gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2005. november 24. - 17:57:19 » |
|
ezért szeretem a finneket :lol: Jól teszed. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mazsa
Vendég
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2005. november 24. - 18:01:21 » |
|
ezért szeretem a finneket :lol: Jól teszed.  ilyen szép szőke hajjal csak szeretni lehet őket :lol: 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2005. november 24. - 18:48:29 » |
|
az az olimpia remekül összejött, taroltak a finnek Nem vonult vissza csak időlegesen abbahagyta.  ami kvázi egyenlő a visszavonulással... mindent tudok róla 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2005. november 24. - 19:48:49 » |
|
Jakko Tallus egy isten!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mazsa
Vendég
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2005. november 25. - 13:16:01 » |
|
az uccsó két perc amit láttam belőle az jó volt! Hajrá Manninen és Gottwald
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2005. november 25. - 21:09:23 » |
|
az az olimpia remekül összejött, taroltak a finnek Nem vonult vissza csak időlegesen abbahagyta.  ami kvázi egyenlő a visszavonulással... mindent tudok róla  Remélem tervezi a visszajövetelt. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2005. november 25. - 21:12:34 » |
|
az az olimpia remekül összejött, taroltak a finnek Nem vonult vissza csak időlegesen abbahagyta.  ami kvázi egyenlő a visszavonulással... mindent tudok róla  Remélem tervezi a visszajövetelt.  jaj, azt én is nagyon szeretném 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2005. november 25. - 21:13:18 » |
|
az az olimpia remekül összejött, taroltak a finnek Nem vonult vissza csak időlegesen abbahagyta.  ami kvázi egyenlő a visszavonulással... mindent tudok róla  Remélem tervezi a visszajövetelt.  jaj, azt én is nagyon szeretném  De Hannut úgysem győzné le. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2005. november 25. - 21:14:52 » |
|
az az olimpia remekül összejött, taroltak a finnek Nem vonult vissza csak időlegesen abbahagyta.  ami kvázi egyenlő a visszavonulással... mindent tudok róla  Remélem tervezi a visszajövetelt.  jaj, azt én is nagyon szeretném  De Hannut úgysem győzné le.  szerintem ő is nagyon jó futó, ha az ugrás összejött neki, akkor meg tudta verni párszor  mondjuk Mannut is kedvelem 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2005. november 25. - 21:15:42 » |
|
szerintem ő is nagyon jó futó, ha az ugrás összejött neki, akkor meg tudta verni párszor  mondjuk Mannut is kedvelem  Futásban biztos nem verné meg, na de erről nem kéne vitatkoznunk elvégre csak 3szoros olimpiai bajnok. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2005. november 25. - 21:16:58 » |
|
szerintem ő is nagyon jó futó, ha az ugrás összejött neki, akkor meg tudta verni párszor  mondjuk Mannut is kedvelem  Futásban biztos nem verné meg, na de erről nem kéne vitatkoznunk elvégre csak 3szoros olimpiai bajnok.  de majdnem egy szinten vannak vagyis voltak de nem is akarok vitatkozni, mert elfogult vagyok 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2005. november 25. - 21:17:42 » |
|
szerintem ő is nagyon jó futó, ha az ugrás összejött neki, akkor meg tudta verni párszor  mondjuk Mannut is kedvelem  Futásban biztos nem verné meg, na de erről nem kéne vitatkoznunk elvégre csak 3szoros olimpiai bajnok.  de majdnem egy szinten vannak vagyis voltak de nem is akarok vitatkozni, mert elfogult vagyok  Mint ahogy én is. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tami
Vendég
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2005. november 26. - 21:38:37 » |
|
Sziasztok! Nagyon örülök neki, hogy Hannu Manninen nyert, meg annak is, hogy Petter Tande sem végzet hátul!  HAJRÁ északiak! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tami
Vendég
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2005. november 26. - 21:42:04 » |
|
szerintem ő is nagyon jó futó, ha az ugrás összejött neki, akkor meg tudta verni párszor  mondjuk Mannut is kedvelem  Futásban biztos nem verné meg, na de erről nem kéne vitatkoznunk elvégre csak 3szoros olimpiai bajnok.  Akkoriban nagyon kedveltem Lajunent, s nagyon örültem neki, hogy megnyerte mindkét számot az olimpián! Viszont most már egyértelműen Manninen drukker lettem, s azt hiszem elég elfogult lennék én is vele :wink: Viszont Ackermant nem igen csípem! Sőt!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 2005. november 26. - 21:45:45 » |
|
szerintem ő is nagyon jó futó, ha az ugrás összejött neki, akkor meg tudta verni párszor  mondjuk Mannut is kedvelem  Futásban biztos nem verné meg, na de erről nem kéne vitatkoznunk elvégre csak 3szoros olimpiai bajnok.  Akkoriban nagyon kedveltem Lajunent, s nagyon örültem neki, hogy megnyerte mindkét számot az olimpián! Viszont most már egyértelműen Manninen drukker lettem, s azt hiszem elég elfogult lennék én is vele :wink: Viszont Ackermant nem igen csípem! Sőt! akkor mi egy oldalon állunk 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|