|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1500 Dátum: 2010. június 02. - 11:08:48 » |
|
Összejött az újabb történelmi döntő. Az NBA két legsikeresebb csapata a Boston Celtics és a LA Lakers csaphat össze. Gyerünk Kobe, gyerünk Lakers!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1501 Dátum: 2010. június 04. - 14:15:10 » |
|
Vezet a Lakers a döntő 1. meccs után. Ez az!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1502 Dátum: 2010. június 08. - 20:49:03 » |
|
NBA döntő: 1-1
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1503 Dátum: 2010. június 09. - 14:15:34 » |
|
NBA döntő: Lakers 2 - Celtics 1
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dobos1992
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #1504 Dátum: 2010. július 10. - 10:45:05 » |
|
Miamiban LeBron James és Chris Bosh  hmm Dwyane Wade-el szerintetek mire lesznek képesek? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Chelsea, Chelsea ,Chelsea
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1505 Dátum: 2010. július 18. - 14:34:11 » |
|
Miamiban LeBron James és Chris Bosh  hmm Dwyane Wade-el szerintetek mire lesznek képesek?  Nagyon sokra!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
nWo Wolfpack
Vendég
|
 |
« Válasz #1506 Dátum: 2010. szeptember 12. - 10:07:21 » |
|
Kosárlabda Világbajnokság 2010 Tegnap néztem {felvételröl} a Szerbia Törökország 82:83 meccset.Idönként szoktam nézni kosárlabdát.DE ilyen izgalmas mérközést már nagyon régen láttam  A törökök az UTOLSÓ pillanatban nyerték meg  Amúgy is szoros volt a mérközés,a szerbek nem tudtak nagyon elhúzni.A törökök úgy nyertek hogy sosem vezettek.Remélem az amikat is igy megszorongatják  VAGY esetleg nyernek  és 2010-ben Törökország nyeri a kosárlabda VB-t.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1507 Dátum: 2010. szeptember 13. - 12:09:49 » |
|
Kosárlabda Világbajnokság 2010 Tegnap néztem {felvételröl} a Szerbia Törökország 82:83 meccset.Idönként szoktam nézni kosárlabdát.DE ilyen izgalmas mérközést már nagyon régen láttam  A törökök az UTOLSÓ pillanatban nyerték meg  Amúgy is szoros volt a mérközés,a szerbek nem tudtak nagyon elhúzni.A törökök úgy nyertek hogy sosem vezettek.Remélem az amikat is igy megszorongatják  VAGY esetleg nyernek  és 2010-ben Törökország nyeri a kosárlabda VB-t. Azt én is láttam. Épp utaztunk hazafele Londonból s Budapesten voltunk a szálláson. Nagyon jó meccs volt. A törökök végül a döntőben kikaptak, de ez várható is volt. USA dominálta az egész tornát és megérdemelten nyerték meg.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
nWo Wolfpack
Vendég
|
 |
« Válasz #1508 Dátum: 2010. szeptember 19. - 10:29:07 » |
|
Kosárlabda Világbajnokság 2010 Tegnap néztem {felvételröl} a Szerbia Törökország 82:83 meccset.Idönként szoktam nézni kosárlabdát.DE ilyen izgalmas mérközést már nagyon régen láttam  A törökök az UTOLSÓ pillanatban nyerték meg  Amúgy is szoros volt a mérközés,a szerbek nem tudtak nagyon elhúzni.A törökök úgy nyertek hogy sosem vezettek.Remélem az amikat is igy megszorongatják  VAGY esetleg nyernek  és 2010-ben Törökország nyeri a kosárlabda VB-t. Azt én is láttam. Épp utaztunk hazafele Londonból s Budapesten voltunk a szálláson. Nagyon jó meccs volt. A törökök végül a döntőben kikaptak, de ez várható is volt. USA dominálta az egész tornát és megérdemelten nyerték meg. Az amik megérdemelték a gyözelmet ebben egyetértünk  Simán legyözték a törököket  Ennyire elfáradtak a szerbek ellen ? Azért örültem volna ha az USA csapatát jobban megszorongatják  És ha jól tudom ez az ami csapat csupa fiatalból állt.Szóval megvan az utánpotlás 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1509 Dátum: 2011. február 21. - 16:31:22 » |
|
Most volt a hétvégén az NBA all-star gálája. A nyugatiak nyertek Kobe Bryant remeklésével 148-143-ra és Bryant negyedszer nyerte el az all-star gála legjobb játékosa díjat. 37 pontot dobott! Szép volt Kobe!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bendzsi98
Vendég
|
 |
« Válasz #1510 Dátum: 2011. február 21. - 16:40:37 » |
|
Most volt a hétvégén az NBA all-star gálája. A nyugatiak nyertek Kobe Bryant remeklésével 148-143-ra és Bryant negyedszer nyerte el az all-star gála legjobb játékosa díjat. 37 pontot dobott! Szép volt Kobe!
Bezony! És James Johnson lett a hárompontosdobó verseny győztese, 1-et hagyott ki a 25-ből! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #1511 Dátum: 2011. február 21. - 16:51:29 » |
|
És James király tripla-duplájáról se feledkezzünk meg. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1512 Dátum: 2011. február 21. - 16:59:37 » |
|
És James király tripla-duplájáról se feledkezzünk meg.  Na igen, azt is akartam mondani, csak elfelejtettem valahogy.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #1513 Dátum: 2011. június 03. - 11:15:11 » |
|
Mi meccs volt ez a nagydöntő 2. felvonás. Igazi klasszikus.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
Bedili@
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #1514 Dátum: 2011. június 03. - 15:47:03 » |
|
És James király tripla-duplájáról se feledkezzünk meg.  Néztem.. Az nagyon szép volt. James jóó.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
1. John Higgins 2. Judd Trump 3. Mark Selby 4. Jack Lisowski 5. Allister Carter 6. Jamie Cope 7.Kacper Filipiak? 8.Michael Holt?
|
|
|
|