|
kisbicsy
Vendég
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2006. április 26. - 11:06:40 » |
|
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni attól aki tudja, hogy mi az eurosport fő zenéje, vagy spotja vagy nem tudom hogyhívják ezt. Az ilyen havi előrejelzések alatt szokott ez menni, meg egyéb beharangozók alatt is. Köszi szépen!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2007. április 29. - 12:58:55 » |
|
mi lett a Skeleton vk végeredménye?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2007. június 02. - 18:28:38 » |
|
jeeeeeeeeh
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2009. március 12. - 19:39:05 » |
|
Ennek a topiknak sok érteleme így nincs
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DorinaAmmann
Vendég
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2010. január 03. - 16:33:53 » |
|
Tyűha itt aztán nagy a csend :S
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
DorinaAmmann
Vendég
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2010. március 05. - 17:30:14 » |
|
1 éve nem írt ide senki. Nincsen VK a skeletonból, vagy ez hogy működik? Szívesen hallgatom ! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DorinaAmmann
Vendég
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2010. március 05. - 17:33:04 » |
|
Ennek a topiknak sok érteleme így nincs
Én azért ide-ide nézek  Jó lenne, ha beindulna itt is az élet. Téged sem láttalak errefele jó ideje. Ennyire kevesen nézik a skeletont? Pedig elég közkedvelt sportnak hittem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2010. március 05. - 17:42:54 » |
|
1 éve nem írt ide senki. Nincsen VK a skeletonból, vagy ez hogy működik? Szívesen hallgatom !  Van VK csak kevés versennyel, amiket nem is nagyon közvetítenek, s alig-alig jelennek meg hírek skeletonnal kapcsolatban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
DorinaAmmann
Vendég
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2010. március 06. - 11:55:52 » |
|
1 éve nem írt ide senki. Nincsen VK a skeletonból, vagy ez hogy működik? Szívesen hallgatom !  Van VK csak kevés versennyel, amiket nem is nagyon közvetítenek, s alig-alig jelennek meg hírek skeletonnal kapcsolatban. Miért, milyen időközönként van verseny?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2010. március 06. - 14:14:53 » |
|
1 éve nem írt ide senki. Nincsen VK a skeletonból, vagy ez hogy működik? Szívesen hallgatom !  Van VK csak kevés versennyel, amiket nem is nagyon közvetítenek, s alig-alig jelennek meg hírek skeletonnal kapcsolatban. Miért, milyen időközönként van verseny? Nem tudom pontosan, de valami olyasmit hallottam, hogy 5-6 versenyből áll egy szezon.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
DorinaAmmann
Vendég
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2010. március 06. - 14:21:48 » |
|
1 éve nem írt ide senki. Nincsen VK a skeletonból, vagy ez hogy működik? Szívesen hallgatom !  Van VK csak kevés versennyel, amiket nem is nagyon közvetítenek, s alig-alig jelennek meg hírek skeletonnal kapcsolatban. Miért, milyen időközönként van verseny? Nem tudom pontosan, de valami olyasmit hallottam, hogy 5-6 versenyből áll egy szezon. Olyan kevés?  Nahát, ezt nem is hittem volna. Most már kezd érdekelni a dolog.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|