Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #66705 Dátum: 2010. február 28. - 09:30:50 » |
|
A salakblog-ra Petra feltette a videó promóját! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66706 Dátum: 2010. február 28. - 11:24:22 » |
|
Már akartam említeni, csak elfelejtettem. Egyik kedvenc énekesnőm s a példaképem egy klipben, tökéletes.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #66707 Dátum: 2010. február 28. - 20:08:35 » |
|
mégsem írhatok ide ilyennel... :$
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #66708 Dátum: 2010. február 28. - 20:10:26 » |
|
És azt sem írta még senki, hogy Nole nyert Dubaiban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samuray51
Vendég
|
 |
« Válasz #66709 Dátum: 2010. február 28. - 20:12:32 » |
|
És azt sem írta még senki, hogy Nole nyert Dubaiban.
abban nem is volt benne Shakira... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66710 Dátum: 2010. február 28. - 22:17:31 » |
|
Skacok,nem tudjátok véletelenül,hogy Dubai-ban még hányszor volt eső szünet?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66711 Dátum: 2010. március 01. - 15:11:43 » |
|
Kb. soha.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66712 Dátum: 2010. március 01. - 22:45:22 » |
|
Kb. soha. hát amig láttam addig két eső szünet is volt és mindkető a második szet elején
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66713 Dátum: 2010. március 02. - 15:08:11 » |
|
Kb. soha. hát amig láttam addig két eső szünet is volt és mindkető a második szet elején Tudom, de többet ilyen nem lesz. Nagyon ritka, hogy ott esőszünet legyen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66714 Dátum: 2010. március 02. - 21:10:07 » |
|
Kb. soha. hát amig láttam addig két eső szünet is volt és mindkető a második szet elején Tudom, de többet ilyen nem lesz. Nagyon ritka, hogy ott esőszünet legyen. tudom speciel ott ezen a héten homok vihar lesz
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66715 Dátum: 2010. március 03. - 15:34:21 » |
|
Kb. soha. hát amig láttam addig két eső szünet is volt és mindkető a második szet elején Tudom, de többet ilyen nem lesz. Nagyon ritka, hogy ott esőszünet legyen. tudom speciel ott ezen a héten homok vihar lesz Na az már gyakoribb.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #66716 Dátum: 2010. március 03. - 15:40:04 » |
|
Lehet, ezzel a hozzászólásommal megint nem leszek népszerű...  Federer azt írja fészbúkon, hogy meggyógyult, az orvosa engedélyezte neki, hogy újra elkezdjen edzeni és azt tervezi, hogy Indian Wellsben már pályára lép.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66717 Dátum: 2010. március 03. - 15:52:31 » |
|
Lehet, ezzel a hozzászólásommal megint nem leszek népszerű...  Federer azt írja fészbúkon, hogy meggyógyult, az orvosa engedélyezte neki, hogy újra elkezdjen edzeni és azt tervezi, hogy Indian Wellsben már pályára lép. Részemről még népszerű maradsz. Jobban esik ha úgy veszti el a világelsőséget, hogy megverik, nem pedig úgy, hogy sérülések miatt nem tud játszani.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66718 Dátum: 2010. március 03. - 23:31:04 » |
|
Kb. soha. hát amig láttam addig két eső szünet is volt és mindkető a második szet elején Tudom, de többet ilyen nem lesz. Nagyon ritka, hogy ott esőszünet legyen. tudom speciel ott ezen a héten homok vihar lesz Na az már gyakoribb. oks hallotam a tV-ben
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
katata