|
rafanadal
|
 |
« Válasz #465 Dátum: 2010. március 06. - 09:26:25 » |
|
nahát nem is tudtam h Kuitunen visszavonul.
Virpi Kuitunen decided to pass saturdays competition, because she is under medication. This winter will be Virpi’s final season in the world cup.
She is trying to ski on sundays team competition.
Én sem, s amilyen gyengén sikerült az olimpiája, elég csúf lesz ez a visszavonulás.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #466 Dátum: 2010. március 06. - 15:23:39 » |
|
nahát nem is tudtam h Kuitunen visszavonul.
Virpi Kuitunen decided to pass saturdays competition, because she is under medication. This winter will be Virpi’s final season in the world cup.
She is trying to ski on sundays team competition.
Én sem, s amilyen gyengén sikerült az olimpiája, elég csúf lesz ez a visszavonulás. Virpi többszörös világkupa, többszörös világkupa győztes, emellett a csapatban bronzérmet szerzett az olimpián, amit neki és Roponen-nek köszönhetnek. Reméltem, hogy Osloban még szereplni fog. Na de sebaj. Majd Saarinen ott lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #467 Dátum: 2010. március 06. - 15:24:09 » |
|
Sífutó dobogó előtt, hogy benyomták már a Birodalom zenéjét 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #468 Dátum: 2010. március 07. - 10:31:47 » |
|
Nagyon ki vagyok akadva. Négy finn váltó is lesz ma, amiben mindössze két nagy név lesz: Roponen és Muranen. De azért a svédeken kívűl mindenki kitett magáért, bár a németeknél, hiányzik Nystad.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #469 Dátum: 2010. március 21. - 09:14:52 » |
|
Ma láthatjuk utoljára női sífutás egyik legnagyobb alakját. 6* világbajnok (ebből 2 egyéni) 2* összetett világkupa győztes 1* sprint világkupa győztes 2* távolsági világkupa győztes 2* olimpia bronzérmes Isten veled Virpi, sok sikert a civil életben! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spana
phpBB Kezdő

I was drunk
|
 |
« Válasz #470 Dátum: 2010. július 08. - 16:57:54 » |
|
hali
|
|
|
|
|
Naplózva
|
PG hooker fan Két szót ismerek mindig és soha Fradista mindig Újpesti soha!!!!!!!
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #471 Dátum: 2010. július 11. - 06:43:26 » |
|
hali
Szép nyarat mindenkinek!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #472 Dátum: 2010. november 14. - 14:12:11 » |
|
Esetleg ha valakit érdekelne tippelés itt is elvállalnám a számolást. Lehet jelentkezni, ha 5-en összegyűltünk már tárgyalhatunk a szabályokról is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Dorong
Vendég
|
 |
« Válasz #473 Dátum: 2010. november 14. - 15:19:28 » |
|
Jövök. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #474 Dátum: 2010. november 14. - 15:23:21 » |
|
Én is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dobos1992
phpBB Amatőr

|
 |
« Válasz #475 Dátum: 2010. november 14. - 17:14:29 » |
|
én is csatlakozok
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Chelsea, Chelsea ,Chelsea
|
|
|
|
Gonza-girovuelta
|
 |
« Válasz #476 Dátum: 2010. november 14. - 17:24:11 » |
|
énis
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Go HTC-Columbia!Hala Madrid!Forza Inter!Örökké Bayern!Hajrá Chelsea!Oroszország,Szerbia FAN!!!!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #477 Dátum: 2010. november 14. - 17:36:50 » |
|
Vagyunk egy páran, úgyhogy elindul ez a tippverseny is. Nagyon szabályokon nem kell gondolkodni, mert itt nincs semmi extra ötlet, amit be lehetne tenni. Simán csak első 6 minden versenyen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #478 Dátum: 2010. november 14. - 18:03:19 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #479 Dátum: 2010. november 14. - 19:45:03 » |
|
naa tippjáték már itt is? szívesen csatlakozok, sőt látom van a többi északi sí versenyben is. így izgalmasabb a szezon.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
|