|
Ull-E-te
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2005. november 26. - 22:08:37 » |
|
jaj nem bírom kihagyni, egyszerüen nem megy! én szeretem a Bobot, Marley-t főleg (természetesen van még egy Bob,akit meg kellene emliteni, de ez nem az én feladatom :wink: ) jó, ennyi voltam és hajrá JAMAICA :wink: hm.. ez csúnya offolás volt ám  amúgy, én is szeretem a Bobot (mmint a Dylan-t :wink: )... meg van az összes albuma 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ah, but I was so much older then, I'm younger than that now."
|
|
|
|
d
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2005. november 26. - 22:10:22 » |
|
jaj nem bírom kihagyni, egyszerüen nem megy! én szeretem a Bobot, Marley-t főleg (természetesen van még egy Bob,akit meg kellene emliteni, de ez nem az én feladatom :wink: ) jó, ennyi voltam és hajrá JAMAICA :wink: hm.. ez csúnya offolás volt ám  amúgy, én is szeretem a Bobot (mmint a Dylan-t :wink: )... meg van az összes albuma  milyen off, nincs itt off! Régebben a kedvenc filmem tényleg az a jamaicai bobos volt! :wink:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ull-E-te
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2005. november 26. - 22:14:05 » |
|
jaj nem bírom kihagyni, egyszerüen nem megy! én szeretem a Bobot, Marley-t főleg (természetesen van még egy Bob,akit meg kellene emliteni, de ez nem az én feladatom :wink: ) jó, ennyi voltam és hajrá JAMAICA :wink: hm.. ez csúnya offolás volt ám  amúgy, én is szeretem a Bobot (mmint a Dylan-t :wink: )... meg van az összes albuma  milyen off, nincs itt off! Régebben a kedvenc filmem tényleg az a jamaicai bobos volt! :wink: jaaa, akkor Neked minden alapod meg van az ebben a topicban való tartózkodáshoz, de nekem nincs, úgyhogy... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolondgomba
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2005. november 26. - 22:18:14 » |
|
Bobby Solo - Una lacrima sul viso
|
|
|
|
|
Naplózva
|
nem minden bolond, ami gomba
|
|
|
|
Ull-E-te
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2005. november 26. - 22:21:09 » |
|
Bobby Solo - Una lacrima sul viso hello Bolondgomba
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
d
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2005. november 26. - 22:21:34 » |
|
Bobby Solo - Una lacrima sul viso :roll: Te ki vagy? :wink: :roll:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolondgomba
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2005. november 26. - 22:22:57 » |
|
Bobby Solo - Una lacrima sul viso :roll: Te ki vagy? :wink: :roll: Teljesen
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
d
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2005. november 26. - 22:23:46 » |
|
hú én most örülök valaminek aminek szerintem más is nagyon örül! szép volt fiúúúúúúúúk, utolsó utáni perc :wink:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolondgomba
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2005. november 26. - 22:25:38 » |
|
hú én most örülök valaminek aminek szerintem más is nagyon örül! szép volt fiúúúúúúúúk, utolsó utáni perc :wink: izé, ha arra célzol, amire gondolok, akkor talán nem kellett volna szétverni a távirányítót bár nem tudom, mire célzol :roll: 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
d
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2005. november 26. - 22:26:42 » |
|
hú én most örülök valaminek aminek szerintem más is nagyon örül! szép volt fiúúúúúúúúk, utolsó utáni perc :wink: izé, ha arra célzol, amire gondolok, akkor talán nem kellett volna szétverni a távirányítót bár nem tudom, mire célzol :roll:  arra célzom amire gondolnád hogy célzom ha ismernél és én is ismernélek, de mivel nem ezért nem tudom
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ull-E-te
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2005. november 26. - 22:27:21 » |
|
hú én most örülök valaminek aminek szerintem más is nagyon örül! szép volt fiúúúúúúúúk, utolsó utáni perc :wink: izé, ha arra célzol, amire gondolok, akkor talán nem kellett volna szétverni a távirányítót bár nem tudom, mire célzol :roll:  arra célzom amire gondolnád hogy célzom ha ismernél és én is ismernélek, de mivel nem ezért nem tudom én nem is ismerlek titeket, és azt sem tudom miről beszéltek 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolondgomba
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2005. november 26. - 22:29:00 » |
|
hú én most örülök valaminek aminek szerintem más is nagyon örül! szép volt fiúúúúúúúúk, utolsó utáni perc :wink: izé, ha arra célzol, amire gondolok, akkor talán nem kellett volna szétverni a távirányítót bár nem tudom, mire célzol :roll:  arra célzom amire gondolnád hogy célzom ha ismernél és én is ismernélek, de mivel nem ezért nem tudom pl a jövendőbeli cipőmre célozhatnál, ami valószínűleg nem jövendőbeli, csak én szeretném (ezt érteném, ha lenne agyam, de én csak egy gomba vagyok, és abból sem a komplett fajta)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolondgomba
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2005. november 26. - 22:29:55 » |
|
így beszélget egy eper, egy szem és egy arcnélküli gomba
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ull-E-te
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2005. november 26. - 22:30:38 » |
|
így beszélget egy eper, egy szem és egy arcnélküli gomba szürreális mese a XXI. századból
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolondgomba