Annyit mondok csak!!! Nórika, Nórika!!! Szeretünk!!!

:lol:

:wink: :idea:

- Amikor az első edzésre jöttem tavaly decemberben, nagyon izgultam � kezdi a beszélgetést meglehetősen oldottan és jókedvűen a MiZo ifjú bedobója, Bujdosó Nóra. - Jöttek be a csarnokba azok a játékosok, akiket addig csak a tévében láttunk, felnéztünk rájuk, és egyszerre hirtelen csak azon kaptam magam, hogy együtt edzek velük� Most már tudom, hogy ők ugyanolyan emberek, mint mi, csak ha valakire felnézünk, azt gondoljuk, hogy emberként is olyan más. Most annyit érzünk, hogy ugyanúgy állati jók, mint a tévében. Sokszor Dalma egy-egy megoldásánál egymásra nézünk Semsővel, hogy Úristen, ilyet szeretnék majd egyszer én is csinálni...
Nórit testnevelője irányította a palánkok világába, és ahogy a család Budapestre költözött, édesapja elvitte a Fradiba. Itt Tursicsné Iván Krisztina keze alá került. Ahogy fejlődött, tanult meg egyre többet a játékból, úgy vált biztosabbá, hogy kosaras lehet belőle.
Nem nagyon bízott abban, hogy egy magyarországi nagycsapat felfigyel rá, ezért kacérkodott a gondolattal, hogy Amerikába megy tanulni és kosarazni. Szerencsére jött a szerelem, barátja miatt már nem volt olyan vonzó a távoli kontinens, és tavaly nyáron érkezett a pécsi ajánlat, amelyet nagy örömmel elfogadott. Egy évet kölcsönjátékosként a BEAC-nál töltött (ezalatt egyszer-egyszer edzett a MiZo-val is), majd jöhetett Pécsre. Természetesen Nóri számára az első testközeli emlék a fekete-fehérekről a Magyar Kupa meccs a Csata DSK-val. � Megvan videón a mérkőzés, volt olyan periódus, talán 15-14-nél, amikor mi vezettünk. Maga a meccs nagyon nagy élmény volt számunkra, emlékszem a közönség milyen kedvesen fogadott minket. A bemelegítés után kaptunk a pécsiektől valamilyen kiadványt, leültünk a padra, és rögtön elkezdtük olvasgatni. Sanyi bácsi meg zavart bemelegíteni bennünket � nevet Bujdosó.
A kosárlabda mellett Nóri a Budapesti Műszaki Főiskolára jár, egyéni tanrenddel, de hogy el tud-e jutni a decemberi vizsgákra, az még meglehetősen kérdéses számára.
Érdekes elképzelései vannak a jövőről, hiszen azt mondja, kozmetikus szeretne lenni, ám mivel szülei szerint egy diploma elengedhetetlen a boldoguláshoz, ezért beiratkozott a fővárosi intézmény műszaki menedzser szakára. Próbálkozott a Pécsi Tudományegyetem felvételijével is, de itt nagyon magasan húzták meg a ponthatárt.
Amikor eljött otthonról, már megtanult mindent, amit egy lánynak kell, sőt, kifejezetten rendmániásnak tartja magát.
Két edzés között szívesen gobelinezik, Kátya Lisina mutatta meg a mesterfogásokat, (őt nyilván Albena Branzova �fertőzte meg�) azóta egyre jobban halad a család karácsonyi ajándék-szőtteseinek elkészítésével.
- A mindennapi életben elég magabiztos vagyok, - fogalmaz - vidám egyéniség, megvannak a terveim. Szeretnék diplomát szerezni, 25 évesen férjhez menni, 26 évesen szülni, három babát, és utána csak nekik élni. Három testvérem van, és anya is azt mondja, hogy mindig akkor érezte magát a legjobban, ha a gyerekeivel foglalkozhatott. Azután meg azt szeretném, ha sok pénzem lenne, és világot láthatnék...
Persze, ezeken a terveken a kosárlabda még módosíthat�
- Pécsi játékosként egy Final Fourt szeretnék átélni. Remélem, eljutunk odáig egyszer, annak nagyon klassz feelingje van szerintem, nagyon jó lehet már csak nézni is, még ha csapatba nem is kerül az ember
Hát, még ha csapatba is kerül...