Eurosport Fórum
2012. május 20. - 00:01:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 220
  Nyomtatás  
Szerző Téma: ULEB kupa  (Megtekintve 95799 alkalommal)
grigo
phpBB Amatőr
**

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #15 Dátum: 2006. január 31. - 11:38:10 »

Idézetet írta: "magánvé"
Sziasztok!
Tud valaki egy helyet, címet, embert ahol, akinél, ahonnan megszerezhető  az a minap lejátszott Los Angeles-Toronto meccs ahol a Bryant 81 pontot dobott???
Köszi. MV
Szia!Nem tudom, de szerintem a www.nba.com -ról bizots vannak letölthető videók. De ha az egész meccset akarod akkor valami fájlmegosztón vagy torrentoldalon érdemes megpróbálni. Én is keresem úgyhogy szólok ha találtam valamit.
Naplózva

Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
grigo
phpBB Amatőr
**

« Válasz #16 Dátum: 2006. január 31. - 11:38:46 »

Ma este EL meccset játszik a Pécs!
Naplózva

grigo
phpBB Amatőr
**

« Válasz #17 Dátum: 2006. január 31. - 11:56:24 »

Laci?
Vélemény a mai összecsapásról?
Naplózva

Laci
phpBB Klasszis

Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: 2006. január 31. - 12:22:34 »

Idézetet írta: "grigo"
Laci?

Itt vagyok!!! 15 pontos hazai sikert tippelek. 73-58 ra nyerünk.
Naplózva

grigo
phpBB Amatőr
**

« Válasz #19 Dátum: 2006. január 31. - 14:34:39 »

Idézetet írta: "Bors László"
Laci?

szerintem meglesz a 20 is. Az amcsik nem tudtak beilleszkedni, és hangorkán lesz, legalábbis azon leszek!Ja és elment a Szakács, tuti ez is hoz pár pontot a konyhára...
Naplózva

Laci
phpBB Klasszis

Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: 2006. január 31. - 14:42:57 »

Laci?

szerintem meglesz a 20 is. Az amcsik nem tudtak beilleszkedni, és hangorkán lesz, legalábbis azon leszek!Ja és elment a Szakács, tuti ez is hoz pár pontot a konyhára...

Az új idegenlégiósra leszek kíváncsi.
Naplózva

grigo
phpBB Amatőr
**

« Válasz #21 Dátum: 2006. január 31. - 14:44:27 »

Laci?

a mi brazilunk még nem játszik, nekik viszont nincs más lehetőségük mint bevetni az újakat. Ezért lassan fel kell hogy őröljük őket!Darálnak majd a fogaskerekek Menő
Naplózva

Laci
phpBB Klasszis

Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: 2006. január 31. - 14:45:36 »

Laci?

a mi brazilunk még nem játszik, nekik viszont nincs más lehetőségük mint bevetni az újakat. Ezért lassan fel kell hogy őröljük őket!Darálnak majd a fogaskerekek Menő

Nem lesz probléma a pécsi oroszlánbarlang bevehetelen. Menő
6000 fanatikussal, pokol annak, aki vendégségbe jön. :lol:  :lol:  :lol:

Annyit mondok Iványi Dalma!!!
Naplózva

grigo
phpBB Amatőr
**

« Válasz #23 Dátum: 2006. január 31. - 14:48:25 »

Laci?

és jól mondod!Főleg az amcsik nincsenek ehhez hozzászokva, ez nem a WNBA stílus, máshogy szurkolunk. Lehet megzavarja őket...
Naplózva

Laci
phpBB Klasszis

Profil megtekintése
« Válasz #24 Dátum: 2006. január 31. - 14:48:51 »

http://www.mizopecsbasketball.hu/
Naplózva

Laci
phpBB Klasszis

Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: 2006. január 31. - 14:49:48 »

Laci?

és jól mondod!Főleg az amcsik nincsenek ehhez hozzászokva, ez nem a WNBA stílus, máshogy szurkolunk. Lehet megzavarja őket...

Ez nem defend stb. nyávogás, itt pokol vár rájuk, igazi balkán. :lol:  Menő
Naplózva

Laci
phpBB Klasszis

Profil megtekintése
« Válasz #26 Dátum: 2006. január 31. - 14:50:14 »

Szombat délben megérkezett a brazil Geisa Aline Oliveira Campos, a MiZo Pécs új centere. A játékos a vasárnap délelőtti edzésen mutatkozik be társainak.

