gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #66750 Dátum: 2010. március 21. - 19:31:26 » |
|
Hát kiakadok. Eddig olyan szépen játszott Nadal, most meg kikap Ljubicic-től.
Én meg tegnap a Sport tv-re akadtam ki. A mérkőzés közepén átváltottak olasz focira!  mi ebbe a meglepő?  inkább az atragédia h nem egybe mutatták.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #66751 Dátum: 2010. március 21. - 19:32:19 » |
|
Én meg tegnap a Sport tv-re akadtam ki. A mérkőzés közepén átváltottak olasz focira!  Annak örülök, hogy legalább Roddick döntős. na annak én is Remélem nem sértek vele meg senkit, de ezt ki kell mondanom: remélem Roddick megnyeri a döntőt ez előtt a retardált majom előtt. Komolyan mondom az egész tenisz világában 1 ember van, akit teljes szívemből utálok: Ljubicic. mi a baj Ljubovól? nekem sem a kedvencem, de abszolut egy szerethető figura, a játékosok szövetségének is a főnöke.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66752 Dátum: 2010. március 22. - 14:35:25 » |
|
Én meg tegnap a Sport tv-re akadtam ki. A mérkőzés közepén átváltottak olasz focira!  Annak örülök, hogy legalább Roddick döntős. na annak én is Remélem nem sértek vele meg senkit, de ezt ki kell mondanom: remélem Roddick megnyeri a döntőt ez előtt a retardált majom előtt. Komolyan mondom az egész tenisz világában 1 ember van, akit teljes szívemből utálok: Ljubicic. én meg Nadal-t utálom
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66753 Dátum: 2010. március 22. - 15:58:12 » |
|
Én meg tegnap a Sport tv-re akadtam ki. A mérkőzés közepén átváltottak olasz focira!  Annak örülök, hogy legalább Roddick döntős. na annak én is Remélem nem sértek vele meg senkit, de ezt ki kell mondanom: remélem Roddick megnyeri a döntőt ez előtt a retardált majom előtt. Komolyan mondom az egész tenisz világában 1 ember van, akit teljes szívemből utálok: Ljubicic. én meg Nadal-t utálom Rendben semmi gond vele, mindenkinek megvan a saját véleménye.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66754 Dátum: 2010. március 22. - 16:01:21 » |
|
mi a baj Ljubovól? nekem sem a kedvencem, de abszolut egy szerethető figura, a játékosok szövetségének is a főnöke.
Nekem az a gondom, hogy teniszező szemmel nézve teljesen öli a játékot, nem látványos amit csinál. Össze-vissza nyeseget, ami általában a bizonytalanságot jelenti. Ahelyett, hogy felépítené a labdamenetet üt kettőt a labdába s aztán megpróbálja lereagálni a helyzetet. Egyszóval nem összeszedett a játéka, hanem egy nagy összevisszaság. Sokszor mondják a kommentátorok, hogy jól használja a nyeséseket: hatalmasat tévednek, teljesen véletlenszerűen s gondolkodás nélkül üti őket.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66755 Dátum: 2010. március 22. - 16:38:28 » |
|
Én meg tegnap a Sport tv-re akadtam ki. A mérkőzés közepén átváltottak olasz focira!  Annak örülök, hogy legalább Roddick döntős. na annak én is Remélem nem sértek vele meg senkit, de ezt ki kell mondanom: remélem Roddick megnyeri a döntőt ez előtt a retardált majom előtt. Komolyan mondom az egész tenisz világában 1 ember van, akit teljes szívemből utálok: Ljubicic. én meg Nadal-t utálom Rendben semmi gond vele, mindenkinek megvan a saját véleménye. naja de nálunk az egészcsalád utálja Rafa-t
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66756 Dátum: 2010. március 22. - 16:55:27 » |
|
én meg Nadal-t utálom
Rendben semmi gond vele, mindenkinek megvan a saját véleménye. naja de nálunk az egészcsalád utálja Rafa-t Van indoklás is vagy csak egyszerűen ez a véleményetek? Szóval indokolt utálat vagy csak nem szimpatizáltok vele?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66757 Dátum: 2010. március 22. - 17:05:47 » |
|
én meg Nadal-t utálom
Rendben semmi gond vele, mindenkinek megvan a saját véleménye. naja de nálunk az egészcsalád utálja Rafa-t Van indoklás is vagy csak egyszerűen ez a véleményetek? Szóval indokolt utálat vagy csak nem szimpatizáltok vele? ja az indok undorító személy és undorító a játéka és túl hiperaktív
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sztrego
phpBB Profi

Nadal 10 GS Loeb 8 VB
|
 |
« Válasz #66758 Dátum: 2010. március 28. - 23:05:34 » |
|
naja de nálunk az egészcsalád utálja Rafa-t
okos vagy.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sztrego
phpBB Profi

Nadal 10 GS Loeb 8 VB
|
 |
« Válasz #66759 Dátum: 2010. március 28. - 23:06:30 » |
|
ja az indok undorító személy és undorító a játéka és túl hiperaktív
Bezzeg a csak szerválni tudó plédaképnek gyönyörű játéka van...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #66760 Dátum: 2010. március 28. - 23:45:11 » |
|
Bezzeg a csak szerválni tudó plédaképnek gyönyörű játéka van... ez már elég régóta csak egy sztereotípia h Roddick csak szerválni tud..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66761 Dátum: 2010. március 29. - 14:12:25 » |
|
Bezzeg a csak szerválni tudó plédaképnek gyönyörű játéka van... ez már elég régóta csak egy sztereotípia h Roddick csak szerválni tud.. ja már vagy ezer éve top 10-es
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66762 Dátum: 2010. március 29. - 15:28:18 » |
|
Bezzeg a csak szerválni tudó plédaképnek gyönyörű játéka van... ez már elég régóta csak egy sztereotípia h Roddick csak szerválni tud.. Igy van. Az kétségtelen, hogy hatalmas az a szervája, de ha jól megfigyeled s értesz is a teniszhez, akkor látszik, hogy csodálatos topspin-t ad a tenyereseinek, amelyek nagyon fel tudnak gyorsulni. Emellett tenyeres oldalról nagyon jól tud támadni s relatív jól mozog a pályán is. Persze nem egy Nadal vagy egy Hewitt, de azért jól mozog. Kicsit még a fonákján kellene fejleszteni, mert az is jó, de nem stabil, csak néha-néha működik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66763 Dátum: 2010. március 29. - 17:35:19 » |
|
Bezzeg a csak szerválni tudó plédaképnek gyönyörű játéka van... ez már elég régóta csak egy sztereotípia h Roddick csak szerválni tud.. Igy van. Az kétségtelen, hogy hatalmas az a szervája, de ha jól megfigyeled s értesz is a teniszhez, akkor látszik, hogy csodálatos topspin-t ad a tenyereseinek, amelyek nagyon fel tudnak gyorsulni. Emellett tenyeres oldalról nagyon jól tud támadni s relatív jól mozog a pályán is. Persze nem egy Nadal vagy egy Hewitt, de azért jól mozog. Kicsit még a fonákján kellene fejleszteni, mert az is jó, de nem stabil, csak néha-néha működik. jó,de Hewitt elég rossz példa
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66764 Dátum: 2010. március 29. - 17:49:49 » |
|
Bezzeg a csak szerválni tudó plédaképnek gyönyörű játéka van... ez már elég régóta csak egy sztereotípia h Roddick csak szerválni tud.. Igy van. Az kétségtelen, hogy hatalmas az a szervája, de ha jól megfigyeled s értesz is a teniszhez, akkor látszik, hogy csodálatos topspin-t ad a tenyereseinek, amelyek nagyon fel tudnak gyorsulni. Emellett tenyeres oldalról nagyon jól tud támadni s relatív jól mozog a pályán is. Persze nem egy Nadal vagy egy Hewitt, de azért jól mozog. Kicsit még a fonákján kellene fejleszteni, mert az is jó, de nem stabil, csak néha-néha működik. jó,de Hewitt elég rossz példa Mért lenne rossz példa? Nadal előtt őt tartották a legjobban mozgó játékosnak. Állítólag 13 alatt futja a legyezőt, ami hatalmas. Megjegyzem a legyező egy edzésgyakorlat teniszben amikor középről el kell futni a pálya minden sarkába s mindig vissza kell térni középre s onnan indulni egy másik sarokba. Itt a városban a legjobbak is épp, hogy beférnek 16 másodperc alá. Azt hiszem, hogy csak Nadal s Hewitt futják 13 alatt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|