vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2005. november 23. - 17:27:02 » |
|
Lajunen akkor milyen??? :lol: Ő már öreg , Samppa Lajunen öreg? egy évvel ha idősebb nálam... csak abbahagyta  bocsi, hogy bepofátlankodtam :oops: mentem is jaaa :oops: :oops: :oops: :oops: ey képet láttam róla azon tűnt 39évesnek de akor bocsi :oops: :oops: :oops: semmi baj  nekem ő volt a kedvencem elég rég óta, de a zenélést választotta... de 3xos olimpiai bajnokként vonult vissza, szóval nem panaszkodhat(unk) 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mazsa
Vendég
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2005. november 23. - 17:28:15 » |
|
Lajunen akkor milyen??? :lol: Ő már öreg , Samppa Lajunen öreg? egy évvel ha idősebb nálam... csak abbahagyta  bocsi, hogy bepofátlankodtam :oops: mentem is jaaa :oops: :oops: :oops: :oops: ey képet láttam róla azon tűnt 39évesnek de akor bocsi :oops: :oops: :oops: semmi baj  nekem ő volt a kedvencem elég rég óta, de a zenélést választotta... de 3xos olimpiai bajnokként vonult vissza, szóval nem panaszkodhat(unk)  ejjhaa, jól ment neki 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vidor
Vendég
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2005. november 23. - 17:29:43 » |
|
Lajunen akkor milyen??? :lol: Ő már öreg , Samppa Lajunen öreg? egy évvel ha idősebb nálam... csak abbahagyta  bocsi, hogy bepofátlankodtam :oops: mentem is jaaa :oops: :oops: :oops: :oops: ey képet láttam róla azon tűnt 39évesnek de akor bocsi :oops: :oops: :oops: semmi baj  nekem ő volt a kedvencem elég rég óta, de a zenélést választotta... de 3xos olimpiai bajnokként vonult vissza, szóval nem panaszkodhat(unk)  ejjhaa, jól ment neki  az az olimpia remekül összejött, taroltak a finnek
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2005. november 24. - 17:37:54 » |
|
az az olimpia remekül összejött, taroltak a finnek Nem vonult vissza csak időlegesen abbahagyta. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2005. november 24. - 17:38:29 » |
|
Manninen,Ackermann, Gottwald,Hettich,Tande,Bieler .. Haseneyt meg sem említed? A futógépet, és Ryglt?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2005. november 24. - 17:39:04 » |
|
Akkor Hajrá Félix Gottwalld!!! :lol: Nálam is nagy kedvenc. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2005. november 24. - 17:39:24 » |
|
25-én. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mazsa
Vendég
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2005. november 24. - 17:44:28 » |
|
25-én.  télleg :oops:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mazsa
Vendég
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2005. november 24. - 17:45:08 » |
|
Manninen,Ackermann, Gottwald,Hettich,Tande,Bieler .. Haseneyt meg sem említed? A futógépet, és Ryglt? jólvan, :roll:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2005. november 24. - 17:46:02 » |
|
25-én.  télleg :oops: semmi baj, elszámoltad magad.De én nagy északi-összetett fan vagyok, mindnre figyelek és válaszolok ha kérdésetek van. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mazsa
Vendég
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2005. november 24. - 17:48:02 » |
|
akkor gugu: Manninennek hogy lehet olyan gyönyörű szőke haja? :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2005. november 24. - 17:49:16 » |
|
akkor gugu: Manninennek hogy lehet olyan gyönyörű szőke haja? :lol: Onnan h északi, meg hát magyar rokon. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mazsa
Vendég
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2005. november 24. - 17:52:18 » |
|
akkor gugu: Manninennek hogy lehet olyan gyönyörű szőke haja? :lol: Onnan h északi, meg hát magyar rokon.  kössz :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2005. november 24. - 17:55:37 » |
|
akkor gugu: Manninennek hogy lehet olyan gyönyörű szőke haja? :lol: Onnan h északi, meg hát magyar rokon.  kössz :lol: Nincs mit.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mazsa
Vendég
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2005. november 24. - 17:56:23 » |
|
akkor gugu: Manninennek hogy lehet olyan gyönyörű szőke haja? :lol: Onnan h északi, meg hát magyar rokon.  kössz :lol: Nincs mit. ezért szeretem a finneket :lol:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|