Sao Pauloból Párizson keresztül repült Budapestre Geisa, akit egy hosszú, fárasztó, 14 órás utazás után Koronics András, a MiZo Pécs technikai vezetője várt a Ferihegyi repülőtéren.

A brazil játékos két nagy csomagja közül az egyik elveszett, ami egy későbbi, délutáni géppel jutott el Budapestre.

A szimpatikus, vidám, de kicsit fáradt Geisa vasárnap délelőtt, a 10 órakor kezdődő edzésen mutatkozik be társainak, és ismerkedik meg a pécsi szakvezetőkkel.
Naplózva

Laci
phpBB Klasszis

Profil megtekintése
« Válasz #27 Dátum: 2006. január 31. - 14:51:25 »

Kedden 18 órától az idei EuroLiga szereplése talán legnagyobb téttel bíró összecsapását vívja a MiZo Pécs a lengyel Lotos Gdynia ellen. A legrangosabb nemzetközi kupasorozatban két győzelem kell ahhoz, hogy valamely csapat a legjobb nyolc között tudhassa magát, ebből az elsőt kedd este kell bezsebelnie a fekete-fehéreknek.

A hétfő esti utolsó edzést kihagyta Vajda Anna, a MiZo Pécs bedobója, aki vasárnap belázasodott, és bár az antibiotikumos kezelés hatására hétfőn már jobban érezte magát, szakvezetőink a keddi biztosabb játéka érdekében inkább a kispadra ültették.

A mieink több kazettáról elemezték a keddi ellenfél játékát, látták többek közt a soproniaktól kapott felvételt, amelyen a zöld-sárgák legyőzték a lengyeleket, vagy a legutolsó alapszakasz-körben lejátszott UMMC Ekaterinburg – Lotos Gdynia összecsapást. Korábban szó volt arról, hogy csütörtök este bajnokit játszik Poznanban a Lotos, ahol először játszanak tétmeccset a riválisunk újonnan érkezett amerikai játékosai, ám ezt a derbit februárra halasztották. A hét végén Gorzów-ban játszottak volna Sarenac-ék, de a Lengyelországban bekövetkező tömegkatasztrófa miatti nemzeti gyásznapon nem rendeztek egyetlen sporteseményt sem – elmaradt tehát ez a meccsük is. Így hiába igyekezett alaposan felkészülni elméletben a MiZo Pécs, a két új amerikai által adott új fazont még nem tudta megtapasztalni.

- Támadásban a remek egyéni tudással rendelkező játékosaikra épül a Gdynia játéka, akik közül a két kiváló bedobó, Kovacevic és Bibrzyczka viszi a prímet – emelte ki Fűzy Ákos, csapatunk másodedzője. - Sarenac a korábbi önmagához képest kevesebb labdát szór el, 10 pontos átlaga van az EuroLigában. A korábbi meccseket - főleg az egyes poszt igazi gazdájának hiánya miatt – veszítették el. Voltak olyan periódusaik, amelyekben szétesett, összekuszálódott a játékuk, ha lesz ilyen kedden, ezt kellene minél jobban „megbüntetnünk”.

Nem véletlenül igazoltak tehát irányítót a polákok, kérdés, mennyire tud beépülni szezon közben egy karmester, egy fazonszabász az együttesbe. – Például úgy, hogy bedob öt hármast a meccsen – válaszolta Rátgéber László, aki azt fejtegette, hogy a play-off során tiszta lappal indulnak a csapatok. Ha Pécsett egy meccset meg tudnak nyerni a lengyelek, akkor hiába a 2-8-as győzelem-vereség mutató, be tudnak kerülni a nyolc közé…
- Fegyelmezettnek és szervezettnek kell lennünk, annak kell jellemeznie a csapatot, mint ami az egész szezonban. Ezzel, valamint a már sokszor bizonyított közönségünk segítségével kiharcolhatjuk a rendkívül fontos sikert – mondta Rátgéber László.

