Eurosport Fórum
2012. május 19. - 23:44:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk az Eurosport megújult fórumán!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3 ... 4738
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Férfi tenisz  (Megtekintve 1736808 alkalommal)
root
Adminisztrátor
phpBB Kezdő

Profil megtekintése
« Dátum: 2005. április 15. - 19:43:17 »

A címben szereplő témában várunk hozzászólásokat!
Naplózva
Helldog
Vendég
« Válasz #1 Dátum: 2005. április 16. - 13:13:50 »

Üdv!

Csak hogy legyen itt is egy hozzászólás. Mosolyog
Milyen tornákat közvetítetek idén? Gondolom az Garrost szokás szerint, de azon kívül? Félek nem lesz hosszú felsorolás.
És a jövőre nézve van valami bíztató?
Naplózva
Bridge
Vendég
« Válasz #2 Dátum: 2005. április 16. - 13:53:15 »

Hali Hell! Mosolyog
Naplózva
Phenomen
Vendég
« Válasz #3 Dátum: 2005. április 16. - 14:06:19 »

Hát igen, elég ínséges időket élünk... Pedig visszagondolva 95-96 környékére... Szinte minden héten volt valami.... De nem baj, remélem lesz is... A RG mellett azért remélem a US Open is megmarad... Ráadásul ugye a tavalyi évvel bezárólag egy másik sportcsatorna azért adott összefoglalókat a MS versenyekről, az idén már ez sincs... Várjuk a RG-t. Üdv.
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #4 Dátum: 2005. április 16. - 14:21:35 »

Hello Hell és Bridge!  Menő
Naplózva
Bridge
Vendég
« Válasz #5 Dátum: 2005. április 16. - 21:19:59 »

Reméljük jó lesz majd ez a fórum és tényleg válaszolni fognak a kommentátorok.
Naplózva
Capriati Fan
Vendég
« Válasz #6 Dátum: 2005. április 16. - 21:30:55 »

Idézetet írta: "Bridge"
Reméljük jó lesz majd ez a fórum és tényleg válaszolni fognak a kommentátorok.

Jones, Te mindenhol ott vagy?
 Bibííí  Bibííí

Holnap remélem eső mentes döntő lesz.
Naplózva
Bridge
Vendég
« Válasz #7 Dátum: 2005. április 16. - 22:00:23 »

Jah,akkor már tudom ki vagy! Menő

Igen,sőt.Én vltam itt hamarabb.Bibííí
Naplózva
ppffuu
Vendég
« Válasz #8 Dátum: 2005. április 17. - 14:43:39 »

Én inkább titeket, SZURKOLÓkat kérdeznélek!!!

Kik szerintetek a legjobb játékosok jelenleg? Nem a világranglista alapján, hanem a képességek szerint!!!

Szerintem minden szempontból Federer kimagaslik /akár Samprasi magasságokba/, sajna Agassi öregszik, Safin még éretlen, Nadal fiatal...
Én a spanyoloknak szurkolok...

Ugyanezt a nőiben is kérdezném csak nincs kedvem oda is beírni... Ott nekem az oroszok jönnek be :wink:..., de persze játékuk is tetszik. :wink:
Naplózva
Bridge
Vendég
« Válasz #9 Dátum: 2005. április 17. - 15:52:02 »

Idézetet írta: "ppffuu"

Kik szerintetek a legjobb játékosok jelenleg? Nem a világranglista alapján, hanem a képességek szerint!!!

Szerintem minden szempontból Federer kimagaslik /akár Samprasi magasságokba/, sajna Agassi öregszik, Safin még éretlen, Nadal fiatal...

Ugyanezt a nőiben is kérdezném csak nincs kedvem oda is beírni... Ott nekem az oroszok jönnek be :wink:..., de persze játékuk is tetszik. :wink:

Nekem Lleyton Hewitt a kedvencem és sztem jó játékos is.Hihetetlen lábmunkája van.
Bár,Rogert már unom+minden,de elismerem,hogy ő most a férfi tenisz legjobbja.

Nőknél Clijsters! Mosolyog
Most kicsit úgymond megint hazabeszélek,de sztem tényleg így van.
Naplózva
gugu
Vendég

« Válasz #10 Dátum: 2005. április 17. - 18:31:18 »

Idézetet írta: "ppffuu"

Agassi és Roddick a kedvenceim, de kétségtelenül Federer és Safin a legjobb. Ha rajzolni kéne egy emeletet, akkor azt így tenném:
Federer, Safin
Roddick, Szunyi, Nalbandian, Coria, Hewitt, Agassi, PimPim, Ljuno, Ancic, Fish, Haas, Kiefer, Robredo, Moya
többiek
Naplózva
fricicica
Vendég
« Válasz #11 Dátum: 2005. április 17. - 21:48:21 »

Idézetet írta: "root"
A címben szereplő témában várunk hozzászólásokat!

Kedves Gábor!

Azt szeretném megtudni, hogy az utóbbi időben miért csak női meccseket közvetít az EUROSPORT :?:
Naplózva
fricicica
Vendég
« Válasz #12 Dátum: 2005. április 17. - 22:16:32 »

Tudja valaki, hogy miért nincs férfitenisz közvetítés az utóbbi időben itt az Eurosporton :?:
Naplózva
mesa
Vendég
« Válasz #13 Dátum: 2005. április 19. - 23:56:57 »

Idézetet írta: "fricicica"
Tudja valaki, hogy miért nincs férfitenisz közvetítés az utóbbi időben itt az Eurosporton :?:

!kérdés Csatlakozom az előttem szólokhoz és én is azt szeretném megtudni, hogy a férfiakat miért nem közvetítik.

Egyébként Safin a kedvencem. Szerintem van olyan lábmunkája, mint Hewittnak és van olyan technikás mint Federer. Csak fejben kéne neki egy kicsit fejlődnie és Ő lehetne az első számú!
Naplózva
Helldog
Vendég
« Válasz #14 Dátum: 2005. április 20. - 00:46:10 »

Szafin tartok tőle már nem fog fejlődni fejben, az AO után azt hittem sikerült helyrepofoznia Lundgrennek, de a jelek szerint azóta megint a régi, ha épp nem megy neki, akkor ki is kap. Ez van, őt már így kell elfogadni.
Naplózva
Oldalak: [1] 2 3 ... 4738
  Nyomtatás  

Ugrás: