Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #66735 Dátum: 2010. március 17. - 20:25:21 » |
|
Örülök Baghda győzelmének!  Woooow... le vagyok nyűgözve! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gugu
Vendég
|
 |
« Válasz #66736 Dátum: 2010. március 17. - 22:08:22 » |
|
Soha nem értem, miért van, hogy nem valakinek, hanem valaki ellen szurkol X.Y. Ez nekem olyan fura hozzáállás, hiszen, azt is írhattad volna, hogy Baghda győzelmének örülsz! Mennyivel másképp hangzik, nem?!  én kedvelem Baghdát. De Federert meg nem. Szóval mindig tudok ellene drukkolni. Van olyan h vki unszimpatikus és nem tudsz neki drukkolni. Sokunknál ez Federer.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66737 Dátum: 2010. március 18. - 14:55:02 » |
|
Szép volt Andy Roddick
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66738 Dátum: 2010. március 18. - 15:26:45 » |
|
Soha nem értem, miért van, hogy nem valakinek, hanem valaki ellen szurkol X.Y. Ez nekem olyan fura hozzáállás, hiszen, azt is írhattad volna, hogy Baghda győzelmének örülsz! Mennyivel másképp hangzik, nem?!  én kedvelem Baghdát. De Federert meg nem. Szóval mindig tudok ellene drukkolni. Van olyan h vki unszimpatikus és nem tudsz neki drukkolni. Sokunknál ez Federer. Igy van. Itt a lényeg.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66739 Dátum: 2010. március 18. - 15:27:23 » |
|
Szép volt Andy Roddick
Igy van és szép volt Nadal. Kár, hogy Tsonga kiesett, mert őt is kedvelem. S Nole kiesése nagyon nem hat meg, mert nálam elég semleges ember.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nadal, Contador, Ronnie O'Sullivan, Trump, Hirscher, Vonn, Marlies Schild, Neuner, Svendsen, Schlierenzauer, Bjoergen, Northug, Lamy, Pittsburgh Penguins (Crosby), Chelsea, Real Madrid, Lakers (Bryant) + James, Wade, Pittsburgh Steelers, Phil Taylor, Loeb, Hamilton fan!
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66740 Dátum: 2010. március 18. - 16:27:18 » |
|
Szép volt Andy Roddick
Igy van és szép volt Nadal. Kár, hogy Tsonga kiesett, mert őt is kedvelem. S Nole kiesése nagyon nem hat meg, mert nálam elég semleges ember. engem meghatot Nole kiesése
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sztrego
phpBB Profi

Nadal 10 GS Loeb 8 VB
|
 |
« Válasz #66741 Dátum: 2010. március 20. - 14:07:57 » |
|
engem meghatot Nole kiesése
Dejó néked!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #66742 Dátum: 2010. március 20. - 15:20:45 » |
|
Dejó néked! Jaj már, miért "gonoszkodsz"? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66743 Dátum: 2010. március 20. - 20:44:38 » |
|
Dejó néked! köszke
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66744 Dátum: 2010. március 21. - 15:28:57 » |
|
Hát kiakadok. Eddig olyan szépen játszott Nadal, most meg kikap Ljubicic-től.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #66745 Dátum: 2010. március 21. - 15:32:24 » |
|
Én meg tegnap a Sport tv-re akadtam ki. A mérkőzés közepén átváltottak olasz focira! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66746 Dátum: 2010. március 21. - 15:38:08 » |
|
Én meg tegnap a Sport tv-re akadtam ki. A mérkőzés közepén átváltottak olasz focira!  Annak örülök, hogy legalább Roddick döntős.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raabz
Vendég
|
 |
« Válasz #66747 Dátum: 2010. március 21. - 17:32:18 » |
|
Én meg tegnap a Sport tv-re akadtam ki. A mérkőzés közepén átváltottak olasz focira!  Annak örülök, hogy legalább Roddick döntős. na annak én is
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rafanadal
|
 |
« Válasz #66748 Dátum: 2010. március 21. - 17:36:38 » |
|
Én meg tegnap a Sport tv-re akadtam ki. A mérkőzés közepén átváltottak olasz focira!  Annak örülök, hogy legalább Roddick döntős. na annak én is Remélem nem sértek vele meg senkit, de ezt ki kell mondanom: remélem Roddick megnyeri a döntőt ez előtt a retardált majom előtt. Komolyan mondom az egész tenisz világában 1 ember van, akit teljes szívemből utálok: Ljubicic.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lindike
Vendég
|
 |
« Válasz #66749 Dátum: 2010. március 21. - 18:22:08 » |
|
Na már, ha nem szereted az adott versenyzőt, akkor is megérdemel az illető némi tiszteletet!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|