|
rafanadal
|
 |
« Válasz #525 Dátum: 2010. november 14. - 18:00:58 » |
|
mind a 3 kategóriában ahol részt veszek meg köszönném ha betennétek egy verrnseynaptárat hozzászólásban,legfőképp az első versenyek érdekelnének
Parancsolj, ez az északi-összetett: http://www.fis-ski.com/uk/disciplines/nordic-combined/fisworldcup.html
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #526 Dátum: 2010. november 14. - 18:07:02 » |
|
na ne viccelj,7 helyszín?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #527 Dátum: 2010. november 14. - 18:08:41 » |
|
na ne viccelj,7 helyszín? Hát igen, sajna egyre rövidebb az északi-összetett szezon.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #528 Dátum: 2010. november 14. - 18:09:24 » |
|
na ne viccelj,7 helyszín? Hát igen, sajna egyre rövidebb az északi-összetett szezon. egyre érthetőbb Koivuranta döntése
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #529 Dátum: 2010. november 14. - 18:10:05 » |
|
na ne viccelj,7 helyszín? Hát igen, sajna egyre rövidebb az északi-összetett szezon. egyre érthetőbb Koivuranta döntése Amúgy még lesz vb is. Arra úgy gondoltam, hogy külön tippelünk és külön hirdetünk világbajnokot. Azaz nem fog beleszámítani az összetet vk-ba.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #530 Dátum: 2010. november 14. - 18:11:29 » |
|
na ne viccelj,7 helyszín? Hát igen, sajna egyre rövidebb az északi-összetett szezon. egyre érthetőbb Koivuranta döntése Amúgy még lesz vb is. Arra úgy gondoltam, hogy külön tippelünk és külön hirdetünk világbajnokot. Azaz nem fog beleszámítani az összetet vk-ba. értem,mivel nincs véleményem az ügyben így besorolok mögéd 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #531 Dátum: 2010. november 14. - 19:47:46 » |
|
jelentkezek. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #532 Dátum: 2010. november 14. - 22:21:57 » |
|
hiányozni fogsz Jaakoo
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #533 Dátum: 2010. november 15. - 13:16:09 » |
|
én is jelentkezem
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bendzsi98
Vendég
|
 |
« Válasz #534 Dátum: 2010. november 15. - 15:55:26 » |
|
Jelentkezem! Rafanadal, ez igen! 3 tippversenyt lebonyolítani, szép!  Szerintem tippeljünk a legjobb hatra tippeljünk, és azt, hogy ki vezet az ugrás után! Nagyon jó lesz!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hstefi
Vendég
|
 |
« Válasz #535 Dátum: 2010. november 15. - 16:32:40 » |
|
Akkor ide is jelentkezek, aztán majd lesz valahogy 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #536 Dátum: 2010. november 16. - 00:16:40 » |
|
odaát mi ugy játszunk h verseny első 6 illetve ugrás és futás első 3
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #537 Dátum: 2010. november 16. - 15:35:19 » |
|
Az azért már kicsit sok lenne, de meglesz a legjobb ugró és leggyorsabb futóidő. Hamarosan érkezik a szabályzat is. Amúgy hol van az odaát? Valami más fórum?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bendzsi98
Vendég
|
 |
« Válasz #538 Dátum: 2010. november 16. - 15:46:59 » |
|
Az azért már kicsit sok lenne, de meglesz a legjobb ugró és leggyorsabb futóidő. Hamarosan érkezik a szabályzat is. Amúgy hol van az odaát? Valami más fórum? Én is ezt néztem, szerintem valamelyik másik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #539 Dátum: 2010. november 16. - 16:38:19 » |
|
Amúgy hol van az odaát? Valami más fórum?
Supernatural. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|