|
kispal
Vendég
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2006. február 15. - 10:49:45 » |
|
Sziasztok! Nem vagyok jártas a téli olimpiai sportágakban. Arra szeretnék választ kapni (próbálom megfogalmazni), hogy mitől függ, illetve mi a különbség amikor fejjel lefelé csúsznak, meg amikor lábbal lefelé csúsznak. Köszi azinfót! két különböző sportág, amikor fejjel lefelé mennek az a skeleton, amikor a lábuk van lefelé az a szánkó!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kaimelar
Vendég
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2006. február 18. - 00:04:36 » |
|
Hali!
Jó hogy van ez a fórum. Most hogy tart az Olimpia sok olyan sportágat lát az ember, amiről nem igen tud. Szabályok, ilyesmi. No szánkóval kapcsolatban az lenne a rérdésem, hogy hgoyan irányítják a versenyzők? Csak mert nem látni semmi mozgó elemet a szánkó élein. Sem zsinort, vagy bármit, ami a bobnál működik.
Köszi előre is a választ.
aTOM test súlypont áthelyezéssel és a lábaikkal
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
L.C.K.
Vendég
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2006. április 02. - 17:48:39 » |
|
Sziasztok! Nem vagyok jártas a téli olimpiai sportágakban. Arra szeretnék választ kapni (próbálom megfogalmazni), hogy mitől függ, illetve mi a különbség amikor fejjel lefelé csúsznak, meg amikor lábbal lefelé csúsznak. Köszi azinfót! két különböző sportág, amikor fejjel lefelé mennek az a skeleton, amikor a lábuk van lefelé az a szánkó! A skeletonban a fejükkel fékeznek. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rony O'Sullivan
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2006. május 30. - 21:34:00 » |
|
A skeletonban a fejükkel fékeznek.  
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
L.C.K.
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2006. május 30. - 21:44:10 » |
|
A skeletonban a fejükkel fékeznek.   :wink:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rony O'Sullivan
Vendég
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2006. május 30. - 21:46:02 » |
|
A skeletonban a fejükkel fékeznek.   :wink: S mivel a bobban?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
L.C.K.
Vendég
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2006. május 30. - 21:47:48 » |
|
A skeletonban a fejükkel fékeznek.   :wink: S mivel a bobban? ott van kormány meg ilyesmi. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rony O'Sullivan
Vendég
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2006. május 30. - 21:48:42 » |
|
A skeletonban a fejükkel fékeznek.   :wink: S mivel a bobban? ott van kormány meg ilyesmi.  Azt hittem azt mondod: Lábukkal meg ilyesmi! POÉNBŐL....  HUN SZÖGLET
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
L.C.K.
Vendég
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2006. május 30. - 21:50:28 » |
|
A skeletonban a fejükkel fékeznek.   :wink: S mivel a bobban? ott van kormány meg ilyesmi.  Azt hittem azt mondod: Lábukkal meg ilyesmi! POÉNBŐL....  HUN SZÖGLET bobbol nem lóg ki a lábuk.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rony O'Sullivan
Vendég
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2006. május 30. - 21:52:39 » |
|
A skeletonban a fejükkel fékeznek.   :wink: S mivel a bobban? ott van kormány meg ilyesmi.  Azt hittem azt mondod: Lábukkal meg ilyesmi! POÉNBŐL....  HUN SZÖGLET bobbol nem lóg ki a lábuk. Na meg lettem fogva 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
L.C.K.
Vendég
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2006. május 30. - 21:57:00 » |
|
A skeletonban a fejükkel fékeznek.   :wink: S mivel a bobban? ott van kormány meg ilyesmi.  Azt hittem azt mondod: Lábukkal meg ilyesmi! POÉNBŐL....  HUN SZÖGLET bobbol nem lóg ki a lábuk. Na meg lettem fogva  
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rony O'Sullivan
Vendég
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2006. május 30. - 21:58:09 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2007. június 14. - 14:00:34 » |
|
Mondjatok má nekem egy jó számkóst,mert összekeverem a bobosokkal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
|
sztich
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2007. június 14. - 18:50:43 » |
|
Mondjatok má nekem egy jó számkóst,mert összekeverem a bobosokkal. Sylke Otto(most vonult vissza),Armin Zöggeler,Anke Wischnewski,David Möller
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Én nem tartom sokra a vallást. Túl sok vakbuzgó őrült lázálmát nevezték már a vallás nevében Isten akaratának. A szentséget az igaz tettekben, és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod." 
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2009. november 22. - 11:51:31 » |
|
Hurrá, elvileg ma láthatunk egy összefoglalót Calgary-ból, a 2 futamról. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|