|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1890 Dátum: 2011. március 23. - 17:44:06 » |
|
Micsoda témát találtunk! Összegezve: Kalla is szép, őt ki is felejtettem. A gyűjtemény pedig nagyon jó!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #1891 Dátum: 2011. július 05. - 18:05:28 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
a haltartajbol
phpBB Kezdő

|
 |
« Válasz #1892 Dátum: 2011. július 05. - 18:51:34 » |
|
Nyugodjon békében!
Egyik kedvencem volt, hiányozni fog akkor is, ha már régóta nem versenyzett...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1893 Dátum: 2011. július 10. - 14:30:19 » |
|
RIP!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Neil Robertson fan
phpBB Kezdő

Sportrajongó
|
 |
« Válasz #1894 Dátum: 2011. augusztus 24. - 14:18:21 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sczipo
phpBB Profi

Fanatikus
|
 |
« Válasz #1895 Dátum: 2011. augusztus 24. - 14:22:57 » |
|
úgyis vissza akart vonulni, nem?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Clear Eyes, Full Hearts Can't Lose!
|
|
|
Neil Robertson fan
phpBB Kezdő

Sportrajongó
|
 |
« Válasz #1896 Dátum: 2011. augusztus 24. - 14:42:30 » |
|
úgyis vissza akart vonulni, nem? Végülis igen...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bendzsi98
|
 |
« Válasz #1897 Dátum: 2011. november 12. - 16:23:52 » |
|
Fiúk-lányok! Jövő héten ilyenkor már sífutó verseny lesz Sjusjoenben!  Addig meg kéne beszélnünk a tippversenyt. Rafa, tudod vállalni? Hányan lennénk? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1898 Dátum: 2011. november 12. - 17:09:57 » |
|
Fiúk-lányok! Jövő héten ilyenkor már sífutó verseny lesz Sjusjoenben!  Addig meg kéne beszélnünk a tippversenyt. Rafa, tudod vállalni? Hányan lennénk?  Igen, én is ezen a hétvégén akartam felhozni a témát. Nos nekem ugyebár tavaly 3 tippversenyem volt + még idén jött a tenisz is és az érettségi is bezavar. Szóval, mint már mondtam régebben egyről (vagy kettőről) lemondanék. Amit mindenképp meg szeretnék tartani az az északi összetett, amiről pedig mindenképp leszeretnék mondani az a sífutás. Ezzel van a legtöbb baj (hétközi versenyek, Tour de Ski) és nem akarom azt, hogy hetekig kelljen várnotok a tabellákra. Szóval várom a jelentkezőt. Úgy emlékszem bendzsi te már felajánlottad, szóval ha érdekel tied az "állás". A biatlon a kétes dolog, de azt majd november végén ráér megbeszélni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bendzsi98
|
 |
« Válasz #1899 Dátum: 2011. november 12. - 18:04:25 » |
|
Fiúk-lányok! Jövő héten ilyenkor már sífutó verseny lesz Sjusjoenben!  Addig meg kéne beszélnünk a tippversenyt. Rafa, tudod vállalni? Hányan lennénk?  Igen, én is ezen a hétvégén akartam felhozni a témát. Nos nekem ugyebár tavaly 3 tippversenyem volt + még idén jött a tenisz is és az érettségi is bezavar. Szóval, mint már mondtam régebben egyről (vagy kettőről) lemondanék. Amit mindenképp meg szeretnék tartani az az északi összetett, amiről pedig mindenképp leszeretnék mondani az a sífutás. Ezzel van a legtöbb baj (hétközi versenyek, Tour de Ski) és nem akarom azt, hogy hetekig kelljen várnotok a tabellákra. Szóval várom a jelentkezőt. Úgy emlékszem bendzsi te már felajánlottad, szóval ha érdekel tied az "állás". A biatlon a kétes dolog, de azt majd november végén ráér megbeszélni. Elvállalom a számolást, oké? A szabályok maradhatnak a régiek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1900 Dátum: 2011. november 12. - 18:05:17 » |
|
Fiúk-lányok! Jövő héten ilyenkor már sífutó verseny lesz Sjusjoenben!  Addig meg kéne beszélnünk a tippversenyt. Rafa, tudod vállalni? Hányan lennénk?  Igen, én is ezen a hétvégén akartam felhozni a témát. Nos nekem ugyebár tavaly 3 tippversenyem volt + még idén jött a tenisz is és az érettségi is bezavar. Szóval, mint már mondtam régebben egyről (vagy kettőről) lemondanék. Amit mindenképp meg szeretnék tartani az az északi összetett, amiről pedig mindenképp leszeretnék mondani az a sífutás. Ezzel van a legtöbb baj (hétközi versenyek, Tour de Ski) és nem akarom azt, hogy hetekig kelljen várnotok a tabellákra. Szóval várom a jelentkezőt. Úgy emlékszem bendzsi te már felajánlottad, szóval ha érdekel tied az "állás". A biatlon a kétes dolog, de azt majd november végén ráér megbeszélni. Elvállalom a számolást, oké? A szabályok maradhatnak a régiek. Rendben. Szabályzatot másolom majd a kezdés előtt pár nappal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M021
|
 |
« Válasz #1901 Dátum: 2011. november 13. - 09:06:40 » |
|
Jövök tippelni. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bendzsi98
|
 |
« Válasz #1902 Dátum: 2011. november 13. - 10:18:23 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1903 Dátum: 2011. november 13. - 14:11:31 » |
|
Jövök tippelni.  Nagyon helyes!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #1904 Dátum: 2011. november 13. - 14:13:54 » |
|
Egy kis szabályzat a népnek, bendzsi tedd be az aláírásodba is. A versenyeken az első 6 helyezettre tippelünk. A pontozás a következő képpen alakul: - ha egy dobogóst telibe találsz: 3 pont - ha egy 4-6 helyek közti személyt telibe találsz: 2 pont - ha valakit a legjobb 6-ból eltalálsz, de nem azon a helyen, ahol végzett: 1 pont
A világkupa külön lesz számolva. Lesz egy férfi, egy női és egy összetett világkupapontverseny is. Mindhárom kategóriában nyertest hirdetünk.
A Tour de Ski versenyeinek lesz egy külön pontversenye is, de beleszámítanak a világkupába is. Ezeken a versenyeken 2-szeres szorzó lép érvénybe (dobogós teli 6 pont, sima teli 4 pont, sima találat 2 pont).
A tippek leadásának határideje az adott verseny kezdete.
Kellemes és sikeres tippelést mindenkinek!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|