|
root
|
 |
« Dátum: 2005. április 15. - 19:44:46 » |
|
A címben szereplő témában várunk hozzászólásokat!
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 11. - 11:21:38 írta detti »
|
Naplózva
|
|
|
|
szaadrienn
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2005. április 15. - 20:22:57 » |
|
sziasztok!
szerintem Davenport a mai teniszben a legjobb: futni nem tud, de az ütések megbízhatóak és ezt kevesen mondhatják el magukról!! Henen nem túl kiegyensúlyozott, sose volt az!!! Ha megy neki, akkor nagyon megy, ha meg nem akkor nagyon nem!
hajrá clijsters!!!
adrienn
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anya56
Vendég
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2005. április 16. - 08:33:31 » |
|
Sziasztok! Mit tudtok, mikor tér vissza Jennifer Capriati? Egyáltalán mi van vele?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
munin
Vendég
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2005. április 16. - 13:36:53 » |
|
szerintem Davenport a mai teniszben a legjobbezzel egyetrétek! futni nem tudna ezzel már kevésbé :wink: (mostanában, jó egy éve, sokkal többet fut, mint előtte bármikor.)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capriati Fan
Vendég
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2005. április 16. - 21:08:03 » |
|
Sziasztok! Mit tudtok, mikor tér vissza Jennifer Capriati? Egyáltalán mi van vele? Januárban műtötték a vállát, jelenleg gyógyulgat. A visszatérésről sajnos semmi info nincs. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anya56
Vendég
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2005. április 17. - 08:54:27 » |
|
Bizakodjunk, én is Capriati fan vagyok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tarax
Vendég
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2005. április 17. - 18:17:45 » |
|
Én is Davenportot bírom a legjobban, remélem nyer még GS-t. Tényleg fejlődik, futás tekintetében és a többi élvonalbelihez képest idősebb korosztályhoz is tartozik.
Remélem Mirza is jó teniszező lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gorge
Vendég
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2005. április 17. - 22:24:37 » |
|
sziasztok!
szerintem Davenport a mai teniszben a legjobb: futni nem tud, de az ütések megbízhatóak és ezt kevesen mondhatják el magukról!! Henen nem túl kiegyensúlyozott, sose volt az!!! Ha megy neki, akkor nagyon megy, ha meg nem akkor nagyon nem!
hajrá clijsters!!!
adrienn Davenport a legjobb? Viccelsz ugye? Erő teniszt játszik, ami megöli a teniszt. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Enikőő
Vendég
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2005. április 20. - 15:41:26 » |
|
sziasztok!
hajrá clijsters!!!
adrienn Davenport a legjobb? Viccelsz ugye? Erő teniszt játszik, ami megöli a teniszt. :D Szia!Az azért túlzás,hogy ő a legjobb,de szép teljesítmény,hogymég mindig játszik és az élmezőnyben van.Szerintem ma nagyon kiegyenlített a mezőny:jók az oroszok,amerikaiak a belgák is kezdenek visszajönni.Ne csodálkozz,hogy Henin megbízhatatlan,mert már rég játszott!Különben is megbízható volt akkor amikor világelső volt!Ha magára talál ott lesz az élmezőnyben!Szia
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Helgu
Vendég
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2005. április 25. - 17:55:15 » |
|
Sziasztok! Az én legnagyobb kedvenceim a csajoknál: Sharapova, Clijsters, Demetieva és Capriati aki úgy fest még mindig lábadozik a vállműtétből, bár bulizós képeket már láttam róla  , szóval végre most már pályán is remélhetőleg lassan lehet majd látni. A héten Varsóban is van torna, ahol részemről Clijstersnek drukkolok! Estorilban meg Szafin huginak! Remélem Kimnek sikerült kellően felkészülni a salak témára. Csütörtöktől szerencsére közvetítik LIVE, bár jó lenne ha a Euro 2-ről visszatennék a teniszt az 1re, sajni nekünk nincs Euro 2! Mikor írtam a kábelszolgáltatónknak, hogy vajon mikor lesz benne a csomagban, visszaírtak, hogy mi van nem elég a 3 sportcsatorna ami per pill van? (nem is vártam kultúráltabb választ) Hát elég lenne ha mindegyiken lenne valami, csak a 3-ból az egyiken adnak teniszt, de ott meg áttették a többségét az új csatornára, szóval még rosszabb lett a helyzet! :cry:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capriati Fan
Vendég
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2005. április 26. - 10:11:04 » |
|
Sziasztok! Az én legnagyobb kedvenceim a csajoknál: Sharapova, Clijsters, Demetieva és Capriati aki úgy fest még mindig lábadozik a vállműtétből, bár bulizós képeket már láttam róla  , szóval végre most már pályán is remélhetőleg lassan lehet majd látni. Sajnos a Roland Garrosra nevezett játékosok között sincs fent a neve. Csütörtöktől szerencsére közvetítik LIVE, bár jó lenne ha a Euro 2-ről visszatennék a teniszt az 1re, sajni nekünk nincs Euro 2! Mikor írtam a kábelszolgáltatónknak, hogy vajon mikor lesz benne a csomagban, visszaírtak, hogy mi van nem elég a 3 sportcsatorna ami per pill van? (nem is vártam kultúráltabb választ) Hát elég lenne ha mindegyiken lenne valami, csak a 3-ból az egyiken adnak teniszt, de ott meg áttették a többségét az új csatornára, szóval még rosszabb lett a helyzet! :cry: Melyik ez a szimpatikus kábelszolgáltató?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szaltósGera
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2005. április 26. - 21:27:55 » |
|
AZ én kedvencem meg Szávay Ágnes  ő a legjobb
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Helgu
Vendég
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2005. április 27. - 00:35:09 » |
|
Szia Capriati Fan! Szóval Jennek Garros is ugrik?! Ehh! Sajnálom! Melyik ez a rendes kábelszolg.? A UPC! Nekünk sajni nem UPC Direct van! Azon lehet, hogy fogható, nemtom. Ebben az évben ne is álmodjunk Euro 2-ről, de ha jövőre valami csoda folytán beteszik is, tuti külön kell rá majd fizetni és nem lesz benne a családi csomagban! :cry: :evil: Varsóban Clijsters túl van az első körön  Perebiynis ellen 7-5, 6-7(5), 6-1el! Gratu! Bár nem volt 1xű, legalábbis az első 2 szett! Henin és Hantuchova is kövi kanyaros.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Helgu
Vendég
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2005. április 27. - 00:51:26 » |
|
Czink Melinda LL-ként felkerült a főtáblára Estorilban, de sajni nem sikerült a következő fodulóba jutni!! A szintén LL Bondarenko gyűrte le 7-5, 6-3ra! De ő nem az Alyona volt hanem Katerina! Gondolom testvérek lehetnek! Bár mindegy is mert a lényegen nem változtat! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Helgu
Vendég
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2005. április 27. - 21:39:14 » |
|
Üdv mindenkinek! VARSÓ Kimnek megvan a 2. kanyar is Kirilenko ellen, laza 6-2, 6-1el!! A kövi ellenfél majd az orosz Bovina lesz aki viszont hazavágta Hantuchovat! Kuznetsova is továbbjutott. Holnap LIVE vajon a Zvonareva vs. Ivanovic meccs lesz? Ha igen drukkolok a szerb leányzónak! Bár gőzöm sincs mennyi az időeltolódás, mert lehet, hogy a Henin vs. Vento-Kabchi meccs lesz? Na majd kiderül este a videón ha megnézem. ESTORILban Szafin hugi túl van az első meccsen 6-2, 6-1el! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|