|
foji88
Vendég
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2007. január 22. - 15:39:13 » |
|
Ki sem nyílt már Sándor volt!!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
foji88
Vendég
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2007. január 22. - 15:42:20 » |
|
mé nem írtok?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
both5
Vendég
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2007. január 22. - 21:49:54 » |
|
mé nem írtok? ennek mi köze a bobhoz?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2007. június 02. - 17:36:58 » |
|
ennek igen is sok
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
DorinaAmmann
Vendég
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2010. január 03. - 16:37:58 » |
|
Mi ez a kihaltság? Nincs bob VK? Vagy mi ennek az oka?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DorinaAmmann
Vendég
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2010. március 06. - 14:33:16 » |
|
Voltak magyarok az Olimpián?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2010. március 06. - 16:04:10 » |
|
Nem hinném.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
DorinaAmmann
Vendég
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2010. március 08. - 13:27:39 » |
|
Nem hinném. Szia nadal  Hát igazából én sem nagyon láttam, de egy-két cikket olvasva láttam, hogy magyarok is indultak egy-két sportágban, gondoltam ebben is
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2010. március 08. - 15:22:53 » |
|
Nem hinném. Szia nadal  Hát igazából én sem nagyon láttam, de egy-két cikket olvasva láttam, hogy magyarok is indultak egy-két sportágban, gondoltam ebben is A bobosok mezőnyében nem volt magyar idén Vancouverben. Sajnos. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
DorinaAmmann
Vendég
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2010. március 08. - 17:53:57 » |
|
Nem hinném. Szia nadal  Hát igazából én sem nagyon láttam, de egy-két cikket olvasva láttam, hogy magyarok is indultak egy-két sportágban, gondoltam ebben is A bobosok mezőnyében nem volt magyar idén Vancouverben. Sajnos.  Értem, köszi 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spana
phpBB Kezdő

I was drunk
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2010. július 08. - 16:56:22 » |
|
hali
|
|
|
|
|
Naplózva
|
PG hooker fan Két szót ismerek mindig és soha Fradista mindig Újpesti soha!!!!!!!
|
|
|
sczipo
phpBB Amatőr

Fanatikus
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2011. február 20. - 13:15:01 » |
|
Kár hogy nincs az Eurosporton már bob, most néztem a Sport TV-n a VB-t, és jó kis verseny volt. (bár a versenyzők közül már szinte egy sem volt ismerős). De jó volt látni bobversenyt. Szerintem sokkal élvezetesebb, mint a skeleton vagy a szánkó, és hagyományai is nagyobbak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2011. február 20. - 13:46:06 » |
|
Kár hogy nincs az Eurosporton már bob, most néztem a Sport TV-n a VB-t, és jó kis verseny volt. (bár a versenyzők közül már szinte egy sem volt ismerős). De jó volt látni bobversenyt. Szerintem sokkal élvezetesebb, mint a skeleton vagy a szánkó, és hagyományai is nagyobbak.
Néztem tegnap a második futamot, jó verseny volt. A mai kettőről lemaradtam, lehet majd pótolom felvételről. Hát igen a régiek nevek közül már szinte csak Zubkov és Holcomb maradt, a németek közül már senkit nem ismertem. Én is úgy gondolom adhatná az Eurosport, a programba simán beleillene mindkét csatornán.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 20. - 13:48:51 írta Björndalen »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2011. február 20. - 14:43:54 » |
|
Egyetértek, ezekből az általad említett sportágból a bob a legélvezetesebb.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|