Egy kis hangolás!!! Menő
Naplózva

Laci
phpBB Klasszis

Profil megtekintése
« Válasz #28 Dátum: 2006. január 31. - 14:53:30 »

Annyit mondok csak!!! Nórika, Nórika!!! Szeretünk!!! Vigyorog  Mosolyog  :lol:  Menő  :wink:  :idea:  Bibííí

- Amikor az első edzésre jöttem tavaly decemberben, nagyon izgultam � kezdi a beszélgetést meglehetősen oldottan és jókedvűen a MiZo ifjú bedobója, Bujdosó Nóra. - Jöttek be a csarnokba azok a játékosok, akiket addig csak a tévében láttunk, felnéztünk rájuk, és egyszerre hirtelen csak azon kaptam magam, hogy együtt edzek velük� Most már tudom, hogy ők ugyanolyan emberek, mint mi, csak ha valakire felnézünk, azt gondoljuk, hogy emberként is olyan más. Most annyit érzünk, hogy ugyanúgy állati jók, mint a tévében. Sokszor Dalma egy-egy megoldásánál egymásra nézünk Semsővel, hogy Úristen, ilyet szeretnék majd egyszer én is csinálni...
Nórit testnevelője irányította a palánkok világába, és ahogy a család Budapestre költözött, édesapja elvitte a Fradiba. Itt Tursicsné Iván Krisztina keze alá került. Ahogy fejlődött, tanult meg egyre többet a játékból, úgy vált biztosabbá, hogy kosaras lehet belőle.
Nem nagyon bízott abban, hogy egy magyarországi nagycsapat felfigyel rá, ezért kacérkodott a gondolattal, hogy Amerikába megy tanulni és kosarazni. Szerencsére jött a szerelem, barátja miatt már nem volt olyan vonzó a távoli kontinens, és tavaly nyáron érkezett a pécsi ajánlat, amelyet nagy örömmel elfogadott. Egy évet kölcsönjátékosként a BEAC-nál töltött (ezalatt egyszer-egyszer edzett a MiZo-val is), majd jöhetett Pécsre. Természetesen Nóri számára az első testközeli emlék a fekete-fehérekről a Magyar Kupa meccs a Csata DSK-val. � Megvan videón a mérkőzés, volt olyan periódus, talán 15-14-nél, amikor mi vezettünk. Maga a meccs nagyon nagy élmény volt számunkra, emlékszem a közönség milyen kedvesen fogadott minket. A bemelegítés után kaptunk a pécsiektől valamilyen kiadványt, leültünk a padra, és rögtön elkezdtük olvasgatni. Sanyi bácsi meg zavart bemelegíteni bennünket � nevet Bujdosó.
A kosárlabda mellett Nóri a Budapesti Műszaki Főiskolára jár, egyéni tanrenddel, de hogy el tud-e jutni a decemberi vizsgákra, az még meglehetősen kérdéses számára.
Érdekes elképzelései vannak a jövőről, hiszen azt mondja, kozmetikus szeretne lenni, ám mivel szülei szerint egy diploma elengedhetetlen a boldoguláshoz, ezért beiratkozott a fővárosi intézmény műszaki menedzser szakára. Próbálkozott a Pécsi Tudományegyetem felvételijével is, de itt nagyon magasan húzták meg a ponthatárt.
Amikor eljött otthonról, már megtanult mindent, amit egy lánynak kell, sőt, kifejezetten rendmániásnak tartja magát.
Két edzés között szívesen gobelinezik, Kátya Lisina mutatta meg a mesterfogásokat, (őt nyilván Albena Branzova �fertőzte meg�) azóta egyre jobban halad a család karácsonyi ajándék-szőtteseinek elkészítésével.
- A mindennapi életben elég magabiztos vagyok, - fogalmaz - vidám egyéniség, megvannak a terveim. Szeretnék diplomát szerezni, 25 évesen férjhez menni, 26 évesen szülni, három babát, és utána csak nekik élni. Három testvérem van, és anya is azt mondja, hogy mindig akkor érezte magát a legjobban, ha a gyerekeivel foglalkozhatott. Azután meg azt szeretném, ha sok pénzem lenne, és világot láthatnék...
Persze, ezeken a terveken a kosárlabda még módosíthat�
- Pécsi játékosként egy Final Fourt szeretnék átélni. Remélem, eljutunk odáig egyszer, annak nagyon klassz feelingje van szerintem, nagyon jó lehet már csak nézni is, még ha csapatba nem is kerül az ember
Hát, még ha csapatba is kerül...
Naplózva

grigo
phpBB Amatőr
**

« Válasz #29 Dátum: 2006. január 31. - 15:12:14 »

Laci?

Ez nem defend stb. nyávogás, itt pokol vár rájuk, igazi balkán. :lol:  Menő
Az biztos, nem nem rendszámtáblákat mutogatunk :lol:
Naplózva

Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 220
  Nyomtatás  

Ugrás: