|
rafanadal
|
 |
« Válasz #435 Dátum: 2010. február 25. - 14:56:56 » |
|
Érdekes lesz ez a mai verseny. Norvégok nagyon erősnek tűnnek, a svédeknél meglep Haag hiánya, a finnek is nagy nevekkel indulnak, kiváncsi leszek mit alkotnak. Én egy Norvégia-Németország-Finnország dobogóra tippelek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #436 Dátum: 2010. február 25. - 17:56:25 » |
|
Érdekes lesz ez a mai verseny. Norvégok nagyon erősnek tűnnek, a svédeknél meglep Haag hiánya, a finnek is nagy nevekkel indulnak, kiváncsi leszek mit alkotnak. Én egy Norvégia-Németország-Finnország dobogóra tippelek.
Álmodozzál csak. Finnország-Norvégia-Svéd v. Német. Norvégok nem erősek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #437 Dátum: 2010. február 25. - 18:40:45 » |
|
Álmodozzál csak. Finnország-Norvégia-Svéd v. Német. Norvégok nem erősek. Ma este kiderül. Kiváncsi leszek erre a versenyre.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #438 Dátum: 2010. február 25. - 19:34:34 » |
|
Álmodozzál csak. Finnország-Norvégia-Svéd v. Német. Norvégok nem erősek. Ma este kiderül. Kiváncsi leszek erre a versenyre. Az üldöző versenyben nagyon erős időket produkáltak a finnek (Roponen és Saarinen szabad stílusban). És most rövidebb a táv. Vagyis, ha Muranen-Virpi páros elveri a mezőnyt, amire jó esély van, akkor itt nem lesz probléma.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #439 Dátum: 2010. február 25. - 20:32:25 » |
|
Álmodozzál csak. Finnország-Norvégia-Svéd v. Német. Norvégok nem erősek. Ma este kiderül. Kiváncsi leszek erre a versenyre. Az üldöző versenyben nagyon erős időket produkáltak a finnek (Roponen és Saarinen szabad stílusban). És most rövidebb a táv. Vagyis, ha Muranen-Virpi páros elveri a mezőnyt, amire jó esély van, akkor itt nem lesz probléma. Egyelőre a 11. helyen vannak, bár még sok van hátra, s nem olyan nagy a hátrányuk.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #440 Dátum: 2010. február 25. - 21:06:53 » |
|
Ezt nem hiszem el, Muranen-en ment el az arany, a végén 30 sec volt, a hátrány, Muranen 45 secet szedett össze, vagyis a többi ember hozott. Nagyon mérges vagy. A többiekre viszont büszke vagyok. És legalább az érem meg van.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. február 25. - 21:09:09 írta venimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #441 Dátum: 2010. február 26. - 00:53:21 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neil Robertson fan
Vendég
|
 |
« Válasz #442 Dátum: 2010. február 26. - 07:03:00 » |
|
Szép volt Norvégok! Heja Norge!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #443 Dátum: 2010. február 26. - 13:50:54 » |
|
Igy ahogy mondod. Úgy néz ki mostmár kijelenthetjük, hogy Bjoergen az olimpia egyik sztárja: 3 arany, 1 bronz 4 versenyből, az nem semmi teljesitmény.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #444 Dátum: 2010. február 26. - 14:17:53 » |
|
Igy ahogy mondod. Úgy néz ki mostmár kijelenthetjük, hogy Bjoergen az olimpia egyik sztárja: 3 arany, 1 bronz 4 versenyből, az nem semmi teljesitmény. Elnézést, de a sportolók nem sztárok. Sztárok Hollywoodban fog. A sport más világ. Ezek az emberek hihetetlen munkát fektetnek a dolgokba. Mert itt még a tehetség is kevés önmagában. Maritnak tényleg nagy olimpiája, de örülök, hogy már mindent megnyert, 30 km-re már nem lesz motáviciója, ráadásul klasszikus stílusban 30 km-n már nem favorit.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #445 Dátum: 2010. február 26. - 14:18:43 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #446 Dátum: 2010. február 26. - 14:30:01 » |
|
Igy ahogy mondod. Úgy néz ki mostmár kijelenthetjük, hogy Bjoergen az olimpia egyik sztárja: 3 arany, 1 bronz 4 versenyből, az nem semmi teljesitmény. Elnézést, de a sportolók nem sztárok. Sztárok Hollywoodban fog. A sport más világ. Ezek az emberek hihetetlen munkát fektetnek a dolgokba. Mert itt még a tehetség is kevés önmagában. Maritnak tényleg nagy olimpiája, de örülök, hogy már mindent megnyert, 30 km-re már nem lesz motáviciója, ráadásul klasszikus stílusban 30 km-n már nem favorit. Nem arra értettem, hogy sztár, hanem minden olimpia után szokták mondani, hogy ennek az olimpiának X, Y és Z a nagy sztárjai. S idén ő lett az egyik. Amúgy szerintem annyira nagyot teljesí, hogy 30 km-en is simán esélyes.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #447 Dátum: 2010. február 26. - 14:32:11 » |
|
Igy ahogy mondod. Úgy néz ki mostmár kijelenthetjük, hogy Bjoergen az olimpia egyik sztárja: 3 arany, 1 bronz 4 versenyből, az nem semmi teljesitmény. Elnézést, de a sportolók nem sztárok. Sztárok Hollywoodban fog. A sport más világ. Ezek az emberek hihetetlen munkát fektetnek a dolgokba. Mert itt még a tehetség is kevés önmagában. Maritnak tényleg nagy olimpiája, de örülök, hogy már mindent megnyert, 30 km-re már nem lesz motáviciója, ráadásul klasszikus stílusban 30 km-n már nem favorit. Nem arra értettem, hogy sztár, hanem minden olimpia után szokták mondani, hogy ennek az olimpiának X, Y és Z a nagy sztárjai. S idén ő lett az egyik. Amúgy szerintem annyira nagyot teljesí, hogy 30 km-en is simán esélyes. Bocs de láttom nem érted, 3 aranya van már, ebből 2 egyéni. Nem fog nagyot teljesíteni, emelett Björgen már nem favorit ezen a távon. Régen jól ment neki klasszikus stílusban, aztán nagyon lesüllyedt, mostanra visszatért, de egyértelműen szabadra állt rá. 30-on Kuitunen, Saarinen, Johaug, és Justyna a legfőbb aranyesélyesek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #448 Dátum: 2010. február 26. - 14:35:45 » |
|
Igy ahogy mondod. Úgy néz ki mostmár kijelenthetjük, hogy Bjoergen az olimpia egyik sztárja: 3 arany, 1 bronz 4 versenyből, az nem semmi teljesitmény. Elnézést, de a sportolók nem sztárok. Sztárok Hollywoodban fog. A sport más világ. Ezek az emberek hihetetlen munkát fektetnek a dolgokba. Mert itt még a tehetség is kevés önmagában. Maritnak tényleg nagy olimpiája, de örülök, hogy már mindent megnyert, 30 km-re már nem lesz motáviciója, ráadásul klasszikus stílusban 30 km-n már nem favorit. Nem arra értettem, hogy sztár, hanem minden olimpia után szokták mondani, hogy ennek az olimpiának X, Y és Z a nagy sztárjai. S idén ő lett az egyik. Amúgy szerintem annyira nagyot teljesí, hogy 30 km-en is simán esélyes. Bocs de láttom nem érted, 3 aranya van már, ebből 2 egyéni. Nem fog nagyot teljesíteni, emelett Björgen már nem favorit ezen a távon. Régen jól ment neki klasszikus stílusban, aztán nagyon lesüllyedt, mostanra visszatért, de egyértelműen szabadra állt rá. 30-on Kuitunen, Saarinen, Johaug, és Justyna a legfőbb aranyesélyesek. Én értem, hogy te mire gondolsz, csak én arra értettem, hogy amekkora formában van, s amennyivel jobb volt a mezőnynél tegnap is, el tudom képzelni, hogy majd 30-on is emberfelettit alkot. Ezért tartom esélyesnek. Azonkivül tényleg igazad van, hogy ez nem az ő távja s nem az ő stilusa.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
venimo
Vendég
|
 |
« Válasz #449 Dátum: 2010. február 26. - 14:54:11 » |
|
Igy ahogy mondod. Úgy néz ki mostmár kijelenthetjük, hogy Bjoergen az olimpia egyik sztárja: 3 arany, 1 bronz 4 versenyből, az nem semmi teljesitmény. Elnézést, de a sportolók nem sztárok. Sztárok Hollywoodban fog. A sport más világ. Ezek az emberek hihetetlen munkát fektetnek a dolgokba. Mert itt még a tehetség is kevés önmagában. Maritnak tényleg nagy olimpiája, de örülök, hogy már mindent megnyert, 30 km-re már nem lesz motáviciója, ráadásul klasszikus stílusban 30 km-n már nem favorit. Nem arra értettem, hogy sztár, hanem minden olimpia után szokták mondani, hogy ennek az olimpiának X, Y és Z a nagy sztárjai. S idén ő lett az egyik. Amúgy szerintem annyira nagyot teljesí, hogy 30 km-en is simán esélyes. Bocs de láttom nem érted, 3 aranya van már, ebből 2 egyéni. Nem fog nagyot teljesíteni, emelett Björgen már nem favorit ezen a távon. Régen jól ment neki klasszikus stílusban, aztán nagyon lesüllyedt, mostanra visszatért, de egyértelműen szabadra állt rá. 30-on Kuitunen, Saarinen, Johaug, és Justyna a legfőbb aranyesélyesek. Én értem, hogy te mire gondolsz, csak én arra értettem, hogy amekkora formában van, s amennyivel jobb volt a mezőnynél tegnap is, el tudom képzelni, hogy majd 30-on is emberfelettit alkot. Ezért tartom esélyesnek. Azonkivül tényleg igazad van, hogy ez nem az ő távja s nem az ő stilusa. Te hülye vagy, tegnap szabad stílusban ment 5 kilométeren, nem sokat vert a mezőnyre, ha a finnek nem szállnak el az első kör után, és svédeknél van Haag, akkor más hogy nézett volna ki a verseny, de a németek is buktak sakan Sachenbacheren. Szóval ne keverd a dolgokat. 30 km az 6* nagyobb táv klasszikus stílusban. Emellett az sem kizárt, hogy el sem indul. Ő már mindent megnyert. Sífútásban nem formákból kell kiindulni nézd meg Pajala, vagy Ingemarsdotter teljesítményét, nem bírták az 5km-t mivel sprinterek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|