment Gottwalddal és a végén lehajrázta. Vagy Moant is hajrázta már így le. Mondjuk szembetünő h Stecher se gyenge futó mégis tegnap és ma is jó helyzetből nem tudott nyerni. Az olimpián illetve Seefeldben nagyon jó idejei voltak.

Jó mondjuk egy olyan embert nem nehéz lerázni, akinek az erejét tönkreteszi, hogy felzárkozzon. Bár nem emlékszek, hogy ez volt a szituáció. De a könnyű pályákon lehet jó Lamy is. Anssinak is voltak már egészen jó futóidejei, mondjuk ma 15. lett, és javított is a végén. Ami nagyon jó.
Az olimpiai pálya nagyon gyenge pálya volt, Seefeldben meg az élmezőny 60-70%-a nem volt ott. Nem egészen mérvadók ezek.
Naplózva
falac23
phpBB Kezdő
*

Profil megtekintése
« Válasz #471 Dátum: 2010. március 06. - 23:30:05 »

na akkor most akarnám taglalni h nem mentek nagy tempót az amerikaiak mikor gruber a nyakukon volt.érdekes módon manninen fél percet hozott rajt másfél kilóméter alatt,és utána lehagyta mint állat.szóval ha tempót mentek volna az amcsik gruber régen lemaradt volna.
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #472 Dátum: 2010. március 07. - 02:04:09 »

na akkor most akarnám taglalni h nem mentek nagy tempót az amerikaiak mikor gruber a nyakukon volt.érdekes módon manninen fél percet hozott rajt másfél kilóméter alatt,és utána lehagyta mint állat.szóval ha tempót mentek volna az amcsik gruber régen lemaradt volna.
annyit mentek h senki ne érjen fel rájuk. Gruber is tudta h utolérik ő meg nyilván nem szaggatta szét magát az elején. Azt a versenyt profin lehozták, más kérdés h az időjárásnak köszönhették h igy lehozhatták
Naplózva
venimo
Vendég
« Válasz #473 Dátum: 2010. március 07. - 10:28:20 »

annyit mentek h senki ne érjen fel rájuk. Gruber is tudta h utolérik ő meg nyilván nem szaggatta szét magát az elején. Azt a versenyt profin lehozták, más kérdés h az időjárásnak köszönhették h igy lehozhatták

Ezek az emberek nem hülyék, Lamy sem csinált öngyilkos taktikát, Gottwald sem. Ennek ugyanis nem lett volna értelme, a lényeg az erőbeosztáson múlik, és hogy mindenki tisztában legyen mi az ami elérhető.
Manninen is tudta, csak úgy győzhet ha tempót megy.

Naplózva
venimo
Vendég
« Válasz #474 Dátum: 2010. március 07. - 10:29:00 »

Rossz a példád.  A kanadai pálya irtó gyenge volt. Ez a pálya irtónehéz volt.
Naplózva
rafanadal
phpBB Klasszis

Nadal 10 GS: 6 RG, 2 Wimbledon, 1 AO, 1 US Open

kemenes_endre
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #475 Dátum: 2010. március 07. - 11:12:58 »

Én is jobban szeretem, mert nem kell az időeltolódás miatt éjszakázni.
Naplózva

Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
Raabz
Vendég

« Válasz #476 Dátum: 2010. március 07. - 13:55:10 »

thanx
Naplózva
venimo
Vendég
« Válasz #477 Dátum: 2010. március 12. - 22:45:19 »

Ma már felavatták a sáncot, az északi összetettesek.
Mario Stecher 134 m-t ért el a második tréningen.

Tréning eredmények:
http://www.fis-ski.com/pdf/2010/NK/4125/2010NK4125RLT.pdf

Előminősítő edzés eredménye:
http://www.fis-ski.com/pdf/2010/NK/4125/2010NK4125PCR.pdf
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 12. - 22:48:28 írta venimo » Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #478 Dátum: 2010. március 14. - 13:02:10 »

jó kis szezon volt az idei, sok izgalmas versennyel. Kár h az olimpiai 2. versenyen a szélviszonyok katasztrófálisak voltak. Jövőre is egy ilyen szezont kérünk!:)
Naplózva
Raabz
Vendég

« Válasz #479 Dátum: 2010. március 14. - 16:11:27 »

megfolytom!!!!!!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 100
  Nyomtatás  

Ugrás: